Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή μπαταρίας iPhone

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από aces,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Sammaros είπε

Κι εγώ έχω το ίδιο κινητό με heavy gaming 2 χρόνια μετά στο 88%. Όπως είπαν κι άλλοι, πας και το αλλάζεις όταν πέσει η απόδοση της μπαταρίας ή το performance του κινητού 

Πως εμένα έφτασε 81% χωρίς παιχνίδια κιόλας 

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, giannakis95 είπε

Πως εμένα έφτασε 81% χωρίς παιχνίδια κιόλας 

Είναι λίγο lottery το συγκκειρνενο. Απόλαυσε το κινητό σου χωρίς να σε νοιάζει το battery ποσοστό. Οταν ξεκινάει και έχεις performance issue ή δεν κρατάει η μπαταρία, δίνεις 100 ευρω και δεν έχεις πρόβλημα για 2 - 3 χρονια.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Sammaros είπε

Είναι λίγο lottery το συγκκειρνενο. Απόλαυσε το κινητό σου χωρίς να σε νοιάζει το battery ποσοστό. Οταν ξεκινάει και έχεις performance issue ή δεν κρατάει η μπαταρία, δίνεις 100 ευρω και δεν έχεις πρόβλημα για 2 - 3 χρονια.

Λογικά σε κάνα μήνα το πολύ θα αλλάξω μπαταρία 

• Like 1
Δημοσ.

Άμα σου βγάζει 1 μέρα δεν χρειάζεται να αλλάξεις έχει ψωμάκι ακόμα.

Θα σε βγάλει σίγουρα εξάμηνο +.

Άλλαξε μόνο όταν καταντήσει ενοχλητικό και σε αφήνει μες στην ημέρα.

Πάρε έναν φορτιστή αυτοκινήτου αν θες να ξοδέψεις λεφτά η ένα powerbank.

Δημοσ.

100 ευρω για μια μπαταρια ρε φιλε ,για μια μπαταρια λιθιου,απιστευτα πραγματα

Απλα να ξερεις πλεον στην ios 18 ,οπου και να το αλλαξεις θα δειχνει κανονικα υγεια μπαταριας απλα θα φαινεται οτι εχει αλλαχθει,οι κολλες αδιαβραχοποιησης ειναι μια ταινια αδιαβραχοποιησης ,που πιστεψε με ,στα 2 χρονια που το εχεις δεν ειναι πλεον αδιαβροχο,θα εχουν ξεραθει

Απλα μου φαινεται τρελα αυτα τα ποσα για μια μπαταρια

Δημοσ.

Ναι, ενώ 800-900-1.400€ για συσκευή σου ακούγονται φυσιολογικά.

Τουλάχιστον στα 100€ πληρώνεις και εργατικά που αν γίνει σωστή δουλειά δεν το λες και τόσο υψηλό σα νούμερο.

Πλέον έτσι όπως τα φτιάχνουν δεν είναι απλό να αλλάξεις μπαταρία χωρίς να γίνει το παραμικρό.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε

Απλα μου φαινεται τρελα αυτα τα ποσα για μια μπαταρια

Στις οθόνες ειναι ακόμα χειρότερα βασικά.

380-450ευρώ για να αλλάξεις την 60hz οθόνη των βασικών iphone.

image.png.3d7a64f19b862aefa9ad0333d2f40e04.png

Δημοσ.
3 hours ago, Fotia said:

Ακριβό προιόν ,ακριβά τα ανταλλακτικά ,και κάθε κατάστημα ότι το συμφέρει  ...

Ακριβό προϊόν είναι ,σαν μπαταρία είναι τσάμπα ,σαν υλικό δηλαδή είναι πολύ χαμηλή η τιμή 

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, χθες άλλαξα σε ένα iPhone 12 μπαταρία (μέσα σε ένα χρόνο ακριβώς.. έφτασε στο 67% με 282 κύκλους φόρτισης) το πήρα μεταχειρισμένο και με αλλαγμένη μπαταρία πέρσυ τέτοιο καιρό.. δε ξέρω αλλά δε κρατάνε παρόλο που είχε βάλει καλής ποιότητας ο προηγούμενος.  

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους! Κατά την αλλαγή της μπαταρίας κάνουν επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων στο κινητό; Γιατί βλέπω στα σαιτ πως ζητάνε να έχεις κάνει backup.

Δημοσ.
12 hours ago, NikosRocknRolla said:

Καλημέρα σε όλους! Κατά την αλλαγή της μπαταρίας κάνουν επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων στο κινητό; Γιατί βλέπω στα σαιτ πως ζητάνε να έχεις κάνει backup.

Νομίζω πως όχι. Αν για κάποιο λόγο χρειαστεί θα κάνουν επεναφορα οπότε το λένε για να είναι καλυμμένοι. 

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, NikosRocknRolla είπε

Ναι έτσι μου είπαν στην istorm 

• Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε

Ναι έτσι μου είπαν στην istorm 

Οπότε μια χαρά είμαι και με την παλιά. Δεν ψήνομαι να το κάνω από την αρχή το πράγμα. 

Δημοσ.

Στην istorm κάνουν επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων στο κινητό.Στην Document οχι. Αδιαβροχοποίηση γίνετε ξανα.Με WIFI κραταει η μπαταρια σχεδον μια μερα. Με δεδομενα δεν κραταει πολυ. Παντος εχω δει τηλ. με ποσοστο 65% και δουλευε σχετικα καλα.Ειναι πολιτικη της εταιριας στο 80% να αλλαζεις μπαταρια γιαυτο και βγαζει service.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...