Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Έχω φτιάξει μια εφαρμογή   σε C SHARP . Αυτήν θέλω να την πουλάω μέσω του site μου. Πως μπορώ,  να την αγοράζει κάποιος και να γίνεται εγκατάσταση χωρίς να  κατεβάζει το install.exe .

Ευχαριστώ.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγκατάσταση χωρίς .exe ?? Meaning ?? Ας πουμε μια γρήγορη απάντηση και στα πλάισια του χιούμορ, είναι να πάρουν macOS.

Δημοσ.
Στις 23/4/2025 στις 7:30 ΜΜ, mikopos είπε

Εγκατάσταση χωρίς .exe ?? Meaning ?? Ας πουμε μια γρήγορη απάντηση και στα πλάισια του χιούμορ, είναι να πάρουν macOS.

Να τρέχει το .exe online  και η  εγκατάσταση να γίνεται στον υπολογιστή του

Στις 12/1/2025 στις 12:53 ΜΜ, panths68 είπε

Καλημέρα

Έχω φτιάξει μια εφαρμογή   σε C SHARP . Αυτήν θέλω να την πουλάω μέσω του site μου. Πως μπορώ,  να την αγοράζει κάποιος και να γίνεται εγκατάσταση χωρίς να  κατεβάζει το install.exe .

Ευχαριστώ.

Να τρέχει online και να γίνεται εγκατάσταση στον υπολογιστη

Δημοσ.
2 minutes ago, panths68 said:

Αν καταλαβαίνω σωστά, θες να τρέχει η εφαρμογή online στον browser?! Χρησιμοποιείς κάτι σαν αυτό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν γίνεται να τρέξει το exe online. Για να γίνει η εγκατάσταση πρέπει να τρέξει το exe στον υπολογιστή, να φορτωθεί στη μνήμη και να γίνει η αποσυμπίεση/απόθεση των αρχείων εγκατάστασης στον προκαθορισμένο ή επιλεγμένο φάκελο. 

Το πρόβλημα του να κατεβάσει το exe δεν μπορώ να καταλάβω. Φοβάσαι μήπως μετά το μοιράσει σε φίλους και γνωστούς και άρα να χάσεις χρήματα; Πιθανότατα θα πρέπει να ενσωματώσεις κάποιο είδος «πιστοποίησης», είτε στο ίδιο το exe, είτε μέσα στην εφαρμογή (μέσω κάποιου τυχαίου κλειδιού ας πούμε για το οποίο θα γίνεται έλεγχος online μέσω κάποιου δικού σου online συστήματος κτλ). 

1 λεπτό πριν, hawkpilot είπε

Αν καταλαβαίνω σωστά, θες να τρέχει η εφαρμογή online στον browser?! Χρησιμοποιείς κάτι σαν αυτό?

Εγώ καταλαβαίνω ότι δεν θέλει να παραδώσει το exe στον τελικό χρήστη (πιθανότατα για τον λόγο που ανέφερα).

Επεξ/σία από rafinos
Δημοσ.
4 minutes ago, rafinos said:

...

Εγώ καταλαβαίνω ότι δεν θέλει να παραδώσει το exe στον τελικό χρήστη (πιθανότατα για τον λόγο που ανέφερα).

Προφανώς, κι εγώ αυτό φαντάζομαι ότι είναι όλο το θέμα.

Δημοσ.

21 ώρες πριν, panths68 είπε

Αν επίσης θέλεις να γίνεται το install στον browser, γιατί δε σκέφτεσαι να την φτιάξεις ως web εφαρμογή με endpoint κτλ κτλ κτλ ?

Δημοσ.

καλησπερα 

Δεν γινεται να αποφυγεις να δωσεις το εκτελεσιμο στον πελατη  .

Αυτο  που μπορεις να κανεις ειναι το project compile σε native (περιορισμος του decompile) Να προσαρμοσεις εναν τροπο ταυτοποιησης (δημιουργια μοναδικου ID ,Admin panel ,συχνες ενημερωσεις) κτλπ 

Δημοσ.

Αν αυτό που θες να πετύχεις είναι να απλοποιήσεις την εγκατάσταση (δηλαδή να παρακάμψεις το κατέβασμα του installer και μετά manual installation), ίσως σε ενδιαφέρει το ClickOnce

Από την άλλη, αν αυτό που θες είναι να αποφύγεις να πάρει κάποιος το εκτελέσιμο και να το μοιράσει σε άλλους χωρίς να πληρώσει, εκεί περιπλέκει το πράγμα. Το .NET αποκωδικοποιείται πολύ εύκολα. Ίσως, εκεί χρειάζεται να κοιτάξεις λύσεις όπως:

• χρησιμοποίησε κάποιο license management service  πχ LimeLM, Cryptolens ή κάτι custom δικό σου
  • κάνε obfuscate τον κωδικά σου 
  • αν η εφαρμογή ειναι client-server, βάλε να κάνει online-checks

Τα παραπάνω είναι ενδεικτικά, ίσως αν ξέρουμε παραπάνω πληροφορίες για την εφαρμογή να μπορούμε να προτείνουμε κάτι καλύτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...