Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και καλή χρονιά!

Σκέφτομαι να κάνω ρινοπλαστική καθώς έχω και αισθητικό θέμα και λειτουργικό (κυρίως στον ύπνο μου). Ψάχνω για ΩΡΛ (και όχι πλαστικό) αλλά διαβάζοντας αρνητικές εμπειρίες/κριτικές αγχώνομαι καθώς τα χρήματα είναι αρκετά, ο χρόνος ανάρρωσης σημαντικός αλλά κυρίως αγχώνομαι για την περίπτωση του κακού αποτελέσματος.

Επίσης, βλέπω και πολλές ψεύτικες κριτικές που με μπερδεύουν στην διαδικασία αναζήτησης γιατρού.

Μπορεί όποιος έχει υποβληθεί σε τέτοια επέμβαση και θέλει να μοιραστεί την εμπειρία του, να μου στείλει προσωπικό μήνυμα? Με ενδιαφέρουν και οι αρνητικές εμπειρίες για να αποκλείσω κάποιους γιατρούς.

Ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από giannos13
Δημοσ.

Το αισθητικό μην το κρίνεις ιδίοις όμμασι, βάλε φωτό προφίλ και ανφάς και θα σου πούμε εμείς.

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι μπορείς να κρίνεις τους γιατρούς με βάση κριτικές αγνώστων από το google. 

Ίσως καλύτερα να επισκευτεις ο ίδιος γιατρούς και να μιλήσεις μαζί τους για την δυσκολία της επέμβασης και τις πιθανότητες επιτυχίας, ανάρρωσης κτλ. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Δε νομίζω ότι μπορείς να κρίνεις τους γιατρούς με βάση κριτικές αγνώστων από το google. 

Ίσως καλύτερα να επισκευτεις ο ίδιος γιατρούς και να μιλήσεις μαζί τους για την δυσκολία της επέμβασης και τις πιθανότητες επιτυχίας, ανάρρωσης κτλ. 

Σου δίνει έναν μπούσουλα το google όμως, από έναν γιατρό με 30 κριτικές όλες 5στερες και έναν άλλον με 130 που είναι 3,5-4 αστέρια καλύτερα να προτιμήσει κάποιος τον 2ο λόγο όγκου έστω και αν δεν πιάνει το άριστα.

Η επίσκεψη είναι υποκειμενική υπόθεση, από το πόσο προσεγμένο και ακριβό είναι το ιατρείο, μέχρι το τί φοράει ο γιατρός, όλα μπορούν να επηρεάσουν την άποψη που θα σχηματίσουμε αλλά δεν εγγυώνται και την ιατρική επάρκεια.

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...