Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή μπαταρίας iPhone

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από aces,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μιας και η μπαταρία έφτασε στο 81% λέω να την αλλάξω έχω ένα iPhone 14 Pro Max λέω να την αλλάξω στο istrom επειδή έχουμε και στα Γιάννενα. Όταν αλλάξω μπαταρία οι κύκλοι φόρτισης θα είναι 0; Η μπαταρία θα κρατήσει όσο ήταν σφραγισμένο ή σε κάνα δίμηνο  θα έχω 90%;;;;

• Haha 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, giannakis95 είπε

Καλησπέρα μιας και η μπαταρία έφτασε στο 81% λέω να την αλλάξω έχω ένα iPhone 14 Pro Max λέω να την αλλάξω στο istrom επειδή έχουμε και στα Γιάννενα. Όταν αλλάξω μπαταρία οι κύκλοι φόρτισης θα είναι 0; Η μπαταρία θα κρατήσει όσο ήταν σφραγισμένο ή σε κάνα δίμηνο  θα έχω 90%;;;;

Εφόσον θα πας στα επίσημα θα γίνει σωστά η διαδικασία.

Στο 81% με υγεία απλά πας για αλλαγή αφού η τωρινή μπαταρία έχει μειωθεί η απόδοση της.

Θα μηδενίσουν και οι κύκλοι αφού θα γίνει αντικατάσταση στα επίσημα. Η υγεία πέφτει ανάλογα τη χρήση, κάποιες παρτίδες κρατάνε περισσότερο κάποιες λιγότερο…..

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.

110€ στον Γερμανό.

Λογικά σου δίνει και εγγύηση.

Να ξέρεις όταν αλλαχτεί η μπαταρία δεν θα είναι πλέον αδιάβροχο.

Δημοσ.

80% υγεία καλά είναι , αν κρατα σε διαρκεια μια  μέρα με μέση χρηση .Αλλαγή γίνεται όποτε θέλουμε ,δε χρειάζεται βιασύνη ..

Σε κάθε περίπτωση ρωτάμε πριν στο service τυχόν απορίες ,και θεωρητικά τα επίσημα service  δίνουν και γραπτά τι έκαναν από επισκευή ..

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, GATE123 είπε

110€ στον Γερμανό.

Λογικά σου δίνει και εγγύηση.

Εμένα μου είπαν ότι θα είναι αδιάβροχο μετά την επισκευή στο Istrom τώρα δεν ξέρω

5 ώρες πριν, aces είπε

Εφόσον θα πας στα επίσημα θα γίνει σωστά η διαδικασία.

Στο 81% με υγεία απλά πας για αλλαγή αφού η τωρινή μπαταρία έχει μειωθεί η απόδοση της.

Θα μηδενίσουν και οι κύκλοι αφού θα γίνει αντικατάσταση στα επίσημα. Η υγεία πέφτει ανάλογα τη χρήση, κάποιες παρτίδες κρατάνε περισσότερο κάποιες λιγότερο…..

Εμένα κράτησε πολύ τώρα αυτή που έχω 2 χρόνια και ένα μήνα και ακόμη είναι 81%

η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι πολύ όλο αυτό το θέμα με την μπαταρία ότι μπορεί να μην πιάνει το touch ή να μην δουλεύει κάνα ηχείο επειδή θα ανοικτή έτσι νιώθω ότι τα iPhone όταν ανοίγουν χαλάνε

3 ώρες πριν, Fotia είπε

80% υγεία καλά είναι , αν κρατα σε διαρκεια μια  μέρα με μέση χρηση .Αλλαγή γίνεται όποτε θέλουμε ,δε χρειάζεται βιασύνη ..

Σε κάθε περίπτωση ρωτάμε πριν στο service τυχόν απορίες ,και θεωρητικά τα επίσημα service  δίνουν και γραπτά τι έκαναν από επισκευή ..

Κρατάει άνετα μια μέρα…

για να δούμε λογικά θα αλλάξω 

• Haha 1
Δημοσ.

Να μην πας στο Γερμανό. Στα γνωστά επίσημα / authorized επισκευαστικά κέντρα (iStorm / Document / iSystem, κλπ) θα έχεις αδιαβροχοποίηση και όλα θα γίνουν σωστά, με ανταλλακτικά που θεωρούνται εγκεκριμένα. 

https://getsupport.apple.com/repair-locations?locale=en_GR

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, giannakis95 είπε

Κρατάει άνετα μια μέρα…

Άμα σου κρατάει άνετα μια μέρα γιατί να αλλαξεις? Μόνο και μόνο για το νούμερο που δείχνει?

Εγώ θα την κρατούσα μέχρι να φτάσει να αδειάζει τόσο γρήγορα που να με δυσκολεύει. 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, sattack είπε

Άμα σου κρατάει άνετα μια μέρα γιατί να αλλαξεις? Μόνο και μόνο για το νούμερο που δείχνει?

Εγώ θα την κρατούσα μέχρι να φτάσει να αδειάζει τόσο γρήγορα που να με δυσκολεύει. 

Εάν το αφήσω να πέσει κάτω από το 80 δεν θα βγάλει κάποιο πρόβλημα; Πχ να φουσκώσει η μπαταρία κτλπ; 

6 ώρες πριν, stark είπε

Να μην πας στο Γερμανό. Στα γνωστά επίσημα / authorized επισκευαστικά κέντρα (iStorm / Document / iSystem, κλπ) θα έχεις αδιαβροχοποίηση και όλα θα γίνουν σωστά, με ανταλλακτικά που θεωρούνται εγκεκριμένα. 

https://getsupport.apple.com/repair-locations?locale=en_GR

Κατά πάσα πιθανότητα istrom γιατί έχει και στα Γιάννενα 

• Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Δεν φουσκώνει η μπαταρία αν απλά πέσει η χωρητικότητα. Όπως ειπώθηκε, μόνο σε επίσημα θα ξαναβάλουν τις ταινίες στεγανοποίησης. Μακριά από Γερμανό και λοιπά i-κάτι service...

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, GATE123 είπε

Όπως είπαν και τα υπόλοιπα παιδιά, αν η αλλαγή γίνει σε εξουσιοδοτημενο service, θα έχει και πάλι την αδιαβροχοποίηση κανονικά.

Τώρα αν το πάει σε κάποιο μη εξουσιοδοτημένο service προφανώς και θα χαθεί.

• Λύση
Δημοσ.
Στις 13/1/2025 στις 4:40 ΠΜ, giannakis95 είπε

Εμένα μου είπαν ότι θα είναι αδιάβροχο μετά την επισκευή στο Istrom τώρα δεν ξέρω

Εμένα κράτησε πολύ τώρα αυτή που έχω 2 χρόνια και ένα μήνα και ακόμη είναι 81%

η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι πολύ όλο αυτό το θέμα με την μπαταρία ότι μπορεί να μην πιάνει το touch ή να μην δουλεύει κάνα ηχείο επειδή θα ανοικτή έτσι νιώθω ότι τα iPhone όταν ανοίγουν χαλάνε

Κρατάει άνετα μια μέρα…

Θα ειναι (αδιαβροχο) κανονικα εκτελουνται ολες οι διαδικασιες αδιαβροχοποιησης μόνο στα επισημα σερβις. Οι μπαταριες αλλαζονται μεταξυ 2 εως 3 ετων (αναλογα τη χρηση εχει γινει τι φθορα κλπ) κατα μεσο ορο εξαιρεσεις υπαρχουν να κρατησει παραπανω οπως και πιθανοτητες να πεσεις σε παρτιδα που κραταει λιγο λιγοτερο.

Επειδη ειναι κατι που θα χρησιμοποιειες καθημερινα απλα θα πας στα επισημα σερβις.

Προς το παρων μπορεις και αλλους 2-3 μηνες να το παγωσεις την αλλαγη αφου σου κραταει 1 μερα με τη χρηση. Οταν η υγεια παει απο το 81% στο 79% τοτε πας για αλλαγη.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, phanispal είπε

Συνήθως το κρατάνε εκεί (στα εξουσιοδοτημένα) για κάποιες μέρες ή γίνεται και επί τόπου ή αλλαγή;

επι τοπου κατοπιν ραντεβου γυρω στα 40 λεπτά. (για αλλαγη μπαταριας)

• Thanks 1
Δημοσ.

Aνάλογα τον φόρτο εργασίας πάει η κάθε επισκευή από χρόνο , και την διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών .Αυτό ισχύει στα service παντού ,ανεξάρτητα φίρμας.

Σε κάθε περίπτωση ρωτάμε στο κάθε service τυχόν απορίες πρίν αποφασίσουμε .

• Like 2
Δημοσ.

Κι εγώ έχω το ίδιο κινητό με heavy gaming 2 χρόνια μετά στο 88%. Όπως είπαν κι άλλοι, πας και το αλλάζεις όταν πέσει η απόδοση της μπαταρίας ή το performance του κινητού 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...