greekfragma Δημοσ. Δευτέρα στις 07:48 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:48 μμ Ροζαλία ήταν παλιά καλή. Πλέον μέτρια τα πράγματα. Βάζω 2 που έχω να πω μόνο τα καλύτερα όσα χρόνια τα τιμάω. Σταθερές αξίες που δε χαλάνε. https://www.tripadvisor.com.gr/Restaurant_Review-g562636-d3694039-Reviews-Iordanis-Chalandri_Attica.html https://www.tripadvisor.com.gr/Restaurant_Review-g189400-d2649991-Reviews-To_Trikyklo-Athens_Attica.html απορώ με τις αρνητικές κριτικές που βλέπω. ο Ιορδάνης στη περίπτωσή σου μάλλον ταιριάζει μιας και έχει πολύ μπαράκι και μπυραρία στα 5 λεπτά με τα πόδια να διαλέξετε. Τρίκυκλο σε απόσταση βολής από το κέντρο για μπαρότσαρκα Σύνταγμα έως Μοναστηράκι. 1
kostasbm Δημοσ. Δευτέρα στις 08:28 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:28 μμ 2 hours ago, Dante80 said: Κάθε δεκαετία πέφτει ένα κλικ το μαγαζί αυτό. Τρώμε από τα 80's εκεί (όταν ήταν ακόμα η γέφυρα εκεί απέναντι). πρώτη μου φορά ήταν το 81 που είχα έρθει από Αυστραλία ...με πήγαν 2 ξαδέλφια που ήσαν μόνιμοι.... 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. Δευτέρα στις 08:54 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:54 μμ 1 ώρα πριν, greekfragma είπε Ροζαλία ήταν παλιά καλή. Πλέον μέτρια τα πράγματα. Βάζω 2 που έχω να πω μόνο τα καλύτερα όσα χρόνια τα τιμάω. Σταθερές αξίες που δε χαλάνε. https://www.tripadvisor.com.gr/Restaurant_Review-g562636-d3694039-Reviews-Iordanis-Chalandri_Attica.html https://www.tripadvisor.com.gr/Restaurant_Review-g189400-d2649991-Reviews-To_Trikyklo-Athens_Attica.html απορώ με τις αρνητικές κριτικές που βλέπω. ο Ιορδάνης στη περίπτωσή σου μάλλον ταιριάζει μιας και έχει πολύ μπαράκι και μπυραρία στα 5 λεπτά με τα πόδια να διαλέξετε. Τρίκυκλο σε απόσταση βολής από το κέντρο για μπαρότσαρκα Σύνταγμα έως Μοναστηράκι. Προσωπικά διαβάζω τις αρνητικές κριτικές και κρίνω κατα πόσο ταιριάζουν στο δικό σου προφιλ. Δηλαδή αρνητικές κριτικές για σέρβις, για κρατήσεις, για αποδοχή σκύλων, ή για ύπαρξη vegan φαγητού προσωπικά δε με επηρεάζουν. Αρνητικές κριτικές για το φαγητό ή για τις τιμές τις λαμβάνω πιο σοβαρά υπόψιν. Θεωρώ πως ο μέσος όρος λέει πάντα τη μιση αλήθεια... 2
predator77 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:28 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:28 μμ μπεμπεκα στο χαλανδρι λεμονανθος στα πετραλωνα οπως και καρδερινα επισης ειναι εκει κοντα. και το κορυφαιο που θα σας μεινει αξεχαστο αρλεκινος στον πειραια. αυτα δε λεω αλλα 1
for4 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:40 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:40 μμ Δοκιμάστε και Σεϋχέλλες στο Μεταξουργείο. Θέλει κράτηση αλλά νομίζω θα είναι κάτι διαφορετικό. Γύρω στα 30€ το άτομο έφτασε και αυτό πλέον.
mariosnik_ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:28 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:28 μμ 3 ώρες πριν, satsok2 είπε Αν θέλω κάτι λίγο πιο ψαγμένο απ όλα αυτά; Θα είναι και μια φίλη μου που με ενδιαφέρει. Και τι εννοείς ως λίγο πιο ψαγμένο; Ρώτα την φίλη τι κουζίνες της αρέσουν, τι έχει καημό να δοκιμάσει που δεν το έχει δοκιμάσει ποτέ, για να σου πουν και πιο στοχευμενες επιλογες.
Sammaros Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Ρακορ Ζουζουτο Ραφικι Αστερ Αma lachei Hippy hippo ( brunch) Cappadocia grill cafe (μιλια μπροστα απο ολα τα κεμπαμτζιδικα)
26ska Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δες και την Αυλη στη Μεθώνης,Εξαρχεια,ωραίος ζεστός μικρός χώρος με καλό φαγητό. Επίσης Πειναλεοντας Μαυρομιχαλη,Εξαρχεια πάλι,πολύ οικονομικό και ωραίο στέκι για παρέα.
Dante80 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 3 hours ago, Sammaros said: Αστερ Έχει πέσει τρομακτικά το συγκεκριμένο μετά Covid. Δύο φορές το 2024, και οι δύο μεγάλη απογοήτευση. Τ_Τ
JakeKaufman Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 1 hour ago, Dante80 said: Έχει πέσει τρομακτικά το συγκεκριμένο μετά Covid. Δύο φορές το 2024, και οι δύο μεγάλη απογοήτευση. Τ_Τ και εγώ τελευταία φορά απογοητεύτηκα. υ.γ. πολύ γενικό το ερώτημα και σαν αποτέλεσμα έχουν ακουστεί κάτι base grill και κάτι la pasteria. Η Αθήνα είναι γαστρονομικά σε πολύ καλό επίπεδο, αλλά πρέπει να συγκεκριμενοποιήσει λίγο ο OP τις ανάγκες του 1
HardwareZone Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Friends don't let friends go to La Pasteria 😂 1
Sammaros Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 5 ώρες πριν, Dante80 είπε Έχει πέσει τρομακτικά το συγκεκριμένο μετά Covid. Δύο φορές το 2024, και οι δύο μεγάλη απογοήτευση. Τ_Τ Α ναι; πηγα τελευταία φορά πριν ενα χρόνο περίπου και ηταν τιμιο... 1
*nenya* Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Feedέλ Urban Gastronomy, Spit Jack, Belpaese, Γιάντες, ΑΥΛΗ Γευση-πωλείον, Κιουζίν, Oroscopo, δοκιμασμενα και νόστιμα. Αλλά μόνο εσύ ξέρεις τις προτιμήσεις που μπορεί να έχει η παρέα σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα