TutaKachun Δημοσ. χθες στις 11:50 πμ Δημοσ. χθες στις 11:50 πμ 12 hours ago, deafman said: και πως θα αντιπαραθετουμε τα ιδια επιχειρηματα που λεμε 30 χρονια τωρα για την προτιμηση σε μια κονσολα εναντι της αλλης αν μοιραστουν και τα exclusives παντου. χαλατε τις παραδοσεις κυριοι. 2 hours ago, apostolis81 said: Η Microsoft όσον αφορά το gaming θα γίνει στην πορεία απλα ένας Publisher τυπου Sega, θα βγάζει τους τίτλους της σε όλες τις πλατφόρμες. Δεν ξέρω άν υπάρχει λόγος να αγοράσει Xbox πλέον κάποιος. Το XBOX ειναι οικοσυστημα. Η MS απλά αυξάνει τα πιθανά Hardware απο τα οποια θα εχεις προσβαση. Με απλα λογια. Είσαι casual; Θες 1-2 παιχνιδια; Δινεις ενα 15αρι το μηνα, συνδεεις ενα controller στην τηλεοραση σου και παιζεις μεσω cloud Εισαι hardcore αλλα δεν εχεις πολλά λεφτα; Δινεις 500-1000 και παιρνεις ενα Series X2 ή ενα φορητο ή ενα φθηνο PC και παιζεις. Eίσαι hardcore και τα λεφτα δεν ειναι θεμα; Δινεις 1500-5000 και παιρνεις ενα κτηνος PC και παιζεις εκει. Το λεω πολύ καιρο. H στρατηγικη της MS ειναι να κανει ΟΛΑ τα παιχνιδια 1st και 3rd party, να ειναι Play Anywhere και eventually να μπαινουν ολα Gamepass. Ολα τα υπολοιπα (PS5, Switch, Xbox, PC, smartphones, τηλεορασεις κτλ) ειναι απλά πύλες εισοδου στο οικοσυστημα της MS. 2 1
nickk0kkav Δημοσ. χθες στις 12:30 μμ Δημοσ. χθες στις 12:30 μμ Απο τον τίτλο λέω οπα κυκλοφόρησε νεο gears of war και δεν το πηρα χαμπάρι? Καλή είδηση για οσους εχουν PS5 μονο για ολα τα πρώην exclusives . Τωρα για το gears of war ... μη μπερδεύουμε αυτό που ΗΤΑΝ το παιχνίδι στο 360 με αυτό που είναι τώρα. Οκ πολύ καλό το gears of war 5 αλλα ως εκεί
panther_512 Δημοσ. χθες στις 03:36 μμ Δημοσ. χθες στις 03:36 μμ (επεξεργασμένο) Η MS το έχει πιάσει το νόημα. Έπαιζα Κύπρο στο XsX το παιχνίδι μου, ήρθα Χριστούγεννα Ελλάδα και πήρα μαζί μου μόνο το χειριστήριο. ΧΒΟΧ cloud gaming και συνέχιζα να παίζω απρόσκοπτα από την οθόνη του κινητού μου. Την MS την ενδιαφέρει η πρόσβαση στα παιχνίδια της με όσο το δυνατόν περισσότερους τρόπους. Δεν ανταγωνίζεται πλέον κανέναν πέραν από τον εαυτό της. Επεξ/σία χθες στις 03:38 μμ από panther_512 1
Psyber Δημοσ. χθες στις 04:41 μμ Δημοσ. χθες στις 04:41 μμ 4 hours ago, valkon said: Εμείς 30 χρόνια λέμε ότι τα PC τα γλεντάνε όλα. Δεν αλλάζει αυτό. Είμαι του PC, αλλά οι κονσόλες πάντα είχαν αποκλειστικότητες που το έκαναν να πονάει 1
gameleon Δημοσ. χθες στις 04:51 μμ Δημοσ. χθες στις 04:51 μμ Ορίστε πράγματα... πολιτισμός...μια αλφαδιά! Ούτε μπιφ, ουτε console wars ,ούτε τπτ. Θα μας κάνουν να πηγαίνουμε γήπεδο κάθε ΣΚ 😆 1 1
darkwolf8 Δημοσ. χθες στις 06:40 μμ Δημοσ. χθες στις 06:40 μμ 19 ώρες πριν, deafman είπε και πως θα αντιπαραθετουμε τα ιδια επιχειρηματα που λεμε 30 χρονια τωρα για την προτιμηση σε μια κονσολα εναντι της αλλης αν μοιραστουν και τα exclusives παντου. χαλατε τις παραδοσεις κυριοι. Γιατι ρε φιλε για να παιξεις Call of Duty σκας το 80αρικακι.Για να παιξεις το Indiana Jones σκας 70.Για να παιξεις ποσα θα ερθουν ακομα ε ξεπερνας το κοστος σε κονσολα.Και ολα αυτα τα παιζεις στο Gamepass τζαμπα με μια συνδρομη που απο eneba ποσο κοστιζει.Δεν θελει ερωτημα. 3 ώρες πριν, panther_512 είπε Η MS το έχει πιάσει το νόημα. Έπαιζα Κύπρο στο XsX το παιχνίδι μου, ήρθα Χριστούγεννα Ελλάδα και πήρα μαζί μου μόνο το χειριστήριο. ΧΒΟΧ cloud gaming και συνέχιζα να παίζω απρόσκοπτα από την οθόνη του κινητού μου. Την MS την ενδιαφέρει η πρόσβαση στα παιχνίδια της με όσο το δυνατόν περισσότερους τρόπους. Δεν ανταγωνίζεται πλέον κανέναν πέραν από τον εαυτό της. Το παει αλλιως με σχεση τους αλλους.Σου λεει φτιαξτε συνδρομη και οταν ξεζουμιστει το παιχνιδι παει να βγαλει εσοδα και απο τους υπολοιπους που δεν εχουν συνδρομη αφου για να το παιξεις πρεπει να το αγορασεις. 8 ώρες πριν, Psyber είπε Είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν πριν απο 19 χρόνια. Gears 5 επισης ηταν καλο παιχνιδι. 1
paramedic Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Να υποθέσω το να γίνει το ανάποδο προς το παρόν μόνο στην σφαίρα της φαντασίας υπάρχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα