Gingerbread Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Έχω iphone. Δεν είμαι πολυ φαν των wearables. Οπότε θέλω να πάρω κάτι φτηνό που και να το βαρεθώ να μην έχω δώσει 300 ευρώ. Είχα applewatch στην καραντίνα, με βόλεψε γιατί δεν χρειαζόταν να πιανω το κινητό μου (ήμουν με ασθενείς και απλά με βόλευε να βλέπω πχ ποιος με παίρνει ή να αλλάζω τραγούδι ενώ το κινητό ήταν κάτω από όλα τα προστατευτικά που φορούσα). Λέω να ξαναπάρω κάτι. Κυρίως σαν ρολοί να βλέπω την ώρα. Αν μπορούσα να βλέπω και κλήσεις θα ήταν θετικό απλά δεν ξέρω κατά πόσο θα την παλεύει η συμβατότητα (δηλαδή να απαντήσω κλήση από το smartwatch και να συνδεθεί με τα airpods και να μιλήσω). Οπότε λέω μήπως απλά πάρω ένα smartband. Έχει κανείς κάποια πρόταση;
yianniss Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου https://www.skroutz.gr/s/56532646/Xiaomi-Redmi-Watch-5-Active-me-Palmografo-Midnight-Black.html
SciManiac Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Έχω και εγώ το ίδιο ακριβώς δίλημμα. Σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό να προχωρήσω σε αγορά μιας τέτοιας συσκευής, σε κάτι αρκετά οικονομικό καθώς το θέλω για τα απλά (να βλέπω ώρα, ειδοποιήσεις, να έχω τις μετρήσεις μου). Είδα από κοντά το Xiaomi Redmi Watch 5 Active που προτάθηκε παραπάνω (καθώς φαίνεται εξαιρετική πρόταση για αυτά που θέλω) αλλά μου φάνηκε τεράστιο στο χέρι μου. Σκέφτομαι να δω και το QCY GT S8 το οποίο παίζει περίπου στα ίδια χρήματα και μάλλον είναι μικρότερο σε μέγεθος, αλλά το φοβάμαι λίγο σαν μάρκα. Εκτός αν θεωρείτε ότι ένα smartband είναι ασφαλέστερη επιλογή σε σχέση με τα παραπάνω και πιο πρακτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα