Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, διάβασα μια είδηση και είχε ως πηγή το rt.com. Όταν πήγα να ανοίξω την ιστοσελίδα, εμφανίστηκε το μήνυμα της ΕΔΠΠΙ.

Για ποιον λόγο έχει αποκλειστεί; Όπως ξέρω, είναι ειδησεογραφική ιστοσελίδα και είναι διεθνής.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, kinhthra είπε

Γεια σας, διάβασα μια είδηση και είχε ως πηγή το rt.com. Όταν πήγα να ανοίξω την ιστοσελίδα, εμφανίστηκε το μήνυμα της ΕΔΠΠΙ.

Για ποιον λόγο έχει αποκλειστεί; Όπως ξέρω, είναι ειδησεογραφική ιστοσελίδα και είναι διεθνής.

Πήγαινε κατευθείαν στο site της Ρώσικης κυβέρνησης.Το ίδιο είναι.

Απο κανά bankingnews.γρ είναι η είδηση;

• Like 2
  • Haha 2
  • Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Μπες με VPN

ξέρω πως να μπω, αν θέλω να μπω. Αλλά η απορία  μου ήταν γιατί; 

15 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δεν την ξερω την σελιδα αλλα απο το κινητο που μπηκα μια χαρα ανοίγει 

Screenshot_2025-01-13-10-54-48-15_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc.jpg.bad084a01cff0198d9b24dabfe9ee11e.jpg

από nova και vodafone δεν ανοίγει. Τώρα που έψαξα στην google το domain μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα: Ύστερα από νόμιμο αίτημα που υποβλήθηκε στην Google, καταργήσαμε 25 αποτελέσματα από αυτήν τη σελίδα. Εάν θέλετε, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με το αίτημα στον ιστότοπο LumenDatabase.org.

Είναι ευρωπαϊκό το θέμα.

Επεξ/σία από kinhthra
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kinhthra είπε

ξέρω πως να μπω, αν θέλω να μπω. Αλλά η απορία  μου ήταν γιατί; 

από nova και vodafone δεν ανοίγει. Τώρα που έψαξα στην google το domain μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα: Ύστερα από νόμιμο αίτημα που υποβλήθηκε στην Google, καταργήσαμε 25 αποτελέσματα από αυτήν τη σελίδα. Εάν θέλετε, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με το αίτημα στον ιστότοπο LumenDatabase.org.

Είναι ευρωπαϊκό το θέμα.

Cosmote voda μπαίνω χωρις πρόβλημα

Καλημέρα 

Δημοσ.

Η ερώτηση είναι γιατί οι νταβάδες κόβουν ότι θέλουν . Αλλιώς ξέρουμε να μπούμε δε θα τους πάρουμε άδεια τι ειδήσεις βλέπουμε :devil:

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Η ερώτηση είναι γιατί οι νταβάδες κόβουν ότι θέλουν . Αλλιώς ξέρουμε να μπούμε δε θα τους πάρουμε άδεια τι ειδήσεις βλέπουμε :devil:

To ίδιο λένε και οι Ρώσοι για το youtube κλπ.

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Εμεις ήμαστε ελεύθερη - δημοκρατική - δυτική χώρα ακόμα υποτίθεται .. Εσείς με το σταρμερ αβαβα τώρα τι να πεις όλα καλα :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα μπλοκαρίστηκε λίγες μέρες μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, γιατί κατα την Δύση, προπαγανδίζει αφού είναι γνωστό Ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων.  Αν δεν κάνω λάθος έχει μπλκαριστεί από όλες τις χώρες της Ε.Ε..

Επεξ/σία από Andyk0555

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...