alexgr10 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Έχω ένα παλιό laptop Toshiba με σκληρό δίσκο 80GB IDE και μου έχει χαλάσει. Που μπορώ να βρω στην Ελλάδα καινούριο ή μεταχειρησμένο; Επίσης στην Ευρώπη, έκτος από ebay που αλλού μπορώ να βρω αγοράσω; Αγγλία και Κίνα το ξεχνάω γιατί θα πληρώσω τελωνείο αρκετά.
micos000 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Έχει αντάπτορες για msata Ακόμα και σε sd Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου από micos000 3
sattack Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, alexgr10 είπε Έχω ένα παλιό laptop Toshiba με σκληρό δίσκο 80GB IDE και μου έχει χαλάσει. Που μπορώ να βρω στην Ελλάδα καινούριο ή μεταχειρησμένο; Επίσης στην Ευρώπη, έκτος από ebay που αλλού μπορώ να βρω αγοράσω; Αγγλία και Κίνα το ξεχνάω γιατί θα πληρώσω τελωνείο αρκετά. κι εγω αυτο ετοιμαζομουν να πω! θηκη 1 -13E (δεν ειμαι σιγουρος τι ακριβως ssd παιρνει, οποτε μαλλον αστο αυτο) θηκη 2 - 22E msata ssd 128GB - 17E για να βάλεις μέσα στη θήκη 2 Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου από sattack
K2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Καλησπέρα. Σου έχω εγώ. Μπορεί και δύο κιόλας. Κάτσε να τα ξεθάψω και θα σου πω λεπτομέρειες αύριο. Λοιπόν έχω, αλλά δυστυχώς, δεν έχω 80άρη. Έχω έναν HITACHI DK23DA-30F 60GΒ, και έναν TOSHIBA MK1403MAV 1.3GB(!). Εαν σε ενδιαφέρουν, στείλε κωδικό ΒΟΧ να στους στείλω ή εάν είσαι στην Αθήνα συναντιόμαστε κιόλας αν βολεύει. Δώρο εννοείται. 1 1
ZELOMOTH Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Στις 12/1/2025 στις 9:16 ΜΜ, K2012 είπε Καλησπέρα. Σου έχω εγώ. Μπορεί και δύο κιόλας. Κάτσε να τα ξεθάψω και θα σου πω λεπτομέρειες αύριο. Λοιπόν έχω, αλλά δυστυχώς, δεν έχω 80άρη. Έχω έναν HITACHI DK23DA-30F 60GΒ, και έναν TOSHIBA MK1403MAV 1.3GB(!). Εαν σε ενδιαφέρουν, στείλε κωδικό ΒΟΧ να στους στείλω ή εάν είσαι στην Αθήνα συναντιόμαστε κιόλας αν βολεύει. Δώρο εννοείται. Ακριβά δώρα κάνεις... https://www.ebay.com/itm/403972027452 Είσαι ελεύθερος;....🤣 1
K2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου LOL. Λες να το πουλήσει αυτός στο ιμπέι αυτό που έβαλες; 1 1
@topos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) On 13/01/2025 at 23:15, K2012 said: LOL. Λες να το πουλήσει αυτός στο ιμπέι αυτό που έβαλες; Αυτά έχουν ρεαλιστική αξία 0 ευρώ από την στιγμή που παίζει adaptor ide σε sata(πιθανότατα να έχω και εγώ έναν -60gb η 40gb η κάτι τετοιο- αλλά βαρέθηκα να παω μέχρι την "αποθήκη" εφόσων βρεθηκες συμφορουμιτη στην Αθήνα να ψάξω -παντα για τζάμπα συζηταω-) Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από @topos 1
panatha1369 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου αν δεν μπορει ο ts με ενδιαφερουν και μενα οι δισκοι για ενα παλιο λαπτοπ με xp που εχω και εχει τον ιδιο δισκο 80 gb
@topos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Spoiler Επειδη δεν ειμαι σιγουρος αν καταλαβα καλα-> Εαν καποιος συμφορουμιτης χρειαζετε δισκο 2.5αρη ide(πρεπει να εχω αλλα δεν θυμαμαι χωρητικοτητα) ας μου στειλει ενα pm να μπω στην διαδικασια να τον βρω και να τον στειλω με boxnow η κατι τετοιο. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από @topos
alexgr10 Δημοσ. Κυριακή στις 10:33 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 10:33 μμ Αν το αγοράσω από το amazon.com θα μου έρθει από Αμερική ή Ευρώπη και θα πρέπει να πάω στο Amazon Γερμανίας/Ιταλίας/Γαλλίας;
sattack Δημοσ. Κυριακή στις 10:53 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:53 μμ Mε καταληξη .com είσαι σε Αμερική. Ξεχνα το αυτο. Ξεχνα και το .uk καλύτερα. Μπες στα ευρωπαϊκά που εχουν κατάληξη: .de .fr .nl .be .it .es 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα