Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 minutes ago, Lucifer said:

Και τι να κάνω δηλαδή; να σου βάλω φώτο τους ανθρωποφάγους και να μου ζητάς ταυτότητα, αν είναι όντως Αϊτηνοί; Η Αϊτή έχει διαλυθεί τελείως, το ότι φάγανε τις γάτες είναι το λιγότερο, ανθρώπους τρώνε στη μέση του δρόμου, δεν το βλέπεις στο ίντερνετ; 

• Απαντ. 216
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 minutes ago, NickTG said:

Τα "σούπερ έξτρα προνόμια" είναι να έχουν ίδια μεταχείριση με τους υπόλοιπους υποθέτω. 

Λάθος υποθέτεις, Το affirmative action και το dei πάντα είχαν να κάνουν με ειδική μεταχείριση, η απόδειξη είναι πως τα πανεπιστήμια δεν περνούν Ασιάτες που έχουν σχεδόν τέλειους βαθμούς και παίρνουν άχρηστους που δεν ξέρουν ούτε να γράφουν. Φυσικά είπαν ότι έγινε επειδή ξέρουν περισσότερα τώρα, η αλήθεια είναι ότι έγινε από πολιτική πίεση, οποίος επιστήμονας εμφανίζει έρευνα που δεν ταιριάζει με την ιδεολογία, εξαφανίζεται, αυτό γίνεται εδώ και χρόνια. 

4 minutes ago, billdanos said:

ιντερνέ(τ) είναι το σωστό. 

Το λεξικό λέει "ίντερνετ". 

• Haha 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, Shinji ikari said:

Το λεξικό λέει "ίντερνετ". 

Έτσι το λένε τα λεξικά της Νέας Τάξης Πραγμάτων  και όσοι είναι σε information bubble φίλε, όλα λάθος, δεν εξηγώ επειδή βαριέμαι. 😛 

• Haha 4
Δημοσ.

Έχω καταλήξει ότι αυτή η βεντέτα με τις αμβλώσεις έχει τις ρίζες στις στην ενστικτώδη γνώση του καθυστερημένου ότι αποτελεί απειλή για το είδος του. Περιμένω ειδήσεις για καρκινογόνους υπερήχους.

• Haha 5
Δημοσ.
8 minutes ago, billdanos said:

Έτσι το λένε τα λεξικά της Νέας Τάξης Πραγμάτων  και όσοι είναι σε information bubble φίλε, όλα λάθος, δεν εξηγώ επειδή βαριέμαι. 😛 

Μόνο που όλοι μπορούν να δουν πως γράφεται. Θα του τα πω αύριο, άμα θέλει και δε βαριέμαι και δε σας πειράζει άμα είναι εκτός θέματος. 

Δημοσ.
24 minutes ago, Shinji ikari said:

Λάθος υποθέτεις, Το affirmative action και το dei πάντα είχαν να κάνουν με ειδική μεταχείριση, η απόδειξη είναι πως τα πανεπιστήμια δεν περνούν Ασιάτες που έχουν σχεδόν τέλειους βαθμούς και παίρνουν άχρηστους που δεν ξέρουν ούτε να γράφουν. Φυσικά είπαν ότι έγινε επειδή ξέρουν περισσότερα τώρα, η αλήθεια είναι ότι έγινε από πολιτική πίεση, οποίος επιστήμονας εμφανίζει έρευνα που δεν ταιριάζει με την ιδεολογία, εξαφανίζεται, αυτό γίνεται εδώ και χρόνια.

Με τα νέα trends, πας καρφί για πλανηταρχης. Λίγη μπαλιτσα με αντι-εμβωλιασμό να παίξεις και είσαι τζέτ.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 minutes ago, liberostelios said:

Με τα νέα trends, πας καρφί για πλανηταρχης. Λίγη μπαλιτσα με αντι-εμβωλιασμό να παίξεις και είσαι τζέτ.

Μη λες τέτοια και μου στείλει και εμένα πίτσα η πως τη λένε, δεν έχει ανέβει ακόμα ο άλλος, εχει ακόμα ευκαιρία να του στείλει πίτσα. 

Επεξ/σία από Shinji ikari
Δημοσ.
2 hours ago, stevenfins said:

Και έλεγαν ότι το ταξίδι στον χρόνο είναι αδύνατον... Εδώ ο φίλος μας έρχεται κατευθείαν από το 1900.

Άδικο έχει? Που είναι όλες αυτές οι ομάδες όταν ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΓΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ? 

Που είναι ΕΝΑΣ πρασινομαλλιάς όταν βομβαρδίζεται η χώρα του? Για δείξε μου έναν να παλεύει με τις φλόγες. Που πάνε και κρύβονται όλες οι Jason Αντιγόνες (α σορρυ, ΑΥΤΟΣ πλέον λέει κουράστηκε, και το γυρισε στο αντρικό πάλι) την κρίσιμη στιγμή? 

Εσύ ρε παίχτη βάλε το χέρι στην καρδιά και πες μου.. αν καιγόταν το ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ και είχες μέσα την οικογένεια σου, ποιον θα ήθελες να μπει μέσα να στη σώσει??? Απαντήστε όλοι εσείς, όχι μόνο ο stevenfins, όλοι σας σκεφτείτε!!

Τον Jason Αντιγόνη με τα τακούνια? Ο πρασινοροζμαλλιάς που του λες "φίλε σώσε μου το παιδί" και θα γυρίσει να σου πει "θέλω να με αποκαλείς ΤΟ", ή ένας πυροσβέστης με @@ όπως ΕΥΤΥΧΩΣ όλοι όσοι έχουμε εμείς εδώ στην Ελλάδα (αλλά εκ του ασφαλούς κρίνουμε τους Αμερικάνους) που ρισκάρουν τη ζωή τους για να μας σώσουν το σπίτι και την οικογένεια. 

Στο Αμέρικα που καίγεται, ποιοί είναι στις φλόγες και παλεύουν? 

Άσε μας τώρα ρε φίλε που θα πεις και στον άλλο ότι είναι απτο 1900..

Ας αναλάβουν όλες αυτές οι "διαφορετικές" ομάδες τις ίδιες ευθύνες με όλους τους υπόλοιπους, και τότε θα τους βάλουμε στην εξίσωση. 

Μέχρι τότε, ευτυχώς χαίρομαι που μπορώ και επιλέγω σε ποιούς λέω και καλημέρα.

Όχι να συνεργαστώ κιόλας..

3 hours ago, corr8 said:

ΑΛΛΑ, δεν μπορειτε να πειτε οτι ΔΕΝ υπηρχε εξαρχης λογος να εφαρμοστουν αυτα τα μετρα. Συγνωμη κιολας, αλλα οταν ιστορικα εχουμε μια κοινωνια που επι.... αιωνες μεχρι και τις προσφατες δεκαετιες, ειχαμε και εξακολουθουμε να εχουμε σε μικροτερο(ευτυχως) βαθμο σθεναρη αντισταση απεναντι σε κοινωνικες ομαδες επειδη οι μεν και οι δε ΔΕΝ τις θεωρουν 'αξιες' να λαβουν μερος δικαια και ομορφα στην κοινωνια σε επαγγελματικο καθως και κοινωνικο και προσωπικο επιπεδο, ε οχι καπου κατι παει λαθος.

Το να ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ μία εταιρεία να προσλαμβάνει άτομα από μια "διαφορετική" ομάδα, είναι φασιστικό. Αυτός που θα προσλάβω ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ θα είναι αυτός που έχει την ικανότητα να ηγηθεί της θέσης που θα αναλάβει. 

Ούτε τον straight λευκό αλλά αντικοινωνικό με πρόβλημα στην επικοινωνία με τους υπόλοιπους θα προσλάβω όσο ταλέντο και να έχει, γιατί θα χαλάσει την ομάδα, ούτε τον Jason Αντιγόνη που θέλει να τον αποκαλούν ΤΟ και που μεθαύριο θα μου ζητήσει άδεια εγκυμοσύνης έχοντας αντρικό χρωμόσωμα. Οκ μέχρι εδώ? Μου επιτρέπουν στην εταιρεία μου να επιλέγω ποιους θα βλέπω το πρωί, ή μήπως να τους δώσω και μετοχές της εταιρείας δωρέαν να κάνουν και εκείνοι κουμάντο στις προσλήψεις?

Ακόμα πιο φασιστικό, είναι να απολαμβάνουν προνόμια ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΞΙΖΟΥΝ, απλά και μόνο επειδή είναι "διαφορετικοί". 

Εκεί είναι η αντίδραση του κόσμου. Πουθενά αλλού.

3 hours ago, fast8 said:

Νομίζω πως αρκετοί είναι εκτός θέματος. Σταματάει τις DEI πολιτικές η Meta, δεν διώχνει μειονότητες και γυναίκες.

Το DEI δεν έχει να κάνει με δικαιώματα κάποιον ομάδων, αλλά με τις υποχρεώσεις μιας εταιρείας. Οι DEI πολιτικές λένε πως είναι δεσμευμένες να έχουν συγκεκριμένα ποσοστά απο κάθε ομάδα, να βάζουν στόχους και να κάνουν κρίσεις για προαγωγές με συγκεκριμένα δημογραφικά κριτήρια, να παράγουν προϊόντα που στοχεύουν σε συγκεκριμένο κοινό σε συγκεκριμένο ποσοστό, ακόμα και αν δεν είναι η βέλτιστη συμπεριφορά. Δηλαδή να παρακάμψουν τους κανόνες της προσφαράς και ζήτησης κτλ. 

Ακριβώς εκεί είναι το πρόβλημα. 

Entitled σε προνόμια, αυξήσεις και benefits, απλά και μόνο επειδή είναι από κάποια συγκεκριμένη ομάδα. 

Και έτσι και ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ να πεις κουβέντα; Μαύρο φίδι που σε έφαγε..

• Like 7
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
47 minutes ago, polaki said:

Που είναι ΕΝΑΣ πρασινομαλλιάς όταν βομβαρδίζεται η χώρα του? Για δείξε μου έναν να παλεύει με τις φλόγες. Που πάνε και κρύβονται όλες οι Jason Αντιγόνες (α σορρυ, ΑΥΤΟΣ πλέον λέει κουράστηκε, και το γυρισε στο αντρικό πάλι) την κρίσιμη στιγμή? 

Εσύ ρε παίχτη βάλε το χέρι στην καρδιά και πες μου.. αν καιγόταν το ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ και είχες μέσα την οικογένεια σου, ποιον θα ήθελες να μπει μέσα να στη σώσει??? Απαντήστε όλοι εσείς, όχι μόνο ο stevenfins, όλοι σας σκεφτείτε!!

Τον Jason Αντιγόνη με τα τακούνια? Ο πρασινοροζμαλλιάς που του λες "φίλε σώσε μου το παιδί" και θα γυρίσει να σου πει "θέλω να με αποκαλείς ΤΟ", ή ένας πυροσβέστης με @@ όπως ΕΥΤΥΧΩΣ όλοι όσοι έχουμε εμείς εδώ στην Ελλάδα (αλλά εκ του ασφαλούς κρίνουμε τους Αμερικάνους) που ρισκάρουν τη ζωή τους για να μας σώσουν το σπίτι και την οικογένεια. 

Ας αναλάβουν όλες αυτές οι "διαφορετικές" ομάδες τις ίδιες ευθύνες με όλους τους υπόλοιπους, και τότε θα τους βάλουμε στην εξίσωση. 

Το να ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ μία εταιρεία να προσλαμβάνει άτομα από μια "διαφορετική" ομάδα, είναι φασιστικό. Αυτός που θα προσλάβω ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ θα είναι αυτός που έχει την ικανότητα να ηγηθεί της θέσης που θα αναλάβει. 

Ούτε τον straight λευκό αλλά αντικοινωνικό με πρόβλημα στην επικοινωνία με τους υπόλοιπους θα προσλάβω όσο ταλέντο και να έχει, γιατί θα χαλάσει την ομάδα, ούτε τον Jason Αντιγόνη που θέλει να τον αποκαλούν ΤΟ και που μεθαύριο θα μου ζητήσει άδεια εγκυμοσύνης έχοντας αντρικό χρωμόσωμα. Οκ μέχρι εδώ? Μου επιτρέπουν στην εταιρεία μου να επιλέγω ποιους θα βλέπω το πρωί, ή μήπως να τους δώσω και μετοχές της εταιρείας δωρέαν να κάνουν και εκείνοι κουμάντο στις προσλήψεις?

Ακόμα πιο φασιστικό, είναι να απολαμβάνουν προνόμια ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΞΙΖΟΥΝ, απλά και μόνο επειδή είναι "διαφορετικοί". 

Entitled σε προνόμια, αυξήσεις και benefits, απλά και μόνο επειδή είναι από κάποια συγκεκριμένη ομάδα. 

Παραλήρημα με άλματα λογικής μόνο και μόνο για να μας πεις πως σιχαίνεσαι συγκεκριμένους ανθρώπους? Μπορούσες να γράψεις κάτι πιο ρεαλιστικό που να έχει κάποια πραγματικά στοιχεία… 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, polaki είπε

Φίλε μου επειδή έξω από τον χώρο πολλά τραγούδια ακούγονται, να σου θυμίσω ότι μειονότητες υπάρχουν και προσφέρουν ακριβώς την ίδια ποιότητα εργασίας και στον στρατό, και στην αστυνομία και πυροσβεστική και σε οποιαδήποτε άλλη δουλειά, εκτός και αν πιστεύεις ότι ένας str8 δεν μπορεί να είναι καλός κομμωτής, νοσηλευτής ή οποιαδήποτε άλλη στερεοτυπική δουλειά φαντάζεσαι…

Οπότε μήπως να ξανά σκεφτόσουν τι έγραψες γιατί τέτοιες απόψεις μόνο προηγούμενους αιώνες θυμίζουν…

εν το μεταξύ είναι τραγικό να παραπονιούνται άτομα που ποτέ στην ζωή τους δεν έχουν νιώσει αποκλεισμό, αδικία ή εκφοβισμό λόγω φύλλου ή σεξουαλικού προσανατολισμού… πραγματικά θα ήθελα να σας δω έστω και μια μέρα σε τέτοιες συνθήκες εργασίας ή καθημερινότητας… 

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 4
  • Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, polaki είπε

Λοιπόν εσύ ή έχεις ξεχάσει την ύπαρξη γυναικών ή αυτό ήταν το πιο περίεργο coming out που έχω δει.

• Haha 4
Δημοσ.
3 minutes ago, AtiX said:

Φίλε μου επειδή εκτός από τον χώρο πολλά τραγούδια ακούγονται, να σου θυμίσω ότι μειονότητες υπάρχουν και προσφέρουν ακριβώς την ίδια ποιότητα εργασίας και στον στρατό, και στην αστυνομία και πυροσβεστική και σε οποιαδήποτε άλλη δουλειά εκτός και αν πιστεύεις ότι ένας str8 δεν μπορεί να είναι καλός κομμωτής, νοσηλευτής ή οποιαδήποτε άλλη στερεοτυπική δουλειά φαντάζεσαι…

Οπότε μήπως να ξανά σκεφτόσουν τι έγραψες γιατί τέτοιες απόψεις μόνο προηγούμενους αιώνες θυμίζουν…

Δε μίλησα για straight ή gay. Μίλησα για μειονότητες γενικά. 

Με το χέρι στην καρδιά πες μου, τακουνάτο drag queen θα χαιρόσουν να δεις να προσπαθεί να σώσει το σπίτι σου απ'τη φωτιά, ναι ή όχι? 

Εγώ όχι, και chances are δε θα χρειαστεί ποτέ μιας και όλοι αυτοί είναι τόσο διαφορετικοί που το χέρι τους στη φωτιά δε θα το βάλουν.. αφήνουν τους "toxic masculine" να βγάλουν τα κάστανα απτη φωτιά...

42 minutes ago, billdanos said:

Παραλήρημα με άλματα λογικής μόνο και μόνο για να μας πεις πως σιχαίνεσαι συγκεκριμένους ανθρώπους? Μπορούσες να γράψεις κάτι πιο ρεαλιστικό που να έχει κάποια πραγματικά στοιχεία… 

Δείξε μου πραγματικό στοιχείο με drag queen να σβήνουν φωτιές και να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του πολέμου και θα σε παραδεχτώ. 

6 minutes ago, Lucifer said:

Λοιπόν εσύ ή έχεις ξεχάσει την ύπαρξη γυναικών ή αυτό ήταν το πιο περίεργο coming out που έχω δει.

Τί σχέση έχουν οι γυναίκες με αυτό που συζητάμε; Και οι ίδιες οι γυναίκες στον εργασιακό χώρο έχουν υποστεί discrimination στην εξέλιξη της καριέρας τους επειδή κάποιες ομάδες είναι entitled στις αυξήσεις και τα bonus. 

Ειλικρινά δεν κατάλαβα γιατί αναφέρεις τις γυναίκες. Και τί σχέση έχει το coming out που λες. Κάπου έχεις μπερδευτεί..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...