lefterman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Καλησπέρα insomniacs! Θα ηθελα να παρω την γνωμη σας σε περιπτωση που καποιος γνωριζει, τυχαινει να εχει δουλεψει καποια απο τα παραπανω, και μπορει να δωσει την αποψη του. Εχω κλεισει να ξεκινησω εργασια στην Teleperformance σαν content moderator, αλλα διαβαζω πολυ αρκετα κακες κριτικες σχετικα με την αντιμετωπιση υπαλληλων κλπ, συν το οτι θα πρεπει να διανυω καθε μερα 40 χιλιομετρα πηγαινε-ελα, το οποιο δεν ακουγεται πολυ δελεαστικο. Ειχα δωσει επισης τον προηγουμενο χρονο για αδεια ταξι (ωστε να μπορω να νοικιαζω), πραγμα που τελικα δεν εκανα, και μπορω επισης να δουλεψω με την Wolt. Ειμαι σε αθλια ψυχολογικη και οικονομικη κατασταση και δεν ξερω τι να διαλεξω, θα μπορουσατε σας παρακαλω να με βοηθησετε με αποψεις? Σας ευχαριστω παρα πολυ. 1
julypickles Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δες και δουλειά τύπου box now, skroutz όπου είσαι έστω σε βανάκι και όχι σε μηχανάκι, ξέρεις αυτοί που γεμίζουν τα κουτιά. Έχω ακούσει καλές κριτικες 1
Kthulhou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) από τα 3 που αναφέρεις, θα επέλεγα τη wolt. με λίγο προγραμματισμό έχεις μεροκάματο αξιοπρεπές, έχω ακούσει κ για μεγάλα ποσά. Αν ήδη έχεις μηχανάκι, δοκίμασέ το και θα κρίνεις εσύ. Άλλωστε δεν υπογράφεις αιώνια υποχρεωτική σύμβαση.... Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου από Kthulhou 1
Gatoskylo8 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 13 ώρες πριν, lefterman είπε Ειμαι σε αθλια ψυχολογικη και οικονομικη κατασταση και δεν ξερω τι να διαλεξω, θα μπορουσατε σας παρακαλω να με βοηθησετε με αποψεις? Σας ευχαριστω παρα πολυ. Να ήσουν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση εάν δεν είχες καμία επιλογή και αντιμετώπιζες κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Από αυτές τις επιλογές εγώ θα επέλεγα την tp, ψιλοσκατά είναι ας με γελιόμαστε, όμως τουλάχιστον δεν έχει επικινδυνότητα και ίσως να μπορέσεις να σταδιοδρομήσεις μετά από κάποια χρόνια.
garrett156 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου εάν είσαι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση μακριά απο τη wolt γιατι σε βλέπω με φάρμακα στο τελος,τα εχω ακούσει κ μου είπαν που γράφονται ξέχνα τα,ειμαι 3 χρονια εκεί μέσα κ ψαχνω τρόπο να ξεφυγω.το μόνο που αξίζει είναι η ελευθερία ωραρίου που κραταει πολυ κοσμο σαν εμένα που έχουμε παιδιά αλλα οχι βοήθεια σπιτι.εαν δεν ηταν κ η efood θα τα ειχα παρατήσει από περισυ αλλά και αυτοί σε λίγο μόνο αλλοδαπούς θα απασχολούν με τις τακτικές τους. 1
aceofarmakopoios Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Δούλευα στην TP 2 χρόνια στο τμήμα της ΜΕΤΑ αποκλειστικά remotely. Ο μισθός ήταν στα 1100€, μαζί με τα bonus πήγαινε στα 1200€. Αν ξέρεις και κάποια άλλη γλώσσα εκτός αγγλικών πάει νομίζω 1300-1400€. Αν πας με τη προοπτική να κάτσεις 1 χρόνο και να πας supervisor και να ανεβαίνεις θέσεις go for it. (το θέμα είναι να βρεις να ανοίγει και θέση, εγώ 1 χρόνο που κοίταγα, δεν βρήκα) Οι ώρες ήταν αυστηρές - δεν είχε να κάτσεις μετά το ωράριο σου. Δουλεύαμε κανονικά και αργίες και 1 ΣΚ το μήνα. Αν η θέση είναι για εξυπηρέτηση μέσω τηλεφώνου θα έλεγα μακριά, δεν το θες. Ταξί θα πήγαινα στη θέση σου, με όποιον έχω μιλήσει που δουλεύει uber έχω ακούσει μισθούς πάνω από 2000€ το μήνα καθαρά σε 6-8ωρο. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου από aceofarmakopoios 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα