Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ιδιο ειχαν παθει 2 γατια εξω από ενα SM στην γειτονιά μου δεν ξεκουνούσαν από την πορτα του. Το καλοκαίρι έκλεισε και τα γατια τα βέπω να εχουν μεινει μισα :)

• Haha 5
Δημοσ.

Και ο δικός μας στειρωμένος 10 ετών έφτασε 8 κιλά, παρόλη την τροφή Purina Obesity Management. Aν δεν τους δώσοσυμε κλαίει συνεχώς.. και μας τουμπάρει.

• Sad 2
Δημοσ.

καπου ειχε παρει το ματι μου για καποιον που ταιζε το γατι μονο οταν γυρνουσε στο σπιτι, φαση δηλαδη οτι εφερε το κυνηγι. να πω την αληθεια μ αρεσε πολυ μια τετοια ιδεα μπας και δε νιαουριζει ολη μερα καθως πιστευει πως δεν εχεις να το ταισεις. θα μπορουσες να το δοκιμασεις βαζοντας τα γραμμαρια τροφης που πρεπει οταν επιστρεφεις σπιτι και απο κει και περα ας κανει το γατι οτι θελει. αμα παιρνει κιλα σημαινει οτι οι θερμιδες που τρωει ειναι περισσοτερες απο αυτες που καταναλωνει, το γιατι καταναλωνει λιγοτερες απο πριν (στειρωση, ακινησια, μεταβολισμος, κλπ) ειναι αδιαφορο. παντως ειμαι παντα υπερ να εχουν παρεα τα κατοικιδια, μην ειναι δηλαδη το γατι μονο του

Δημοσ.

Έχω το ίδιο πρόβλημα, όχι με την γάτα μου, άλλα με τον ευατό μου, έχω φτάσει 95 κιλά, αν βρεις κάποια λύση πες να μου την δοκιμάσω.

1 ώρα πριν, LiquidTroll είπε

Ευτυχως το δικο μου τρωει μεν πολύ, όμως όλη την νυχτα τρέχει σαν τρελό περα δώθε μόνο του σε όλο το σπίτι.

Θα το δοκιμάσω

• Thanks 1
  • Haha 11
Δημοσ.
2 hours ago, kalmik said:

Και ο δικός μας στειρωμένος 10 ετών έφτασε 8 κιλά, παρόλη την τροφή Purina Obesity Management. Aν δεν τους δώσοσυμε κλαίει συνεχώς.. και μας τουμπάρει.

μετα θα τουμπαρει και αυτος:p 

μιληστε με ενα κτηνιατρο. οτι τροφη και να ειναι δεν παυει να εχει θερμιδες.τροφη ειναι οχι σαλατα δυστυχως 😛

31 minutes ago, hln3 said:

Έχω το ίδιο πρόβλημα, όχι με την γάτα μου, άλλα με τον ευατό μου, έχω φτάσει 95 κιλά, αν βρεις κάποια λύση πες να μου την δοκιμάσω.

Θα το δοκιμάσω

διατροφη γυμναστικη.καθε αρχη και δυσκολη.και οσο πιο νωρις τοσο πιο καλα

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδια,μην ασχολειστε,ο ανθρωπος ειναι τρολ.
Ανοιξε το θεμα με το χειριστηριο του 4,το κλειδωσαν,του εστειλα pm να τον βοηθησω και αυτος ανοιγει κι αλλα θεματα.
Και τι θεματα.
Οτι εχει αφησει 3 κιλα τροφη στο μπωλ και του κανει εντυπωση που το γατι χοντρυνε.

• Like 5
  • Haha 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Mαλλον άσχετοι είναι οι φιλόζωοι " που θιγονται κιόλας . Προχτές είδα ενα γάτο που η καρεν της γειτονιας τον εχει κάνει σφαχτάρι - μονο με  καροτσάκι σε λιγο θα κυλάει :P

Τον σκοτώνει αργά αργά... Αυτοί οι φιλοζωοι οι οποίοι θέλουν να φέρουν τα ζώα στα ανθρώπινα μέτρα και σταθμά και να κάνουν την γάτα τους χνουδωτό μπαλονάκι είναι επικίνδυνοι τουλάχιστον.  

• Like 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...