nchatz Δημοσ. Κυριακή στις 05:33 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:33 πμ Νέες διαρροές αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό και τα χρώματα της επερχόμενης σειράς Samsung Galaxy S25, με αξιοσημείωτες αλλαγές στο μοντέλο Ultra. Το Android Headlines αποκάλυψε νέες εικόνες-renders της επερχόμενης σειράς Samsung Galaxy S25, λίγο πριν την εκδήλωση Galaxy Unpacked που θα πραγματοποιηθεί αργότερα αυτό το μήνα. Η πιο εμφανής αλλαγή εντοπίζεται στο σχεδιασμό του S25 Ultra, το οποίο παρουσιάζει πιο στρογγυλεμένες γωνίες σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Samsung Galaxy S25 Ultra Σύμφωνα με τις διαρροές που δημοσίευσε το Android Headlines, τα μη Ultra μοντέλα της σειράς S25 θα διατίθενται σε τέσσερα χρώματα: ανοιχτό μπλε, σκούρο μπλε, ανοιχτό πράσινο και ασημί. Το Ultra θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο, γκρι και δύο αποχρώσεις του ασημί με λευκές ή μπλε αποχρώσεις. Εκτός από τις νέες χρωματικές επιλογές, τα μη Ultra μοντέλα παραμένουν σχεδόν πανομοιότυπα με τη σειρά S24. Ωστόσο, μια λεπτομέρεια που έχει αλλάξει είναι ο σχεδιασμός των καμερών, που πλέον θυμίζει περισσότερο παραδοσιακό φακό φωτογραφικής μηχανής με διευρυμένη απόληξη. Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Android Headlines αναφέρει σε ξεχωριστή διαρροή προδιαγραφών ότι η σειρά θα διαθέτει αναβαθμισμένους επεξεργαστές Snapdragon 8 Elite, σε αντικατάσταση των Snapdragon 8 Gen 3 της προηγούμενης γενιάς. Samsung Galaxy S25 Plus Η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα τη νέα σειρά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Galaxy Unpacked στις 22 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εταιρεία θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στις νέες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης των συσκευών. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Therempant Δημοσ. Δευτέρα στις 10:28 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:28 πμ Ίσα ίσα για να μην κάνουν οι θήκες από του προηγούμενο. Να σαι καλά ρε Samsung! 3 16
oldnew Δημοσ. Δευτέρα στις 10:44 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:44 πμ 13 minutes ago, Therempant said: Ίσα ίσα για να μην κάνουν οι θήκες από του προηγούμενο. Να σαι καλά ρε Samsung! Και ολόιδια να ηταν στο μέγεθος, θα αλλαζε μερικά χιλιοστά τη θέση κάποιων κουμπιών ή της καμερας ωστε να μη κάνουν οι προηγούμενες θήκες στα καινούρια. Ξέρεις ποσα εκατομμύρια ειναι μονο αυτή η κίνηση? Δεν γίνεται τυχαία λέγεται μάρκετινγκ. 7
Tlykog Δημοσ. Δευτέρα στις 10:44 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:44 πμ (επεξεργασμένο) Εμένα μου αρέσει. Το Ultra στις προηγούμενες γενειές έμοιαζε σαν να ήταν από άλλη εταιρεία. Έφερνε σε κάτι από Sony παλιότερης εποχής. Επεξ/σία Δευτέρα στις 11:08 πμ από Tlykog 2 1
ScorpioX777 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:49 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:49 πμ (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Therempant είπε Ίσα ίσα για να μην κάνουν οι θήκες από του προηγούμενο. Να σαι καλά ρε Samsung! Γιατι δεν κανουν, αν ηταν το S24 Ultra με στρογγυλεμενες γωνιες και αυτο τετραγωνο υπηρχε προβλημα, τωρα εισαι κομπλε... Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:49 πμ από ScorpioX777 2
JcD Δημοσ. Δευτέρα στις 11:19 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:19 πμ Άλλοι βάζουν 5400 μπαταρία στα μικρά τους μοντέλα και η σάμυ βάζει 5000 στο μεγάλο, καλά κρασα, συγνώμη αλλά από το 20άρι σας θα περάσω σε xiaomi μάλλον! 2 1 1
kinitos Δημοσ. Δευτέρα στις 11:23 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:23 πμ Ελπίζω η διαφορά στο σ26 από το σ24 και 25 να μην είναι μόνο στο 6 αλλά έστω σε κάτι ακομα . Α το αι δεν μετράει πάρα μόνο στο ρε αι στα διαλα.... Ελεος η σαμ παει από το κακό στο χειρότερο. Α Και νομίζω ε7χα διαβασει εδω ότι έφαγαν τον υπεύθυνο στα κινητά οπότε ίσως φταίει αυτό ο νέος δεν πρόλαβε να δώσει οδηγίες είπε πατήστε ένα vopy paste στο cad και πάμε για το σ39 να δουμε κάτι νεο 1
fmarkos Δημοσ. Δευτέρα στις 11:42 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:42 πμ 20 λεπτά πριν, JcD είπε Άλλοι βάζουν 5400 μπαταρία στα μικρά τους μοντέλα και η σάμυ βάζει 5000 στο μεγάλο, καλά κρασα, συγνώμη αλλά από το 20άρι σας θα περάσω σε xiaomi μάλλον! Έχω το S24 ultra με 5Κ μπαταρία (το έχω ενάμιση μήνα περίπου μετά από 3+ χρόνια S21 ultra) με βαριά χρήση και 5G, με μία sim μέσα, βγάζει άνετα μια μέρα και φτάνει η μπαταρία και για την επόμενη. Μην κοιτάς μόνο την χωρητικότητα της μπαταρίας, μετράει και η διαχείριση ενέργειας που κάνει κάθε συσκευή. 9
SabotazNic Δημοσ. Δευτέρα στις 11:45 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:45 πμ 25 λεπτά πριν, JcD είπε Άλλοι βάζουν 5400 μπαταρία στα μικρά τους μοντέλα και η σάμυ βάζει 5000 στο μεγάλο, καλά κρασα, συγνώμη αλλά από το 20άρι σας θα περάσω σε xiaomi μάλλον! Τα κινεζικα και 10000 να τους βαλεις, παλι θα κρατανε λιγοτερο απο τα Samsung και Apple 6 4
BadIronTree Δημοσ. Δευτέρα στις 11:46 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:46 πμ 26 minutes ago, JcD said: Άλλοι βάζουν 5400 μπαταρία στα μικρά τους μοντέλα και η σάμυ βάζει 5000 στο μεγάλο, καλά κρασα, συγνώμη αλλά από το 20άρι σας θα περάσω σε xiaomi μάλλον! oneplus 13 έβαλε 6000 με το ίδιο chip 3 3
JcD Δημοσ. Δευτέρα στις 11:47 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:47 πμ 1 minute ago, SabotazNic said: Τα κινεζικα και 10000 να τους βαλεις, παλι θα κρατανε λιγοτερο απο τα Samsung και Apple Πόσιμπολ! Just now, BadIronTree said: oneplus 13 έβαλε 6000 με το ίδιο chip Είναι το μεγάλο τους, στο μεγάλο και η xiaomi 6αρα έχει νομίζω. 4 minutes ago, fmarkos said: Έχω το S24 ultra με 5Κ μπαταρία (το έχω ενάμιση μήνα περίπου μετά από 3+ χρόνια S21 ultra) με βαριά χρήση και 5G, με μία sim μέσα, βγάζει άνετα μια μέρα και φτάνει η μπαταρία και για την επόμενη. Μην κοιτάς μόνο την χωρητικότητα της μπαταρίας, μετράει και η διαχείριση ενέργειας που κάνει κάθε συσκευή. Δεν έχω τσεκάρει κόντρες σχετικές στο youtube να πω την αλήθεια.
Jts Δημοσ. Δευτέρα στις 12:08 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:08 μμ Θα βάλει του χρόνου μεγαλύτερες μπαταρίες, λογικά 6000 στο Ultra. Και η apple σε 2-3 χρόνια επειδή πάντα σε τέτοια θέματα καθτστερη πολύ. Οι κινεζικές πάντα ήταν μπροστά στις μπαταρίες.
Federacion Δημοσ. Δευτέρα στις 12:22 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:22 μμ 38 minutes ago, fmarkos said: Έχω το S24 ultra με 5Κ μπαταρία (το έχω ενάμιση μήνα περίπου μετά από 3+ χρόνια S21 ultra) με βαριά χρήση και 5G, με μία sim μέσα, βγάζει άνετα μια μέρα και φτάνει η μπαταρία και για την επόμενη. Μην κοιτάς μόνο την χωρητικότητα της μπαταρίας, μετράει και η διαχείριση ενέργειας που κάνει κάθε συσκευή. μην λετε ρε παιδια κρατάει μια μερα. Τι σημαίνει αυτο; Τίποτα. Πείτε screen on time. Εγώ έχω ενα ταπεινο Redmi και βγάζει 4,5 ώρες SOT. Βγάζει τόσο το Galaxy; 1 2
TRIANTAFILLOSDIM Δημοσ. Δευτέρα στις 12:23 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:23 μμ (επεξεργασμένο) Αγοραστε κινητο με 1600 ευρω ιδιο με το προηγουμενο και ακομα καμερα 10 Mp. Μπαταριες παλιας σχολης 5000mA...Απατεωνες πραγματικα. Πηρα το Oppo x8 pro και πραγματικα ειναι απιστευτο. Τρομερες καμερες, μπαταρια 2 ημερων, οθονη φοβερη...Τι άλλο να πεις? Περαστικα σε οσους το αγορασουν... 40 minutes ago, SabotazNic said: Τα κινεζικα και 10000 να τους βαλεις, παλι θα κρατανε λιγοτερο απο τα Samsung και Apple Εχουν περασει ολα τα κινητα απο τα χερια μου. Μεχρι στιγμης μπαταρια 2 ημερων μονο το Sony xperia 1 vi και το Oppo X8 PRO....Samsung & apple 1μιση μερα το πολυ... Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:26 μμ από TRIANTAFILLOSDIM 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα