nickolas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δεν ξέρω πως να βάλω poll οπότε απλά γράψτε τις απαντήσεις σας. Προσωπικά τράβηξα περισσότερες φώτο με το κινητό. 1
stratigos24 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, nickolas είπε Προσωπικά τράβηξα περισσότερες φώτο με το κινητό. Μη μου πεις.... 1 1 5
babisskg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 14 λεπτά πριν, stratigos24 είπε Μη μου πεις.... Κατά δήλωση του ........ και πολύ καλά έκανε φυσικά , ποιός λέει όχι ....... είδα και τις φωτογραφίες που ανέβασε από το κινητό , πολύ καλές θα έλεγα ! 4 λεπτά πριν, babisskg είπε Κατά δήλωση του ........ και πολύ καλά έκανε φυσικά , ποιός λέει όχι ....... είδα και τις φωτογραφίες που ανέβασε από το κινητό , πολύ καλές θα έλεγα ! Και για την αποφυγή παρανοήσεων , στο νήμα που άνοιξα πριν 5 χρόνια με τίτλο " Η ματιά του φωτογράφου " διευκρίνισα πως είναι όλοι ευπρόσδεκτοι με τις φωτογραφίες τους ασχέτως μέσου με ότι σημαίνει αυτό . Θα χαρώ ιδιαίτερα να ανεβάσει και ο εδώ νηματοθέτης τις δικές του και το εννοώ ! Όσο για την απάντηση στο νήμα εδώ , φυσικά και τράβηξα φωτογραφίες με το κινητό και είναι ευνόητο το ότι είναι ελάχιστες σε σχέση με όσες τράβηξα με τα φωτογραφικά σύνολα που διαθέτω , όσο για τους λόγους και αυτοί είναι ευνόητοι , γνωστοί και κατανοητοί τοις πάσι όσοι ασχολούνται με το αντικείμενο .
stratigos24 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, babisskg είπε Κατά δήλωση του ........ και πολύ καλά έκανε φυσικά , ποιός λέει όχι ....... είδα και τις φωτογραφίες που ανέβασε από το κινητό , πολύ καλές θα έλεγα ! Όχι όχι δεν κατάλαβες... Ήρθε ένας που πάντα βγάζει πιο πολλές με το κινητό, να μας πει ότι... τον τελευταίο χρόνο έβγαλε πιο πολλές με το κινητό... Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από stratigos24 2
babisskg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, stratigos24 είπε Όχι όχι δεν κατάλαβες... Ήρθε ένας που πάντα βγάζει πιο πολλές με το κινητό, να μας πει ότι... τον τελευταίο χρόνο έβγαλε πιο πολλές με το κινητό... Κατάλαβα μη σκάς , κι' αν έτσι έκανε κι' αν αυτό θέλει να πεί , καλά κάνει και μιλάει για τον εαυτό του βέβαια . Εσύ κι' εγώ ξέρουμε τι θα κάνουμε . Δεν θα πάς να κάνεις focus stacking με κινητό . Χρησιμοποιώ θεμιτά το νήμα του , ώστε να βγεί κάτι χρήσιμο γι' αυτούς που δεν έχουν τις ιδιαίτερες γνώσεις και θέλουν να μάθουν κάτι περισσότερο . Τώρα άφησε τον να σκεφτεί αν πρέπει να απαντήσει ( όχι απαραίτητα ) αν μπορεί να κάνει focus stacking με το κινητό του . Γι' αυτό έγραψα πως θα χαρώ να δώ φωτογραφίες του στο νήμα , εδώ η όπου αλλού . 2 λεπτά πριν, babisskg είπε Κατάλαβα μη σκάς , κι' αν έτσι έκανε κι' αν αυτό θέλει να πεί , καλά κάνει και μιλάει για τον εαυτό του βέβαια . Εσύ κι' εγώ ξέρουμε τι θα κάνουμε . Δεν θα πάς να κάνεις focus stacking με κινητό . Χρησιμοποιώ θεμιτά το νήμα του , ώστε να βγεί κάτι χρήσιμο γι' αυτούς που δεν έχουν τις ιδιαίτερες γνώσεις και θέλουν να μάθουν κάτι περισσότερο . Τώρα άφησε τον να σκεφτεί αν πρέπει να απαντήσει ( όχι απαραίτητα ) αν μπορεί να κάνει focus stacking με το κινητό του . Γι' αυτό έγραψα πως θα χαρώ να δώ φωτογραφίες του στο νήμα , εδώ η όπου αλλού . Βάζω μέσα και την παράμετρο πως δεν υπάρχει τίποτε κακό στο να τραβάει κάποιος φωτογραφίες με κινητό , το αντίθετο μάλιστα . Τώρα αν κάποια στιγμή ανακαλύψει ότι υπάρχουν πράγματα που δεν μπορεί να κάνει καν με τέτοια συσκευή , αρχίζει να μπαίνει σε άλλα μονοπάτια . Θα ήταν ρεαλιστική μία απλή απάντηση του είδους , ΝΑΙ τραβάω με το κινητό γιατί τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν την αγορά ενός φωτογραφικού συνόλου , άρα οι περισσότερες φωτογραφίες μου είναι με αυτό . Γιατί όχι !
highpriest Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Με τις φωτογραφικές μηχανές κατα 99,5%. Με το κινητό μόνο κάτι φωτογραφίες τύπου "είμαι στο σούπερ μάρκετ και δεν έχει το τάδε στην μάρκα που μου ζήτησες. Έχει αυτό και αυτό (φώτο). Ποιο προτιμάς;" Χρήσιμο εργαλείο για κάτι τέτοιες περιπτώσεις. 2 2
babisskg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 51 λεπτά πριν, highpriest είπε Με τις φωτογραφικές μηχανές κατα 99,5%. Με το κινητό μόνο κάτι φωτογραφίες τύπου "είμαι στο σούπερ μάρκετ και δεν έχει το τάδε στην μάρκα που μου ζήτησες. Έχει αυτό και αυτό (φώτο). Ποιο προτιμάς;" Χρήσιμο εργαλείο για κάτι τέτοιες περιπτώσεις. Μα φυσικά , ένα πολύ μα πολύ χρήσιμο εργαλείο , προσωπικά κουβαλάω πάντα μία φωτογραφία από γυναικείο είδος υγιεινής επειδή με στέλνουν οι γυναίκες στο σούπερ μάρκετ ( σύζυγος και κόρη ) , εγώ δεν μπορώ ποτέ να θυμηθώ ποιό είναι ακριβώς , οπότε έχω μόνιμα την φωτογραφία και ......... φαντάσου λέει να κουβαλούσα καμιά D7500 για να έβλεπα στο playback τέτοια πράγματα ....... έλεος δλδ ...... 🤣🤣🤣 ...... 4
D___G Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Αν είμαι κάπου και βρω θέμα και δεν έχω μηχανή τότε μόνο κινητό, αλλά έχεις άλλη αίσθηση και ψυχολογία να βγάζεις φωτογραφίες με τη φωτογραφική σου μηχανή, εκεί το χαίρομαι πάντα! Οπότε σταθερά 99% φωτογραφική μηχανή! Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από D___G 1
Dr_73 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 6 hours ago, stratigos24 said: Όχι όχι δεν κατάλαβες... Ήρθε ένας που πάντα βγάζει πιο πολλές με το κινητό, να μας πει ότι... τον τελευταίο χρόνο έβγαλε πιο πολλές με το κινητό... Η ενότητα όμως έχει τίτλο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ . Οπότε τα κινητά δεν έχουν θέση . 1
patatasc Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Εγώ δεν βγάζω φωτογραφίες με το κινητό. Όσες φορές προσπάθησα, δεν βγήκαν καλές. 2
EF123ePa-D Δημοσ. Δευτέρα στις 12:43 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:43 μμ Σπανια με κινητο.Με τις φωτογραφικες μηχανες απολαμβανω αυτο που κανω. 3
greekfox1 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:12 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:12 πμ Ούτε μια σοβαρή φωτογραφία με το κινητό, μόνο με τη μηχανή μου. Όσες δοκιμές και αν έκανα να τραβήξω καλή φωτογραφία με το κινητό, το αποτέλεσμα με απογοήτευσε οικτρά… 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα