tzavardin Δημοσ. Τετάρτη στις 07:56 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:56 πμ Είναι πραγματικά αστείο το πόσοι ενοχληθηκαν σε αυτό το thread με το ένα παράνομο (στα δύο χιλιάδες προϊόντα) λάθος ταμπελάκι από χέρι υπαλλήλου (που μπορεί και να ήταν πρωί, να έλειπε μια βάρδια και να άργησαν οι αλλαγές) και όχι με το μισό ευρώ άνοδο (15%) στα 3 ευρώ περίπου που είναι νόμιμο. Πελατεία καρτέλ στα καλύτερά της. Δουλεύω σε σούπερ μάρκετ αυτή την περίοδο που όλα μα όλα τα ταμπελακια είναι ηλεκτρονικά. Αλλάζουν οι τιμες μπροστά μου κάθε πρωί. Πάντα προς τα πάνω. Μην ανησυχείτε, οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες. Κανείς δεν μας έβαλε να σας κοροιδεψουμε σε ένα μεμονωμένο προϊόν. Είμαστε απλά αυπνοι, κουρασμένοι ψυχικά, και ως εκ τούτου ψιλοκακοι υπάλληλοι γιατί ποιος θέλει να βλέπει αυτά τα χρέπια της λιανικής στα 4ωρα και τα 6ωρα να ζουν παιδιά με αυτα τα μουτρα καθε μερα και να ψωνιζει. (Πριν φύγω θα ήθελα να κάνω μια συλλογή με φωτογραφίες πορτρέτα υπαλλήλων πως χαμογελάμε μεταξύ μας, πως χαμογελάμε στους πελάτες, πως κοιτάμε τις παλέτες κάθε πρωί τη λίγδα στην αποθήκη και τα παλετοφόρα, αν και είναι παράνομο, θα δω πως θα το κάνω). Τελος παντων, πλατείασα. Μην ανησυχειτε. Σύντομα θα έχουν και τα υπόλοιπα σούπερ μάρκετ ηλεκτρονικά ταμπελακια, αυτή είναι η τάση. Τότε το 15% αύξηση θα μπαίνει σωστά, να μην σας έρχεται ταμπλάς, να ψωνίζετε νόμιμα και ωραία με το ίδιο καπέλο. 6 1
NiKoSmile Δημοσ. Τετάρτη στις 09:48 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:48 πμ 17 ώρες πριν, DrLo είπε Όχι μόνο αυτό. Να δεις πόσες ξεχαμένες / λάθος πινακίδες κυκλοφορίας υπάρχουν. Κυκλοφορούσαμε με λάθος τι μία πινακίδα γιατί στην αντιπροσωπία τις μπέρδεψαν μαζί με άλλο καινούριο όχημα όταν τις περνούσαν. Ούτε εμείς πήραμε χαμπάρι ότι είχαμε άλλη μπροστά και άλλη πίσω, ούτε η αντιπροσωπία ούτε ο ιδιοκτήτης του άλλου αυτοκινήτου 😅.
magicnumbers Δημοσ. Τετάρτη στις 10:46 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:46 πμ (επεξεργασμένο) Το τραγικό σε αυτά είναι ότι ΠΑΝΤΑ είναι ακριβότερη η τιμή,πότε φτηνότερη. Ποτέ όμως. Θα δεχτώ την αναγκαστική ολιγωρία κ την υποστελέχωση όπως είναι προφανές σε κάθε κλάδο, αλλά γιατί δε γίνονται λάθη για λιγότερα λεφτά;; Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:46 μμ από magicnumbers 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. Τετάρτη στις 11:52 πμ Super Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 11:52 πμ 20 hours ago, MikeJ said: Νομίζω μόνο σε MyMarket (δεν ξέρω αν σε όλα ή απλά στο συγκεκριμένο) έχει μια ταμπέλα που λέει "Αν βρείτε διαφορά στη τιμή σας την επιστρέφουμε επί 10 (ή επί 5 δε θυμάμαι). Αν βρείτε ληγμένο σας δίνουμε 2 ίδια (μη ληγμένα προφανώς) προιόντα δωρεάν. Με πρόλαβες. Υποθέτω ότι μόνο σε τέτοια περίπτωση έχει νόημα να επιμείνει κάποιος για "αποζημίωση".
ProponitisTouKanape Δημοσ. Τετάρτη στις 12:00 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:00 μμ 1 ώρα πριν, magicnumbers είπε Το τραγικό σε αυτά είναι ότι ΠΑΝΤΑ είναι ακριβότερη η τιμή,πότε φτηνότερη. Ποτέ όμως. Θα δεχτώ την αναγκαστική ολιγωρία κ την υποστελέχωση όπως είναι προφανές σε κάθε κλάδο, αλλά γιατί δε γίνονται λάθη για λιγότερα λεφτά;; Πρόσφατα σε μάρκετ φραντσαιζ γνωστής αλυσίδας είχε ένα κουτί σοκολατάκια μάρκας παραεισαγωγης με μικρή τιμή σε φάση 1.80 κάτι τετοιο.Πληρώνω πάω σπίτι κ βλέπω την απόδειξη με μάρκα επώνυμη κ 2€ ακριβότερο 3.80. Δηλ εμ ήταν ακριβό εμ έβγαζε άλλο προϊόν. Πήγα μετά από καμιά βδομάδα για αλλά ψώνια,τους λέω το γεγονός,χτυπάνε επιτόπου ενα δοκιμαστικα απτό ραφι βλέπουν το λάθος αλλά δεν είχαν τι να πουν σε φάση εεε οι τιμές περνάνε απτά κεντρικά. υπεύθυνος γιοκ,κ 5 άτομα ουρά στο ταμείο. Δεν είχα απόδειξη μαζί δε το τράβηξα απλά αναφέρω το γεγονός. Σε ΑΒ πάντως μου εχει τύχει να περνάει έκπτωση διπλή. Η έκπτωση ηταν 2 ευρώ ανα μπουκάλι κρασι και αφαιρούσε δύο φορές το ποσό. Και πιανόταν και σε 6ευρη για 15 ευρώ σε κρασιά. Σαββατο ξεπούλησαν, Δευτέρα το διόρθωσαν...
MikeJ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:36 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:36 μμ 30 minutes ago, ProponitisTouKanape said: Σε ΑΒ πάντως μου εχει τύχει να περνάει έκπτωση διπλή. Η έκπτωση ηταν 2 ευρώ ανα μπουκάλι κρασι και αφαιρούσε δύο φορές το ποσό. Και πιανόταν και σε 6ευρη για 15 ευρώ σε κρασιά. Σαββατο ξεπούλησαν, Δευτέρα το διόρθωσαν... Παλιά στον ΑΒ γινόταν γλέντι κανονικό κάποιες φορές. Θυμάμαι ένα σκηνικό (αν και δυστυχώς ήμουν εξωτερικό) με διπλασιασμό πόντων στο παλαιό τοπικ (προσφορές εκτός τεχνολογίας) που έφευγαν με καροτσια και στοκαρανε για χρόνια προϊόντα (νομίζω p&g) που έβγαιναν νομίζω καλύτερα και από τζάμπα (έβγαζες και κέρδος). Επίσης με το pockee όταν πρωτοξεκίνησε είχαν τύχει κάτι καλά όπου έπαιρνες προϊόν και έβγαζες και κέρδος (σε πληρώνανε για να τα πάρεις ουσιαστικά). 1
phanispal Δημοσ. Τετάρτη στις 12:39 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:39 μμ Και για όποιον θυμάται πιο παλιά με τους P&G κωδικούς, γέμιζες καρότσια με τις εξάευρες που έδιναν. Λάθος σχεδιασμός της προσφοράς ήταν, ή και τρύπα που κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν, αλλά λεφτά δε ζήτησαν πίσω.
tzavardin Δημοσ. Τετάρτη στις 05:23 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:23 μμ 6 ώρες πριν, magicnumbers είπε Το τραγικό σε αυτά είναι ότι ΠΑΝΤΑ είναι ακριβότερη η τιμή,πότε φτηνότερη. Ποτέ όμως. Θα δεχτώ την αναγκαστική ολιγωρία κ την υποστελέχωση όπως είναι προφανές σε κάθε κλάδο, αλλά γιατί δε γίνονται λάθη για λιγότερα λεφτά;; Πρόσφατα σε μάρκετ φραντσαιζ γνωστής αλυσίδας είχε ένα κουτί σοκολατάκια μάρκας παραεισαγωγης με μικρή τιμή σε φάση 1.80 κάτι τετοιο.Πληρώνω πάω σπίτι κ βλέπω την απόδειξη με μάρκα επώνυμη κ 2€ ακριβότερο 3.80. Δηλ εμ ήταν ακριβό εμ έβγαζε άλλο προϊόν. Πήγα μετά από καμιά βδομάδα για αλλά ψώνια,τους λέω το γεγονός,χτυπάνε επιτόπου ενα δοκιμαστικα απτό ραφι βλέπουν το λάθος αλλά δεν είχαν τι να πουν σε φάση εεε οι τιμές περνάνε απτά κεντρικά. υπεύθυνος γιοκ,κ 5 άτομα ουρά στο ταμείο. Δεν είχα απόδειξη μαζί δε το τράβηξα απλά αναφέρω το γεγονός. Λάθη είτε με προσφορές, είτε χειροκίνητα στο ταμείο, που να είναι υπέρ του πελάτη γίνονται καθημερινά, ανέφεραν και άλλοι παραπάνω. Όμως, πράγματι, ποτέ στα λάθη ανάμεσα στα χάρτινα ταμπελάκια και στην ηλεκτρονική αλλαγή δεν είναι υπέρ του πελάτη. Είναι πάντα ακριβότερη η τιμή. Αυτό γίνεται απλούστατα γιατί οι τιμές πάντα πάνε προς τα πάνω. Έχεις δει εσύ ποτέ τιμή να μειώνεται σε προϊόν; 2
KyrGR Δημοσ. Τετάρτη στις 06:34 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:34 μμ Δεν είναι τυχαίο ότι στις ειδήσεις ακούμε για κερδοσκοπία μόνο στο λιανεμπόριο τροφίμων και ποτέ σε βιομηχανίες, τράπεζες, κινητή τηλεφωνία, ενέργεια, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, έμμεσους και άμεσους φόρους. Προφανώς η παραπληροφόρηση και ο έρωτας περνάνε απ'το στομάχι .
lector Δημοσ. Τετάρτη στις 06:57 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:57 μμ Μου εχει τυχει κι εμενα λαθος προς οφελος μου. Πριν καιρο, πηρα μια 6αδα μπυρες (πακετο με ζελατινα) που το barcode που σκαναριστηκε αντιστοιχουσε σε μια μονο. Ομως επειδη ηταν πολλα πραματα, δεν το πηρα χαμπαρι εκεινη τη στιγμη ουτε εγω ουτε ο ταμιας, το ανακαλυψα αφου πηγα σπιτι και ειδα την αποδειξη. Και φυσικα το εκανα γαργαρα. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα