Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, kostasbm said:

παλιά για αρνίσιο κατσικίσιο παιδακι πηγαίναμε στο Θησείο μετά την εκκλησία ευθεία μετά το ηλεκτρικό ,στο Καστοριανό (θα έχει αλλάξει όνομα τώρα)  νομίζω το στέκι του Ηλία ....δεν ξέρω αν έχει διατηρήσει τη ίδια ποιότητα ,κάπου έχω φωτό 

D7D95B51-F3B7-4316-B964-DD2E84FCD332_1_201_a.jpeg

Είχα πάει προ τριμήνου, μέτρια τα παϊδάκια. Συμπαθητικά τα ψητά (μπιφτέκια, μπριζόλες).

Επεξ/σία από Dante80
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
6 hours ago, mariosnik_ said:

Αν ψάχνετε για κάτι γενικώς, δες για Ροζαλια στα Εξάρχεια, ταβέρνα είναι. Καλές τιμές, με 10-20 ευρώ το άτομο έχεις χορτάσει σχετικά. Δεν έχω πάει πολλές φορές, αλλά ότι δοκίμασα εκεί με άφησε ικανοποιημένο.

+1 για Ροζαλία. Δύο φορές που έχω πάει, με άφησε ικανοποιημένο.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αν θέλεις αίσθηση φαγητού πολύ καλύτερη από το πραγματικό του κόστος, δαγκωτό Park Bench. Από κρέας, μέχρι vegan και Sushi σε τίμιες τιμές και με πολύ προσεγμένη εμφάνιση (αν όμως θες μερίδες για να φάει μια …αγελάδα, το ξεχνάς). Απλά δεν έχει κάποια ιδιαίτερη θέα και το χειμώνα μέσα είναι αρκετά μικρό οπότε θα πρέπει να κάνεις κράτηση μερικές ημέρες πριν. Έχει και σόμπες με τραπέζια έξω για καπνιστές.

Αλλιώς για κάτι πιο απλό, μοντέρνο μεζεδοπωλείο και με πολύ καλές τιμές, πας στο Άμα Λάχει στα Εξάρχεια. :) 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο Περιστέρι η Δάφνη και απέναντι το Αγροτικόν. 

και ΑΝ αντέχει η τσέπη ( που δεν θα αντέχει ) ειναι και το base grill !! 

Επεξ/σία από NeCrOmAnCeR19
Δημοσ.

Define τι εννοείς ακριβώς με το "κέντρο της Αθήνας ή γύρω" γιατί σε λίγο βλέπω να σε στέλνουν και στη Λιβαδειά

• Haha 4
Δημοσ.
6 hours ago, Dante80 said:

Είχα πάει προ τριμήνου, μέτρια τα παϊδάκια. Συμπαθητικά τα ψητά (μπιφτέκια, μπριζόλες).

καλά που το ανέφερες γιατί δεν ήξερα τι παίζει...έχω φύγει από Αθήνα  και δεν έχω εικόνα

• Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, kostasbm said:

καλά που το ανέφερες γιατί δεν ήξερα τι παίζει...έχω φύγει από Αθήνα  και δεν έχω εικόνα

Κάθε δεκαετία πέφτει ένα κλικ το μαγαζί αυτό. Τρώμε από τα 80's εκεί (όταν ήταν ακόμα η γέφυρα εκεί απέναντι).

Δημοσ.

Θα προσθέσω και το Αθηναϊκό, στηΜητροπολεως, καθώς και το Thes ''Greek Creative Cuisine'' στου Ψυρρη, για να δουν και λίγο ατμόσφαιρα πόλης . Και γλυκό Κουκουβάγια στην πλατεία Αγ. Ειρήνης 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε

Στο Περιστέρι η Δάφνη και απέναντι το Αγροτικόν. 

και ΑΝ αντέχει η τσέπη ( που δεν θα αντέχει ) ειναι και το base grill !! 

Πολύ υπερτιμημένο το base grill. Το έχει χτυπήσει κι αυτο η δηθενιά των μπριζολάδικων. 

12 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Αν θέλω κάτι λίγο πιο ψαγμένο απ όλα αυτά; Θα είναι και μια φίλη μου που με ενδιαφέρει. :)

Θες όμως μια γυναίκα που να τρώει μόνο αφρούς και ναμελάκα; Που δε θα εκτιμάει ένα καλο brisket; :P 

Πέρα απο πλάκα, για κέντρο Αθήνας δεν είναι τόσο εύκολη η επιλογή πλέον. Μη παρεξηγηθώ οτι δεν έχει καλο φαγητό, απλά έχει χτυπήσει κλασική ασθένεια της εποχής, μικρότερες μερίδες, υψηλότερες τιμές, περισσότερο υφάκι. Προφανώς υπάρχουν hidden gems αλλά γίνονται όλο και πιο δύσκολα να τα ανακαλύψεις. Οπότε βρες 2-3 που σου κάνουν κλικ, τσέκαρε και τις κριτικές τους, και μη το πολυσκέφτεσαι. 

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Πολύ υπερτιμημένο το base grill. Το έχει χτυπήσει κι αυτο η δηθενιά των μπριζολάδικων.

Δηθενια ηταν εξ απ ανέκαθεν ... Ποτέ μου δεν το γουσταρα ... 

Καλύτερα να πας δίπλα στο la pasteria ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...