kinhthra Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Γεια σας, διάβασα μια είδηση και είχε ως πηγή το rt.com. Όταν πήγα να ανοίξω την ιστοσελίδα, εμφανίστηκε το μήνυμα της ΕΔΠΠΙ. Για ποιον λόγο έχει αποκλειστεί; Όπως ξέρω, είναι ειδησεογραφική ιστοσελίδα και είναι διεθνής.
Nabuko Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, kinhthra είπε Όταν πήγα να ανοίξω την ιστοσελίδα, εμφανίστηκε το μήνυμα της ΕΔΠΠΙ. Μπες με VPN
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, kinhthra είπε Γεια σας, διάβασα μια είδηση και είχε ως πηγή το rt.com. Όταν πήγα να ανοίξω την ιστοσελίδα, εμφανίστηκε το μήνυμα της ΕΔΠΠΙ. Για ποιον λόγο έχει αποκλειστεί; Όπως ξέρω, είναι ειδησεογραφική ιστοσελίδα και είναι διεθνής. Πήγαινε κατευθείαν στο site της Ρώσικης κυβέρνησης.Το ίδιο είναι. Απο κανά bankingnews.γρ είναι η είδηση; 2 2
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δεν την ξερω την σελιδα αλλα απο το κινητο που μπηκα μια χαρα ανοίγει
Λύση kinhthra Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Μέλος Λύση Δημοσ. 13 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Μπες με VPN ξέρω πως να μπω, αν θέλω να μπω. Αλλά η απορία μου ήταν γιατί; 15 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δεν την ξερω την σελιδα αλλα απο το κινητο που μπηκα μια χαρα ανοίγει από nova και vodafone δεν ανοίγει. Τώρα που έψαξα στην google το domain μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα: Ύστερα από νόμιμο αίτημα που υποβλήθηκε στην Google, καταργήσαμε 25 αποτελέσματα από αυτήν τη σελίδα. Εάν θέλετε, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με το αίτημα στον ιστότοπο LumenDatabase.org. Είναι ευρωπαϊκό το θέμα. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου από kinhthra
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, kinhthra είπε ξέρω πως να μπω, αν θέλω να μπω. Αλλά η απορία μου ήταν γιατί; από nova και vodafone δεν ανοίγει. Τώρα που έψαξα στην google το domain μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα: Ύστερα από νόμιμο αίτημα που υποβλήθηκε στην Google, καταργήσαμε 25 αποτελέσματα από αυτήν τη σελίδα. Εάν θέλετε, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με το αίτημα στον ιστότοπο LumenDatabase.org. Είναι ευρωπαϊκό το θέμα. Cosmote voda μπαίνω χωρις πρόβλημα Καλημέρα
Mhlogiatros Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Η ερώτηση είναι γιατί οι νταβάδες κόβουν ότι θέλουν . Αλλιώς ξέρουμε να μπούμε δε θα τους πάρουμε άδεια τι ειδήσεις βλέπουμε 1
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 7 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Η ερώτηση είναι γιατί οι νταβάδες κόβουν ότι θέλουν . Αλλιώς ξέρουμε να μπούμε δε θα τους πάρουμε άδεια τι ειδήσεις βλέπουμε To ίδιο λένε και οι Ρώσοι για το youtube κλπ. 2
Mhlogiatros Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Εμεις ήμαστε ελεύθερη - δημοκρατική - δυτική χώρα ακόμα υποτίθεται .. Εσείς με το σταρμερ αβαβα τώρα τι να πεις όλα καλα
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 7 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Εμεις ήμαστε ελεύθερη - δημοκρατική - δυτική χώρα ακόμα υποτίθεται .. Εσείς με το σταρμερ αβαβα τώρα τι να πεις όλα καλα
Andyk0555 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα μπλοκαρίστηκε λίγες μέρες μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, γιατί κατα την Δύση, προπαγανδίζει αφού είναι γνωστό Ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων. Αν δεν κάνω λάθος έχει μπλκαριστεί από όλες τις χώρες της Ε.Ε.. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου από Andyk0555
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα