Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 216
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν θα με αφησετε να αγιασω εσεις, κανεις δεν πειραζει κανεναν αν δεν προκαλει, παλιοτερα δεν ασχολιοταν ο κοσμος με τετοια και μαλιστα ενοιωθε αντιπαθεια για κατι κ@λομπαραδες που τους εκμεταλευοταν...

Αν δεν ειχαν ξεφυγει τα τελευταια χρονια ολο αυτο θα περνουσε αναιμακτα...

• Like 1
  • Confused 1
  • Haha 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, ScorpioX777 said:

Δεν θα με αφησετε να αγιασω εσεις, κανεις δεν πειραζει κανεναν αν δεν προκαλει, παλιοτερα δεν ασχολιοταν ο κοσμος με τετοια και μαλιστα ενοιωθε αντιπαθεια για κατι κ@λομπαραδες που τους εκμεταλευοταν...

Αν δεν ειχαν ξεφυγει τα τελευταια χρονια ολο αυτο θα περνουσε αναιμακτα...

Α μπήκε και το «αίμα» στην εξίσωση? 😛 Μαγεία! 

• Like 2
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Το τι πραγματικά κυκλοφορεί εκεί έξω το βλέπεις μόνο έξω. Όχι στο internet που διαγράφονται σχόλια σωρηδόν από τις ιδιωτικές πλατφόρμες. Όχι στις ειδήσεις που σχολιάζουν δηλώσεις κάποιου αντιπαθή όπως ο Ζούκερμπεργκ, ο Πούτιν, ο Μασκ κλπ. χωρίς να παραθέτουν ποτέ ολόκληρο το video με τις ακριβείς δηλώσεις.

Στον έξω κόσμο, τον αληθινό, αν δεν σέβεσαι δεν θα κερδίσεις ποτέ. Δεν μπορείς να διαγράψεις κανένα. Το είδαμε πρόσφατα στις ΗΠΑ.

Και κάπως έτσι φαίνεται η μη κοινωνική συμμετοχή του κάθε’ ενός μας εδώ μέσα… το αναφέρω γιατί οι πρώτοι που θα πληρώσουν την επιλογή ενός λαϊκιστή είναι αυτοί που τον πίστεψαν… έτσι έγινε πριν 10 χρόνια και εδώ…

11 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε

Εγώ ξέρω ότι υπάρχουν δύο ομάδες εδώ, η ομάδα Α και η ομάδα Β.

Η Α θέλει να την αφήσουν ήσυχη και η Β θέλει να επιβληθεί στην Α και να απαιτεί συγκεκριμένη συμπεριφορά και ειδική μεταχείριση.

Η Α μπορεί να υπάρξει χωρίς την Β, η Β δεν μπορεί να λειτουργήσει ούτε μισό δευτερόλεπτο χωρίς την Α

Κάπου εδώ φοβάται η Β ότι θα χάσει τα προνόμια και πανικοβάλλεται.

~~~
Γιατί αν δεν ισχύει αυτό τότε τι ακριβώς συζητάμε?

Η θεωρεία των άκρων επικαλείται πάντα και μόνο από τα άκρα φίλε μου…

δυστυχώς στρουθοκαμηλίζει κάποιος αν νομίζει ότι από θύτης θα μπορέσει κάποια στιγμή να χαρακτηριστεί θύμα…

• Like 4
Δημοσ.
12 minutes ago, anax111 said:

Αυτό που με τρομάζει με την Intel είναι ότι οι διευθυντές της δείχνουν να μην έχουν σωστή επιχειρησιακή νοοτροπία για να ξεπεράσουν τα προβλήματα που έχει η εταιρία. Είχαν μια εξαιρετική ευκαιρία με τους Lunar Lake που και καλό προϊόν ήταν, και ανταγωνιστικό, και καλές κριτικές πήρε από τους testers, και πήγαν και την έθαψαν μαλώνοντας με την TSMC και αποδεικνύοντας "αλαζονική συμπεριφορά" σύμφωνα με τον πρόεδρο της TSMC. Και αντί να βάλουν την μούρη τους κάτω και να πούνε "Ο.κ., θα τους δώσουμε όσα ζητάν προκειμένου να έχουμε ένα ανταγωνιστικό προϊόν στην αγορά που θα μας κρατήσει ψηλά" μαλώσανε μαζί τους (επιχειρηματική νοοτροπία του 1960-1970) και  πήγαν και ανακοίνωσαν τους νέους επεξεργαστές Core Ultra 200 πάλι με αρχιτεκτονική Arrow Lake, προφανώς τυπωμένους με την δική τους λιθογραφία των 10+ ενώ όλη η αγορά βοά για τα προβλήματά της. Δεν είναι καλά σημάδια αυτά. Δείχνει επιπολαιότητα, δείχνει πανικό, δείχνει υποτίμηση των ανταγωνιστών και της αγοράς, δείχνει ανωριμότητα. Το σημαντικότερο στοιχείο που χρειάζεται μια εταιρεία για να βγει από μια κρίση είναι αυτογνωσία, ψυχραιμία και ευελιξία. Και η Intel με αυτά που κάνει δεν δείχνει να τα διαθέτει. 

...λάθος thread αδερφέ, εδώ μαλώνουμε για του ελ-τζι-μπι-τι-κιού.

• Haha 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
25 minutes ago, Diavolos666 said:

Εγώ ξέρω ότι υπάρχουν δύο ομάδες εδώ, η ομάδα Α και η ομάδα Β.

Η Α θέλει να την αφήσουν ήσυχη και η Β θέλει να επιβληθεί στην Α και να απαιτεί συγκεκριμένη συμπεριφορά και ειδική μεταχείριση.

Η Α μπορεί να υπάρξει χωρίς την Β, η Β δεν μπορεί να λειτουργήσει ούτε μισό δευτερόλεπτο χωρίς την Α

Κάπου εδώ φοβάται η Β ότι θα χάσει τα προνόμια και πανικοβάλλεται.

~~~
Γιατί αν δεν ισχύει αυτό τότε τι ακριβώς συζητάμε?

Ομάδες Α & Β μέσα στην ίδια κοινωνία ε? Βρες το λάθος…

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, AtiX said:

Και κάπως έτσι φαίνεται η μη κοινωνική συμμετοχή του κάθε’ ενός μας εδώ μέσα… το αναφέρω γιατί οι πρώτοι που θα πληρώσουν την επιλογή ενός λαϊκιστή είναι αυτοί που τον πίστεψαν… έτσι έγινε πριν 10 χρόνια και εδώ…

Η θεωρεία των άκρων επικαλείται πάντα και μόνο από τα άκρα φίλε μου…

δυστυχώς στρουθοκαμηλίζει κάποιος αν νομίζει ότι από θύτης θα μπορέσει κάποια στιγμή να χαρακτηριστεί θύμα…

Το να σε αφήσουν ήσυχο μπορείς να το απαιτήσεις, το να σε αποδεχτούν όχι.

Αν θέλεις να σου κάνει παρέα κάποιος του το ζητάς, δεν το απαιτείς, αν θέλεις να μην κάνεις παρέα με κάποιον δεν χρειάζεσαι την συναίνεσή του.

Το να παντρευτείς κάποιον σημαίνει ότι το θέλει και ο άλλος, το να πεις δεν σε παντρεύομαι είναι μονόπλευρη απόφαση.

Αν θέλει κάποιος να σε αποδεχτεί τους το ζητάς όμορφα, αν δεν σε δεχτούν πας αλλού. Αυτό εφαρμόζω εγώ και έχω βρει τον κύκλο μου και περνάω τέλεια.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 5
  • Confused 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
Just now, Diavolos666 said:

...λάθος thread αδερφέ, εδώ μαλώνουμε για του ελ-τζι-μπι-τι-κιού.

Εδώ «μαλώνουμε» για θέματα διαφορετικότητας και ένταξης, που κάποιοι νομίζουν πως εξαντλούνται μόνο στους ελ-τζι-μπι-τι-κιού…

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, billdanos said:

Ομάδες Α & Β μέσα στην ίδια κοινωνία ε? Βρες το λάθος…

Α, τώρα δεν υπάρχει lgbtq ομάδα, δεν υπάρχει str8 λευκή ομάδα ξαφνικά.

Αν δεν υπάρχουν ομάδες τότε επαναλαμβάνω, τι ακριβώς συζητάμε εδώ μέσα?

"Ομάδα" που να χρειάζεται βοήθεια υπάρχει μόνο όταν μας συμφέρει. Γιατί για συγκεκριμένη ομάδα έγιναν όλα αυτά που δεν αποτελεί καν το 1% του πληθυσμού, όπου το υπόλοιπο 99% ήταν η άλλη ομάδα που καλούνταν να αλλάξουν τα πάντα σύμφωνα με τις υποδείξεις του 1%.

ΜΠΟΡΕΙΣ να είσαι όπως θέλεις... δεν μπορείς να απαιτείς τίποτα, αυτό αν το καταλάβετε θα λύσουμε όλα μας τα προβλήματα.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 4
  • Thanks 1
  • Confused 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
Just now, Diavolos666 said:

Α, τώρα δεν υπάρχει lgbtq ομάδα, δεν υπάρχει str8 λευκή ομάδα ξαφνικά.

Αν δεν υπάρχουν ομάδες τότε επαναλαμβάνω, τι ακριβώς συζητάμε εδώ μέσα?

Εντάξει δεν μπορείς να καταλάβεις τι λέω και κατά πάσα πιθανότητα ούτε κι εγώ εσένα. Άστο…

Υγεία σε όλον τον κόσμο! :) 

• Like 3
Δημοσ.
1 minute ago, billdanos said:

Εντάξει δεν μπορείς να καταλάβεις τι λέω και κατά πάσα πιθανότητα ούτε κι εγώ εσένα. Άστο…

Υγεία σε όλον τον κόσμο! :) 

Α μπράβο, τώρα συμφωνούμε.

Μπορούμε λοιπόν να υπάρξουμε στον ίδιο πλανήτη χωρίς να πατάμε ο ένας στον κάλο του άλλου στην ουσία, αυτό ζητάει η κοινωνία, να μας αφήσουν ήσυχους ο κάθε ένας να ζει την ζωή του όπως θέλει χωρίς να έχει κανένας άλλος το δικαίωμα να μας πει πως θα ζήσουμε, τι θα πούμε και πως θα φερθούμε μην τυχόν θιχτεί κάποια κοινωνική "ομάδα".

• Like 3
  • Confused 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Diavolos666 said:

Α μπράβο, τώρα συμφωνούμε.

Μπορούμε λοιπόν να υπάρξουμε στον ίδιο πλανήτη χωρίς να πατάμε ο ένας στον κάλο του άλλου στην ουσία, αυτό ζητάει η κοινωνία, να μας αφήσουν ήσυχους ο κάθε ένας να ζει την ζωή του όπως θέλει χωρίς να έχει κανένας άλλος το δικαίωμα να μας πει πως θα ζήσουμε, τι θα πούμε και πως θα φερθούμε μην τυχόν θιχτεί κάποια κοινωνική "ομάδα".

Αυτό κάνεις όμως πρακτικά απέναντι σε άλλες «ομάδες»… Τρελή λούπα! Όταν ζεις μαζί με άλλους ανθρώπους, δεν μπορείς να κάνεις εντελώς ο,τι θέλεις, ειδικά όταν αυτό έχει επιπτώσεις σε άλλους. Εκτός κι αν ζεις σε κάποια σπηλιά ή βουνό μόνος. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, billdanos said:

Αυτό κάνεις όμως πρακτικά απέναντι σε άλλες «ομάδες»… Τρελή λούπα! Όταν ζεις μαζί με άλλους ανθρώπους, δεν μπορείς να κάνεις εντελώς ο,τι θέλεις, ειδικά όταν αυτό έχει επιπτώσεις σε άλλους. Εκτός κι αν ζεις σε κάποια σπηλιά ή βουνό μόνος. 

Δηλαδή με το να μη συμμετέχω σε αυτά που δεν μου αρέσουν αυτομάτως κάνω κάτι εναντίων μιας άλλης ομάδας?

Πάμε πάλι λοιπόν στο ότι η ομάδα Α μπορεί να υπάρξει μόνη της ενώ η Β δεν ζητάει... πλέον απαιτεί αποδοχή με ένα κατάλογο με κανόνες αλλιώς θα φας μήνυση.

Να σημειώσουμε ότι η lgbtq ΔΕΝ ζητάει να την αφήσουν ήσυχη να υπάρξει πλέον, ζητάει εξουσία πάνω σε επιχειρήσεις, στην γλώσσα και στην έκφραση όλης της κοινωνίας, και κάπου εκεί μπαίνει ένα απλό "όχι".

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 5
  • Thanks 1
  • Confused 2
Δημοσ.

Και κάπως έτσι κλείνει τον κύκλο του το δεύτερο κύμα της πολιτικής ορθότητας. Αν κάτι μας έμαθε το πρώτο κύμα της δεκαετίας του 90 είναι πως η ζημιά έχει ήδη γίνει. Στο χέρι μας είναι η «ήττα» να μην είναι προσωρινή.

• Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...