Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα σε ολους.Εληξε το συμβολαιο με cosmote και σκεφτομαι να αλλαξω παροχο.

Εχει αλλαξει κανεις παροχο οπτικης ινας να μας πει την διαδικασια?

Αν ειναι να ξαναγινει η εγκατασταση απο την αρχη δεν θα το κανω.

Επισης σε περιπτωση που δεν γινεται εγκατασταση απο την αρχη ,οι αλλοι παροχοι σε αφηνουν να κανεις κληση ppoe με δικο σου εξοπλισμο?

Επεξ/σία από IKARIWTHS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μία φορά γίνεται η εγκατάσταση μόνο, μετά επιλέγεις ελεύθερα τον πάροχο.
Η δυνατότητα για κλήση ppoe με δικό σου ρούτερ παρέχεται σίγουρα από cosmo και nova καθώς τα έχω κάνει, για voda δε γνωρίζω αλλά νομίζω ότι και εκεί δεν θα έχεις θέμα.

Εγκατάσταση από την αρχή θα γίνει αν επιλέξεις inalan ή ΔΕΗ που έχουν δικές τους ανεξάρτητες γραμμές οπτικών. ( η ΔΕΗ δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, τώρα στήνει το δίκτυο της)

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την βοηθεια φιλε μου.η νοβα δινει ευκολα τους κωδικους?Σε adsl μου ειχαν βγαλει το λαδι και ακρη δεν βγηκε

Δημοσ.

Επίσης μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να πάρω το voucher?  Είχα ξαναπάρει το πρώτο που είχε βγει πριν κάποια χρόνια 

• Haha 1
Δημοσ.
2 hours ago, IKARIWTHS said:

Επίσης μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να πάρω το voucher?  Είχα ξαναπάρει το πρώτο που είχε βγει πριν κάποια χρόνια 

Αν είναι για το ίδιο νούμερο και ΑΦΜ δεν μπορείς. Αν είναι άλλο νούμερο ή άλλο ΑΦΜ μπορείς.

• Super Moderators
Δημοσ.
On 13/01/2025 at 17:16, IKARIWTHS said:

Άρα ούτε να πάρει η γυναίκα μου το voucher γίνεται και να της περάσω το νούμερο στο όνομα της ;

Λογικά γίνεται, τόσο πόσο άμεσα όμως άλλου παπά ευαγγέλιο.

Γιατί η πλατφόρμα ζητάει τελευταίο λογαριασμό, ο οποίος θα πρέπει να είναι στο νέο ΑΦΜ και σε πακέτο όχι άνω των 100Mbps.

Δημοσ.

Σημερα πηγα στον γερμανο και μου ειπαν να ξανακανω αιτηση για voucher και οτι θα εγκριθει.Εγω το εχω κανει εδω και μια εβδομαδα και ειναι ακομη υπο επεξεργασια,ειναι φυσιολογικο αυτο?Σε εσας ποσο καιρο εκανε?

Δημοσ.
3 hours ago, IKARIWTHS said:

Σημερα πηγα στον γερμανο και μου ειπαν να ξανακανω αιτηση για voucher και οτι θα εγκριθει.Εγω το εχω κανει εδω και μια εβδομαδα και ειναι ακομη υπο επεξεργασια,ειναι φυσιολογικο αυτο?Σε εσας ποσο καιρο εκανε?

Απευθειας ειχε βγει στην δικη μου περιπτωση.

Δημοσ.

https://gigabit-voucher.gov.gr/go-beyond/

Εδω λεει οτι 

Εξαιρούνται:

όσοι έλαβαν στο παρελθόν επιδότηση Super-Fast Broadband (SFBB) για την ίδια γραμμή

οι προβληματικές επιχειρήσεις, σύμφωνα με τις Κατευθυντήριες Οδηγίες της ΕΕ

Αρα λαθος πληροφοριες μου εδωσαν στον γερμανο.

Φιλε @dpolal η nova σε αφηνει να κανεις δυο κλησεις ppoe οπως η cosmote?Μια cgnat και μια με δικη σου ip? 

Δημοσ.
57 minutes ago, IKARIWTHS said:

https://gigabit-voucher.gov.gr/go-beyond/

Εδω λεει οτι 

Εξαιρούνται:

όσοι έλαβαν στο παρελθόν επιδότηση Super-Fast Broadband (SFBB) για την ίδια γραμμή

οι προβληματικές επιχειρήσεις, σύμφωνα με τις Κατευθυντήριες Οδηγίες της ΕΕ

Αρα λαθος πληροφοριες μου εδωσαν στον γερμανο.

Φιλε @dpolal η nova σε αφηνει να κανεις δυο κλησεις ppoe οπως η cosmote?Μια cgnat και μια με δικη σου ip? 

Απαγορευει ιδιο αφμ μαζι με ιδιο νουμερο. Εγω με ιδιο αφμ σε αλλη γραμμη πηρα κανονικα.

Ειχα γραμμη αλλα μοκο τηλεφωνικη. Αλλα γενικα απο οσους ακουσα αμεσως βγηκε

Δημοσ.

Οκ την ακυρωσα,την ξαναεκανα και απορρίφθηκε αμεσως.Ο σωστοτερος τροπος ειναι να μεταβιβασω την γραμμη στην συζυγο απο οσο καταλαβαινω .Το προβλημα που προεκυψε οταν προσπαθησε να κανει την αιτηση για το voucher  ειναι οτι οταν συνδεθει με taxis στην πλατφορμα την βλεπει σαν επαγγελματια και οχι σαν φυσικο προσωπο οποτε της ζηταει τα στοιχεια του επαγγελματικου της χωρου.Εχει τυχει σε καποιον αλλον αυτο?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, IKARIWTHS είπε

Δεν το γνωρίζω αυτό φίλε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...