Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το "project" πριν 2 χρόνια είναι να καταφέρω να έχω όλες τις περιεφεριακές συσκευές στο docking station (Lenovo ThinkPad Universal USB-C Dock), 2 οθόνες (27" full hd ανάλυση), πληκτρολόγιο, ποντίκι, webcam, και να μπορώ με 1 καλώδιο usb-c να συνδέω το desktop πάνω του, καθώς το hub χρησιμοποιείται για το λαπτοπ της δουλειάς επίσης, κάτι πολύ βολικό με 1 καλώδιο μόνο.

Ο τρόπος που τα κατάφερα ήταν με μια pci κάρτα (Sunix UPD2018 PCI Express Card, USB 3.1 C Female, USB-C DP Alt Mode), όπου συνδέεται εξωτερικά πάνω της η κάρτα γραφικών (gtx 960 2gb)  με ένα DP καλώδιο, και στην συνέχεια ένα thunderbolt 4 usb c καλώδιο τρέχει από την PCI μέχρι το docking station.

Ένα πρόβλημα που είχα εξ αρχής, και καταπολέμισα manually ήταν πως αν εκκινούσα τον υπολογιστή με το usb c καρφωμένο πάνω στο docking station, δεν θα αναγνώριζε ποτέ το ποντίκι+πληκτρολόγιο. Η λύση ήταν να μην έχω το καλώδιο συνδεδεμένο, να εκκινήσω τον υπολογιστή και μετά από 1 λεπτό να συνδέσω το καλώδιο και όλα καλα...

Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε μόλις πρόσφατα είναι πως η μια εκ των δύο οθονών διατηρεί μια πολύ χαμηλή ανάλυση, χωρίς να μου δίνει επιλογές για να επιλέξω την ανάλυση που θέλω (720*576 είναι η μέγιστη προσφερόμενη ανάλυση).
Δεν πρόσθεσα κάποιο hardware στο σύστημα, ούτε έκανα χρήση νέου software. Δοκίμασα να απεγκαταστήσω τους οδηγούς της οθόνης και φτου και από την αρχή και τίποτα. Τυχαία μετά από μερικές επανακινήσεις λειτούργησε για 4 μέρες, δηλαδή μπόρεσα να έχω ξανα και τις 2 οθόνες με full hd ανάλυση, αλλά τώρα στα ξαφνικά μου ξανακάνει το ίδιο πρόβλημα.
Από όσο βλέπω στο ιντερνετ, έχει να κάνει με το bandwidth, έλα ντε που δεν έχω κάνει κάποια αλλαγή όμως...

Γνωρίζει κάποιος τι θα μπορούσα να κάνω σε αυτή τη περίπτωση;
(αν βοηθάει, ο επεξεργαστής είναι i5 4460 και έχει 16gb ram)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...