geogr88 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα έχω το παραπάνω MacBook και μετά από καιρό που είχα να το ανοίξω παρατήρησα ότι έχει φουσκώσει αρκετά η μπαταρία. Αξίζει να βάλω καποια ΟΕΜ (μέσω open core είχα περάσει Monterey και για δουλειές γραφείου ήταν οκ) ή να το κάνω ανάβω μόνο με καλώδιο Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από geogr88
kostasbm Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου γνώμη μου.... αν έχει φουσκώσει να τη βγάλεις και να το δουλέψεις με ρεύμα......
mistr4l Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Η μπαταρία στο macbook αυτό βγαίνει / αλλάζει εύκολα. 1. Οπωσδήποτε αφαίρεσέ την για να μην σκάσει / κάνει ζημιά. 2. Αν δεν το δουλεύεις με μπαταρία, όπως σου λέει ο φίλος, δούλεψέ το με ρεύμα. 3. Αν θέλεις και μπαταρία ή να μην σβήνει σε περίπτωση διακοπής, βρες μία φθηνή oem. Το laptop είναι παλιό οπότε δεν αξίζει να δώσεις χρήματα γενικότερα.
mindreader Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Ηδη για late 2013 mbp που ειχα, η apple δεν εβγαζε original μπαταριες! Και το εδωσα σε irepair, και μου περασαν συμβατη. Γιατι κι εμενα, ειχε φουσκωσει η μπαταρια, ειχε φουσκωσει και το σασι αλουμινιου μαζι! Μετα την τοποθετηση νεας μπαταριας στην irepair, καπου 100αρι αν θυμαμαι καλα, το mbp εγινε σαν καινουργιο! Κριμα που η apple, το 2023, 10 χρονια μετα την αγορα, δεν εβγαζε πια μπαταριες. Ας ειναι καλα οι τριτοι που βγαζουν, και η irepair!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα