andreas1gr Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 5 ώρες πριν, makis269 είπε τελικά στην Αφρική θέλουν νερό ή φθηνό internet ? Θέλουν πολύ γρήγορο δορυφορικό ίντερνετ για να μπαίνουν στις ΜΚΟ για να τους στέλνουν νερό...
Kostas Savvidis Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Όλα τα προβλήματα στην Αφρική είχα την εντύπωση ότι τα έλυσε ο MrBeast, μάλλον όχι ε;
Fotis_Greece Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Να ενημερωσω οτι σε συνδεσεις εμπορικών πλοιων το Starlink ειναι πλεον η default επιλογή και οι υπόλοιπες λυσεις που χρησιμοποιούνταν κατα κόρο (π.χ Iridium) ειναι backup. Η κυριαρχία του συγκεκριμένου επιχειρηματία ειναι σε πολυ ανησυχητικά επίπεδα
Rebelos2018 Δημοσ. πριν από 58 λεπτά Δημοσ. πριν από 58 λεπτά Καλησπέρα στην κοινότητα. Υπάρχει κάποιος οδηγός να περάσουμε, σε android, παρακαλώ όχι ios, το ReStarlink mod apk? Δοκίμασα με TorShark και δεν παίρνει την πληρωμή.
lost2 Δημοσ. πριν από 42 λεπτά Δημοσ. πριν από 42 λεπτά (επεξεργασμένο) 7 hours ago, andreas1gr said: Ανοησίες... Κ εγώ επαρχία είμαι κ η 5G κινητή τηλεφωνία μου προσφέρει ίδιες ταχύτητες με το starlink, με μικρότερο κόστος, απεριόριστα δεδομένα και φυσικά με Φορητότητα! Για να μην τα βάζουνε όλα στο ίδιο τσουβάλι... Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι για να καλύψει συγκεκριμένη ανάγκη σε περιοχές που δεν υπάρχει κάποια άλλη αξιόπιστη επίγεια υπηρεσία... Και εγώ επαρχία είναι 5g δεν παίζει 4g μου είπαμε για κόφτη μέτσ τα 300gb download σταθερό απο 5 μεχρι 45 ανάλογα τα κέφια του, τι θες να μας πεις οτι είμαστε μλκες αυτοι που πάμε starlink και έχουμε επιτέλους το 2024-25 internet? Έλεος απο τη μια λες ανοησίες και από την αλλη είναι για μερικούς, αποφάσισε τι είναι; 16 minutes ago, Rebelos2018 said: Καλησπέρα στην κοινότητα. Υπάρχει κάποιος οδηγός να περάσουμε, σε android, παρακαλώ όχι ios, το ReStarlink mod apk? Δοκίμασα με TorShark και δεν παίρνει την πληρωμή. Τι είναι παλι αυτό; Επεξ/σία πριν από 41 λεπτά από lost2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα