Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους.

Χρήστης iphone εδώ και δεν έχω καμία εμπειρία με το android. Πήρε ο πεθερός μου ένα καινούργιο xiaomi για να αντικαταστήσει ένα παλιό Huawei. 

Έρχεται τώρα σπίτι μου να τον βοηθήσω να ανοίξει το καινούργιο και να περάσουμε (αν τα καταφέρουμε) όλα τα δεδομένα/apps/photo και γενικά ότι γίνεται από το παλιό στο καινούργιο.

Πως το κάνουμε; Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος (όπως τα iphone π.χ.); Υπάρχει κάποιος δύσκολος; Γενικά γίνεται; Λίγο που έψαξα, δεν έγινα σοφότερος.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Σε κάποια γίνεται με τους τρόπους που σου λέει το ίδιο το καινούργιο κινητό όταν τα ανοίξεις και σε άλλα πράγματα θέλει χειροκίνητα. Γενικά βάλε ένα 10ρικακι σε ένα μαγαζί να στα περάσουν αν τα θέλει όλα. Αν δεν τον πειράζει απλά ακόλουθα τις οδηγίες του καινούργιου για την μεταφορά. 

• Like 1
  • Λύση
Δημοσ.
5 hours ago, sargus said:

Γεια χαρά σε όλους.

Χρήστης iphone εδώ και δεν έχω καμία εμπειρία με το android. Πήρε ο πεθερός μου ένα καινούργιο xiaomi για να αντικαταστήσει ένα παλιό Huawei. 

Έρχεται τώρα σπίτι μου να τον βοηθήσω να ανοίξει το καινούργιο και να περάσουμε (αν τα καταφέρουμε) όλα τα δεδομένα/apps/photo και γενικά ότι γίνεται από το παλιό στο καινούργιο.

Πως το κάνουμε; Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος (όπως τα iphone π.χ.); Υπάρχει κάποιος δύσκολος; Γενικά γίνεται; Λίγο που έψαξα, δεν έγινα σοφότερος.

Ευχαριστώ!

Αν είναι Huawei με google services /apps τότε πολύ απλά:

https://support.google.com/android/answer/2819582?hl=en

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Το παλιό αρνείται να κάνει αυτά που λέει το καινούργιο κινητό. Τη μια του φταίει το wifi και αποσυνδέεται, την άλλη σταματάει η μεταφορά αρχείων μέσω καλωδίου γιατί αποκλικάρεται μόνη της η επιλογή του να χρησιμοποιείται η θύρα usb και για μεταφορά αρχείων (και όχι μόνο για φόρτιση) ενώ και αντόγραφο ασφαλείας δεν πραγματοποιείται γιατί λέει δεν υπάρχει χώρος ενώ ο χώρος είναι πολύς. Μήπως έχει σχέση με το ότι είναι huawei;

Μάλλον θα ακολουθήσω τη δεύτερη συμβουλή σου και θα το πάω σε μαγαζί (edit: σε τι μαγαζί τα κάνουν αυτά; Σε Γερμανό ξερω γω;).

3 minutes ago, stark said:

Αν είναι Huawei με google services /apps τότε πολύ απλά:

https://support.google.com/android/answer/2819582?hl=en

Τώρα είδα την απάντηση σου φίλε μου. Είναι κάτι διαφορετικό αυτό που προτείνεις από το αντίγραφο ασφαλείας που προσπαθώ εδώ και μερικές ώρες να κάνω και δεν κάνει;

Επεξ/σία από sargus
Δημοσ.
2 minutes ago, sargus said:

Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Το παλιό αρνείται να κάνει αυτά που λέει το καινούργιο κινητό. Τη μια του φταίει το wifi και αποσυνδέεται, την άλλη σταματάει η μεταφορά αρχείων μέσω καλωδίου γιατί αποκλικάρεται μόνη της η επιλογή του να χρησιμοποιείται η θύρα usb και για μεταφορά αρχείων (και όχι μόνο για φόρτιση) ενώ και αντόγραφο ασφαλείας δεν πραγματοποιείται γιατί λέει δεν υπάρχει χώρος ενώ ο χώρος είναι πολύς. Μήπως έχει σχέση με το ότι είναι huawei;

Μάλλον θα ακολουθήσω τη δεύτερη συμβουλή σου και θα το πάω σε μαγαζί.

Τώρα είδα την απάντηση σου φίλε μου. Είναι κάτι διαφορετικό αυτό που προτείνεις από το αντίγραφο ασφαλείας που προσπαθώ εδώ και μερικές ώρες να κάνω και δεν κάνει;

Το Google Backup σου γράφει τι ακριβώς μεταφέρει τη στιγμη που το κάνεις.

Εγώ πολλά χρόνια τώρα έτσι κάνω μετάβαση σε νέες συσκευές.

Ποιο μοντέλο Huawei είναι;

image.png.d230929d93a7b858f751371b35d1b1dd.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, sargus said:

Το mate 20 lite

'Εχει google services. Προχωράς κανονικά.

Αν εννοεις ότι είναι γεμάτος ο χώρος στο google account του, δες αν μπορείς να πας εδώ και να σβήσεις τυχόν παλιά backups

https://drive.google.com/drive/u/0/backups

Επεξ/σία από stark
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...