grgz Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Κάποτε χρησιμοποιούσα κι άλλους players, τώρα μόνο αυτόν.
Diavolos666 Δημοσ. πριν από 58 λεπτά Δημοσ. πριν από 58 λεπτά 2 hours ago, PadPoet said: Προσωπικά και εγώ VLC είχα μέχρι πρότινος μέχρι που άρχισε να μου κάνει νερά λόγω software σε κάτι αρχεία 4Κ και 6Κ της Lumix S5iiX που έχω. Βασικά δεν τα έπαιζε καν λόγω software σε έναν 5800Χ με 64gb ram στα 3733mhz 1:1 οι μνήμες με το cpu. Σαν slideshow ήταν. Έπρεπε να γκουγκλάρω για ώρες για να διαπιστώσω ότι πρέπει να βάλω directX9 και κάτι άλλες ρυθμίσεις. Και πάλι κόλλαγε αρκετές φορές. Με το που έβαλα MPC-HC μαζί με madVR renderer όλα νερό με 20% load μόνο το CPU σε 6Κ αρχείο βίντεο. Και σαφώς πολύ ανώτερη εικόνα. Καλό το VLC για γενική χρήση αλλά σε κάποια πράγματα έχει μείνει αρκετά πίσω. Δεν έχω δοκιμάσει specialty τύπους αρχείων, όλο και κάπου θα κολλάει, για τους κοινούς τύπους αρχείων πάντως τα παίζει όλα. Για δωρεάν media player τα έχει καταφέρει τέλεια όλα αυτά τα χρόνια. Έχει και πάρα πολλά features που δεν τα γνωρίζουμε και δεν τα χρησιμοποιούμε όπως το να κάνει capture και να αποθηκεύει κάτι που γίνεται streaming, και κάπου διάβασα ότι κάνει και rendering αλλά δεν το έψαξα παραπάνω. Αν προσθέσουν απλά πράγματα όπως το να μπορείς να γυρίσεις ένα βίντεο κατά 90 μοίρες π.χ. και να το αποθηκεύσεις θα ήταν απλά τέλειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα