brine94 Δημοσ. χθες στις 01:25 πμ Δημοσ. χθες στις 01:25 πμ (επεξεργασμένο) Καλησπερα ομαδα κατοχος της 3060 ti και υλοποιηση της hp αλλα θεωρω οτι ειναι θορυβώδες σε σημειο να ενοχλει ειδικα στα παιχνιδια , σκεφτομμου για αλλαγη στα ανεμηστηρακια απλα δεν ξερω προς τα που να κοιταξω ( μαρκες κτλπ) , υπαρχει καποιος αλλος δοκιμασμενος τροπος; ειμαι ενα βημα πριν την πουλησω αλλα επειδη ειναι κατα την γνωμη μου μια απο τις καλυτερες καρτες που εχουν κυκλοφορησει θελω να το παλεψω και να την κρατησω ευχαριστω Επεξ/σία χθες στις 02:55 πμ από brine94
niko13 Δημοσ. χθες στις 03:41 πμ Δημοσ. χθες στις 03:41 πμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, brine94 είπε Καλησπερα ομαδα κατοχος της 3060 ti και υλοποιηση της hp αλλα θεωρω οτι ειναι θορυβώδες σε σημειο να ενοχλει ειδικα στα παιχνιδια , σκεφτομμου για αλλαγη στα ανεμηστηρακια απλα δεν ξερω προς τα που να κοιταξω ( μαρκες κτλπ) , υπαρχει καποιος αλλος δοκιμασμενος τροπος; ειμαι ενα βημα πριν την πουλησω αλλα επειδη ειναι κατα την γνωμη μου μια απο τις καλυτερες καρτες που εχουν κυκλοφορησει θελω να το παλεψω και να την κρατησω ευχαριστω Από τη στιγμή που η gpu δουλεύει θα βρεις τρόπο να την φέρεις στα μέτρα σου.Αλλα πρέπει να δώσεις κ άλλες λεπτομέρειες για να σε βοηθήσουν τα παιδιά εδω..Η κάρτα πάντα ήταν θορυβώδεις ή τον τελευταίο καιρό?Από καθάρισμα/πάστα είσαι οκ?Θερμοκρασίες όσο παίζεις έχεις τσεκαρει?Καμπύλη για τα fans έχεις πειράξει από κάνα afterburner πχ?Το κουτί σου έχει καλό airflow?Τα fans της κάρτας δείχνουν σημάδια να έχουν φθορά ή απλά ελπίζεις σε πιο αθόρυβα με την αλλαγή?Άλλος τρόπος να ρίξεις τα db, αν υποθέσουμε πως όλα είναι ελεγμένα και η κάρτα λειτουργεί κανονικά ,είναι το deshroud(αν θες να κοιτάξεις online).Αλλά θέλει λίγο diy εκεί..Πρακτικά βάζεις μεγαλύτερα case fans (92mm/120mm,ότι χωράει στην ψυχτρα) με πατέντα ,ώστε να γυρνάνε με λιγότερες στροφές από ότι τα μαμά.Δυστυχως καμμία σοβαρή εταιρία από αυτές που ξέρεις για case fans δεν ασχολείται με την παραγωγή fans ειδικά για gpu.Σε αλλαγή ανεμιστήρων κάρτας γραφικών οι επιλογές σου είναι περιορισμένες,δεν μπορεί κανείς να σε σπρώξει προς την σωστή κατεύθυνση.Απο ότι βλέπω για τη δικια σου η κλασσική inrobert βγάζει https://gpu-fan.com/products/for-dell-hp-lenovo-oem-rtx-3060-3060ti-fdc10u12s9-c-85mm-graphics-card-replacement-fan?srsltid=AfmBOoq1kWfTYVnXNIHtyQPY9Tgecv3oqkIvEns55lMdlybkt82pMpCb.θα βρεις κ άλλες παρόμοιες επιλογες..Απλα μην ελπίζεις σε θαύματα αν οι δικοί σου ανεμιστήρες λειτουργούν ήδη σωστά. Επεξ/σία χθες στις 04:14 πμ από niko13 1
brine94 Δημοσ. χθες στις 04:08 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 04:08 πμ (επεξεργασμένο) φιλε μου το μονο που εχω κανει προχθες να αλλαξω παστα διοτι αρχιζει να μου κανει κατι περιεργα πχ εσβησε το πισι μια φορα πριν την αλλαγη και μια φορα μετα την αλλαγη ωστοσο ετρεξα πολλα benchamrks και αμεσως μετα επαιξα και δεν εγινε καποια διακοπη του υπολογιστη οποτε ισως ηταν κατι τυχαιο , ξερεις αν μπορω να απεθυνθω καπου ωστε να τσεκαρουν την καρτα και να μου την modaroun" στις αναγκες μου ; ( θα χαιρομουν πολυ να πειραματιστώ μονος μιας και μου αρεσει το χομπι αλλα δεν ξερω πως να ξεκινησω ) Επεξ/σία χθες στις 04:16 πμ από brine94
niko13 Δημοσ. χθες στις 04:22 πμ Δημοσ. χθες στις 04:22 πμ (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, brine94 είπε φιλε μου το μονο που εχω κανει εγω προχθες να αλλαξω παστα διοτι αρχιζει να μου κανει κατι περιεργα πχ εσβησε το πισι μια φορα πριν την αλλαγη και μια φορα μετα την αλλαγη ωστοσο ετρεξα πολλα benchamrks και αμεσως μετα επαιξα και δεν εγινε καποια διακοπη του υπολογιστη οποτε ισως ηταν κατι τυχαιο , ξερεις αν μπορω να απεθυνθω καπου ωστε να τσεκαρουν την καρτα και να μου την modaroun" στις αναγκες μου ; ( θα χαιρομουν πολυ να πειραματιστώ μονος μιας και μου αρεσει το χομπι αλλα δεν ξερω πως να ξεκινησω ) Το να σβήνει το pc καλό δεν το λες..Απο τροφοδοτικό είσαι οκ?Πριν αρχίσουμε τις μοντες ας κάνουμε τα βασικά.Κατεβασε το https://www.techpowerup.com/gpuz/ και άσε το να τρέχει στο backround όσο εσύ παίζεις να πάρεις μια ιδέα για τις θερμοκρασίες σου και τις στροφές των ανεμιστήρων.Μετα ανέβασε ένα screenshot (σαν αυτό που σου έβαλα παρακατω) με τα αποτελέσματα σου.Αν δεν έχεις θέμα θερμοκρασιών τότε μπορείς με αλλο πρόγραμμα (afterbuner),να ρίξεις τις στροφές των ανεμιστήρων και να μην χρειαστεί να κάνεις τίποτα άλλο..Μην βιάζεσαι ,βήμα βήμα θα βγει άκρη. Επεξ/σία χθες στις 04:33 πμ από niko13 4
brine94 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 15 ώρες 19 ώρες πριν, niko13 είπε Το να σβήνει το pc καλό δεν το λες..Απο τροφοδοτικό είσαι οκ?Πριν αρχίσουμε τις μοντες ας κάνουμε τα βασικά.Κατεβασε το https://www.techpowerup.com/gpuz/ και άσε το να τρέχει στο backround όσο εσύ παίζεις να πάρεις μια ιδέα για τις θερμοκρασίες σου και τις στροφές των ανεμιστήρων.Μετα ανέβασε ένα screenshot (σαν αυτό που σου έβαλα παρακατω) με τα αποτελέσματα σου.Αν δεν έχεις θέμα θερμοκρασιών τότε μπορείς με αλλο πρόγραμμα (afterbuner),να ρίξεις τις στροφές των ανεμιστήρων και να μην χρειαστεί να κάνεις τίποτα άλλο..Μην βιάζεσαι ,βήμα βήμα θα βγει άκρη. Οκ αφηνω το προγραμμα να τρεχει και τα αποτελεσματα που τα βλεπω χρειαζεται να τρεχω καποιο τεστ μεσα απο το προγραμμα; 1
niko13 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, brine94 είπε Οκ αφηνω το προγραμμα να τρεχει και τα αποτελεσματα που τα βλεπω χρειαζεται να τρεχω καποιο τεστ μεσα απο το προγραμμα; Έχει μια καρτέλα πανω που λέει sensors (δες φωτό που ανέβασα πιο πριν) ,κλικαρεις εκεί ,το αφήνεις ανοιχτό κ παίζεις.Αυτο θα καταγράφει για όση ώρα παίζεις όλες τις παραμέτρους που αφορούν την κάρτα.Οταν τελειώσεις το κοιτάς να δούμε μέγιστη θερμοκρασία/στροφές που πήγε η κάρτα.Για να το κάνεις αυτό ,θα κλικαρεις πάνω στο αντίστοιχο κελί που σε ενδιαφέρει. Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από niko13 1
Sheogorath Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Κατέβασε και το Hrdwinfo64 και βάλε το να τρέξει απο πίσω, sensors only. Παίξε ένα μισάωρο και μετά ανέβασε screenshot αυτό που θα σου δείξω εγώ. 2
brine94 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, niko13 είπε Έχει μια καρτέλα πανω που λέει sensors (δες φωτό που ανέβασα πιο πριν) ,κλικαρεις εκεί ,το αφήνεις ανοιχτό κ παίζεις.Αυτο θα καταγράφει για όση ώρα παίζεις όλες τις παραμέτρους που αφορούν την κάρτα.Οταν τελειώσεις το κοιτάς να δούμε μέγιστη θερμοκρασία/στροφές που πήγε η κάρτα.Για να το κάνεις αυτό ,θα κλικαρεις πάνω στο αντίστοιχο κελί που σε ενδιαφέρει. το ετρεξα υστερα τι κανω ;; μετα απο μια ωρα παιχνιδιου και πανω περιπου Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από brine94
Sheogorath Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Ανέβασέ το εδώ, με snipping tool και paste. Το άνοιξες πριν το παιχνίδι σωστά;
Sheogorath Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Κάτι κάνει αλλά το HWinfo 64 που πρότεινα μας δίνει περισσότερες πληροφορίες. 1
brine94 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 13 ώρες 15 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Κάτι κάνει αλλά το HWinfo 64 που πρότεινα μας δίνει περισσότερες πληροφορίες. χρειαζεται πολυ ωρα η απλα 15-20 λεπτα να υπαρχει εικονα;
niko13 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, brine94 είπε χρειαζεται πολυ ωρα η απλα 15-20 λεπτα να υπαρχει εικονα; Ρε συ πήγαινε τον κέρσορα πάνω στο τετράγωνο που λέει 50.1 βαθμοί κελσίου,κλικαρε το και θα σου βγάλει το max που κατέγραψε..To ίδιο στο 30% που λέει ταχύτητα ανεμιστηρων.15/20 λεπτά είναι αρκετά να πάρουμε εικονα Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από niko13 2
Sheogorath Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 3 λεπτά πριν, niko13 είπε Ρε συ πήγαινε τον κέρσορα πάνω στο τετράγωνο που λέει 50.1 βαθμοί κελσίου,κλικαρε το και θα σου βγάλει το max..To ίδιο στο 30% που λέει ταχύτητα ανεμιστηρων.15/20 λεπτά είναι αρκετά να πάρουμε εικονα Και αυτό, απλά θεώρησα πιο απλό το HWinfo 1
niko13 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Μόλις τώρα, Sheogorath είπε Και αυτό, απλά θεώρησα πιο απλό το HWinfo Ναι ρε οτιδήποτε μας κάνει,απλά τον φοβήθηκα λίγο με το hwinfo γιατί βγάζει πολύ πράμα,μην αλληθωρισει ο άνθρωπος.😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα