Cubicolor Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) καλημερα οταν παω στην ενοτητα moview new μου λεει το εξεις this add on returned empty content τι σημαινει αυτο? πως μπορω να το διορθωσω>? Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου από Cubicolor
micos000 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Εντάξει, ήμαστε πολύ προχώ αλλά όχι κι έτσι! Τι ταινίες περιμένεις να σου βγάλει για το 2025; Επίσης μπορείς να πάρεις screenshot μόνο το ενεργό παράθυρο με ALT+PrtScr
Cubicolor Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, micos000 said: Εντάξει, ήμαστε πολύ προχώ αλλά όχι κι έτσι! Τι ταινίες περιμένεις να σου βγάλει για το 2025; Επίσης μπορείς να πάρεις screenshot μόνο το ενεργό παράθυρο με ALT+PrtScr δικιο εχεις 2 hours ago, micos000 said: Εντάξει, ήμαστε πολύ προχώ αλλά όχι κι έτσι! Τι ταινίες περιμένεις να σου βγάλει για το 2025; Επίσης μπορείς να πάρεις screenshot μόνο το ενεργό παράθυρο με ALT+PrtScr πια ειναι τα καλυτερα πρόσθετα subtitles για ελληνικους υποτιτλους για το stremio file mou?? επισης πια ειναι τα τοπ 5 καλυτερα addons για ταινιες και σειρες φιλε μου μπορεις να μου πεις σε παρακαλω φιλε μου? Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου από Cubicolor
micos000 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δεν ξέρω για top και bottom αλλά εγώ βάζω torrentio, orion για ταινίες, anime kitsu για anime, GreekTV για Ελληνικά κανάλια και ότι βρήκα από opensubtitles.
Cubicolor Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 1 minute ago, micos000 said: Δεν ξέρω για top και bottom αλλά εγώ βάζω torrentio, orion για ταινίες, anime kitsu για anime, GreekTV για Ελληνικά κανάλια και ότι βρήκα από opensubtitles. πια ειναι τα καλυτερα πρόσθετα subtitles για ελληνικους υποτιτλους για το stremio file mou??
Cubicolor Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 41 minutes ago, micos000 said: Απάντησα. Μόνο opensubtitles παω στο οριον και μου βγαζει αυτο 38 minutes ago, Cubicolor said: παω στο οριον και μου βγαζει αυτο αφου δεν εχει κατι μεσα το orion .. ειναι εντελος αδειανο δεν το καταλαβαινω αυτο πραγματικα αφου το εκανα ινσταλ αφου τα εχω κανει ολα Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου από Cubicolor
micos000 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου To ORION το βάζω για να μου φέρνει αποτελέσματα στους servers της ταινίας και όχι για να κάνω αναζήτηση για ταινίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα