Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sdikr είπε

Σε αρκετούς φαίνεται παράλογο το να θεωρεί κόσμος πως τα μεγάλα ΣΜ το κάνουν αυτό εσκεμμένα, αλλά όλοι μπορούμε να έχουμε την γνώμη μας

Φυσικά.

Αυτό δε σημαίνει ότι η γνώμη κάποιου μπορεί να μην είναι γελοια.

Υπάρχουν πχ χιλιάδες άνθρωποι που έχουν τη γνώμη ότι η γη είναι επίπεδη .

• Haha 1
  • Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Nauths είπε

Θεωρώ πως μια αντιμετώπιση του τύπου μας συγχωρείτε πολύ, έγινε εκ παραδρομής, πάρτε κι άλλη μια κόκα κόλα κερασμενη από εμάς θα ήταν η καλύτερη αντιμετώπιση. 

Οπότε με ένα κέρασμα θα είχες ξεχάσει όλα τα πέρι καταγγελίας κλπ κλπ.

οκ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκτός από τα δικά μας "λάθη" των υπαλλήλων, υπάρχει και η απάτη. Σε τοπικό market άνοιγαν τις πολυσυσκευασίες (2+1, 3+1 κτλ) και πουλούσαν τα δώρα ξεχωριστά!

Οι πελάτες αγόραζαν τα δώρα που έγραφαν πάνω "δεν πωλείται μεμονωμένα"! 😂

Επεξ/σία από NiKoSmile
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Οπότε με ένα κέρασμα θα είχες ξεχάσει όλα τα πέρι καταγγελίας κλπ κλπ.

οκ

Σωστά φίλε την επόμενη φορά θα έχω στο νου μου να ξεστοκάρω όλο το εμπόρευμα τους στην ακριβή τιμή και όχι στην ένδειξη της ταμπέλας.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nauths είπε

Σωστά φίλε την επόμενη φορά θα έχω στο νου μου να ξεστοκάρω όλο το εμπόρευμα τους στην ακριβή τιμή και όχι στην ένδειξη της ταμπέλας.

Η αλήθεια είναι ότι αν ο πελάτης το πάρει φθηνότερα από "λάθος" ταμπέλας ή υπάλληλου δε θα γυρίσει πίσω! 🤐

• Like 3
Δημοσ.
43 minutes ago, sdikr said:

Σε αρκετούς φαίνεται παράλογο το να θεωρεί κόσμος πως τα μεγάλα ΣΜ το κάνουν αυτό εσκεμμένα, αλλά όλοι μπορούμε να έχουμε την γνώμη μας

Καλά εννοείται ότι ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του.

Απλά στην εποχή των καρτέλ, των ψεύτικων εκπτώσεων στην black friday και του γεγονότος ότι πολλές φορές σε διάφορα είδη (και εκτός σουπερ μαρκετ) βλέπεις εκπτώσεις αλλά το παλιο καρτελάκι έχει την ίδια ακριβώς τιμή, ε δεν είναι και τόσο παράλογο να το κάνουν στοχευμένα.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NiKoSmile είπε

Η αλήθεια είναι ότι αν ο πελάτης το πάρει φθηνότερα από "λάθος" ταμπέλας ή υπάλληλου δε θα γυρίσει πίσω! 🤐

Με την ίδια λογική ούτε το σούπερ μάρκετ θα με ειδοποιούσε να γυρίσω να πάρω τα λεφτά. Next!

Δημοσ.
On 10/01/2025 at 22:32, Nauths said:

θα αναζητούσατε τους πελάτες μέσω των καμερών για να τους επιστρέψετε τα χρήματα;

ρε παλικάρι μου, αυτό πώς ακριβώς το έχεις στο μυαλό σου; για πες

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nauths είπε

Με την ίδια λογική ούτε το σούπερ μάρκετ θα με ειδοποιούσε να γυρίσω να πάρω τα λεφτά. Next!

Αν γίνει καμιά extreme κατάσταση θα σε ειδοποιήσει! Μας έψαχναν μέσω τράπεζας κάτι μήνες αλλά ήταν και τιμολόγιο που είχαν όλα τα στοιχεία.

Δημοσ.
12 minutes ago, golden33 said:

Καλά εννοείται ότι ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του.

Απλά στην εποχή των καρτέλ, των ψεύτικων εκπτώσεων στην black friday και του γεγονότος ότι πολλές φορές σε διάφορα είδη (και εκτός σουπερ μαρκετ) βλέπεις εκπτώσεις αλλά το παλιο καρτελάκι έχει την ίδια ακριβώς τιμή, ε δεν είναι και τόσο παράλογο να το κάνουν στοχευμένα.

Μα και μόνος σου το λές, δεν χρειάζεται να κάνουν μαμουνιες  και να γράφουν άλλη τιμή και άλλη να σε χρεώνουν

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sdikr είπε

Μα και μόνος σου το λές, δεν χρειάζεται να κάνουν μαμουνιες  και να γράφουν άλλη τιμή και άλλη να σε χρεώνουν

Αυτή η "μαμουνιά" έχει ένα κόστος 500-1000€ πρόστιμο για κάθε κωδικό. Πιστεύω ότι πλέον τα καρτελάκια με τις τιμές θα πρέπει να καταργηθούν. Θα πρέπει να μπει ένα ενιαίο σύστημα τιμής/τιμολόγησης που να μην μπλέκονται χειροκίνητες παρεμβάσεις αλλαγής τιμών.

Δημοσ.

Νομίζω μόνο σε MyMarket (δεν ξέρω αν σε όλα ή απλά στο συγκεκριμένο) έχει μια ταμπέλα που λέει "Αν βρείτε διαφορά στη τιμή σας την επιστρέφουμε επί 10 (ή επί 5 δε θυμάμαι). Αν βρείτε ληγμένο σας δίνουμε 2 ίδια (μη ληγμένα προφανώς) προιόντα δωρεάν.

Δημοσ.

Εμενα μου τυχαινει συνηθως το αντιθετο

Σημειωνω τιμες απο προσφορες που εχουν στο σαιτ τους αλλα στο ραφι εχουν ακομα αλλη τιμη

Δηλαδη εχει τυχη και προιον που ηταν 50% κατω η τιμη του στο ταμειο να μην εχουν βαλει την τιμη μου να τη  δει ο κοσμος

Παιζει μεγαλη υποστελεχωση  οσο αυξανουν τα κερδη τους τα σουπερμαρκετ αντι να παρουν υπαλληλους

Προτιμανε να κανουν τους υπαρχοντες τιραμολα

Αυτος που θα επρεπε να αλλαζει τις τιμες ταυτοχρονα ειναι και ταμειο και κοβει τυρια και ξεφορτωνει

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, NiKoSmile said:

Αυτή η "μαμουνιά" έχει ένα κόστος 500-1000€ πρόστιμο για κάθε κωδικό. Πιστεύω ότι πλέον τα καρτελάκια με τις τιμές θα πρέπει να καταργηθούν. Θα πρέπει να μπει ένα ενιαίο σύστημα τιμής/τιμολόγησης που να μην μπλέκονται χειροκίνητες παρεμβάσεις αλλαγής τιμών.

Δεν είναι δυνατόν να υπάρξει κατάργηση στα καρτελάκια, δεν γίνεται να πας να ψωνίσεις και να μην ξέρεις την τιμή

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, sdikr είπε

Δεν είναι δυνατόν να υπάρξει κατάργηση στα καρτελάκια, δεν γίνεται να πας να ψωνίσεις και να μην ξέρεις την τιμή

Δηλαδή για σένα έχει νόημα να την ξέρεις και ας είναι λάθος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...