Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, dieksodo said:

λογικο καθοτι παρανοια τελος.

Σε μια ιδανική κοινωνία, δεν θα χρειαζόταν κανένα πρόγραμμα διαφορετικότητας μιας και δεν θα ξεχωρίζαμε τους ανθρώπους σε «διαφορετικούς» και «φυσιολογικούς». Μάντεψε όμως τι συμβαίνει στην πράξη…

• Like 13
  • Thanks 4
  • Confused 3
  • Απαντ. 216
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αφού είχαν ξεθαρέψει τόσο που άφηναν στοιχεία για τις ρατσιστικές αντισυνταγματικές πρακτικές τους και τους είχαν ταράξει στις μηνύσεις, άλλοι είναι πιό ξύπνιοι και κρατάνε τα προσχήματα. Φυσικά είναι όλα μέρος του κόλπου, παίζουν ένα φτιαχτό πρόβλημα που δεν κοστίζει και κάτι σαν μεγάλη νίκη, κανείς δε θα κάνει κάτι για τα αληθινά προβλήματα που έχουν τεράστιο κόστος για να φτιαχτούν.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, dimlevi είπε

Nature is healing

Ποια φυση γιατρευει και πρασινα αλογα, προκειται ποτε κανενα απο αυτα τα διαφορετικα whatever ατομα να αλλαξει...

Απλα τωρα δεν θα προκαλουνε οπως τα προηγουμενα χρονια...

• Like 4
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, ScorpioX777 said:

Ποια φυση γιατρευει και πρασινα αλογα, προκειται ποτε κανενα απο αυτα τα διαφορετικα whatever ατομα να αλλαξει...

Απλα τωρα δεν θα προκαλουνε οπως τα προηγουμενα χρονια...

Εσύ πρόκειται να αλλάξεις?

• Like 4
  • Confused 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, polaki said:

Δεν μας ενδιαφέρει να αλλάξει κανείς. 

Μας ενδιαφέρει να μην έχει  επιδεικτικά καλύτερη μεταχείριση στο χώρο εργασίας ΕΠΕΙΔΗ έχει πράσινα μαλλιά και θεωρεί τον εαυτό του elf ζητώντας να του απευθύνονται στο 15ο πληθυντικό πρόσωπο που γέννησε το «διαφορετικό» μυαλό του.

Η «επιδεικτικά καλύτερη μεταχείριση» βρίσκεται συνήθως στο μυαλό όσων θα ήθελαν να αποκλειστούν εντελώς τα συγκεκριμένα άτομα. Σαφώς και θα υπάρχουν περιπτώσεις εκμετάλλευσης της κατάστασης από κάποιους, αλλά όλα αυτά δημιουργήθηκαν γιατί τα άτομα αυτά αντιμετώπιζαν σοβαρές δυσκολίες και αποκλεισμούς. 

• Like 10
  • Thanks 3
  • Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Σε μια ιδανική κοινωνία, δεν θα χρειαζόταν κανένα πρόγραμμα διαφορετικότητας μιας και δεν θα ξεχωρίζαμε τους ανθρώπους σε «διαφορετικούς» και «φυσιολογικούς». Μάντεψε όμως τι συμβαίνει στην πράξη…

Μα δεν μιλάμε για την κοινωνία αλλά για επιχειρήσεις.
Αν κάποιος δεν προσλάμβανε τον περισσότερο  ικανό λόγω  χαρακτηριστικών ασχετων με τις ικανότητες του,στην ουσία καταδίκαζε την επιχείρηση του.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, billdanos είπε

Εσύ πρόκειται να αλλάξεις?

Tο εξεφρασα λαθος, να γιατρευτει ηθελα να πω απο το nature is healing που εκανα παραθεση οχι να αλλαξει...

Επεξ/σία από ScorpioX777
  • Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, alet said:

Μα δεν μιλάμε για την κοινωνία αλλά για επιχειρήσεις.
Αν κάποιος δεν προσλάμβανε τον περισσότερο  ικανό λόγω  χαρακτηριστικών ασχετων με τις ικανότητες του,στην ουσία καταδίκαζε την επιχείρηση του.

Οι προσλήψεις αυτές γίνονταν κυρίως σε τεραστειες εταιρίες και ο λιγότερο ικανός ο οποίος είχε προσληφθεί μόνο και μόνο επειδή έχει πορτοκαλομπλε μαλλιά, χανόταν στο πλήθος μιας και υπάρχουν άλλοι 10 να τραβήξουν το κουπί. 

21 minutes ago, billdanos said:

Η «επιδεικτικά καλύτερη μεταχείριση» βρίσκεται συνήθως στο μυαλό όσων θα ήθελαν να αποκλειστούν εντελώς τα συγκεκριμένα άτομα. Σαφώς και θα υπάρχουν περιπτώσεις εκμετάλλευσης της κατάστασης από κάποιους, αλλά όλα αυτά δημιουργήθηκαν γιατί τα άτομα αυτά αντιμετώπιζαν σοβαρές δυσκολίες και αποκλεισμούς. 

Ε όταν την ώρα που καίει η μπάλα και έχει πάρει φωτιά ο κωλος μας αν εμένα το μέλημα μου είναι να προσέξω με ποιον τρόπο θα απευθυνθώ σε κάποιον για να κάνουμε τη δουλειά αντί να έχω το μυαλό μου στην πραγματική δουλειά, σαφέστατα αν ρωτάς εμένα καλύτερα να μην τον είχα στην ομάδα μου.

Το παρακάτω επιτειδες υπερβολικά μικρό screenshot για του λόγου το αληθές από meeting της Τετάρτης που πέρασε.

IMG_2251.jpeg

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, polaki είπε

Οι προσλήψεις αυτές γίνονταν κυρίως σε τεραστειες εταιρίες και ο λιγότερο ικανός ο οποίος είχε προσληφθεί μόνο και μόνο επειδή έχει πορτοκαλομπλε μαλλιά, χανόταν στο πλήθος μιας και υπάρχουν άλλοι 10 να τραβήξουν το κουπί. 

Το point μου είναι πως δεν μιλάμε για την κοινωνία που ενδεχομένως να γίνονται διαχωρισμοί και είναι άλλη συζήτηση αλλά για επιχειρήσεις.
Εκει δεν έχουν θέση τέτοιου είδους προγράμματα οπου στα κριτήρια πρόσληψης για εργασία θα πρέπει υποχρεωτικά να λαμβάνονται υπόψη χαρακτηριστικά που δεν έχουν να κάνουν με την ικανότητα  

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, polaki είπε

Ε όταν την ώρα που καίει η μπάλα και έχει πάρει φωτιά ο κωλος μας αν εμένα το μέλημα μου είναι να προσέξω με ποιον τρόπο θα απευθυνθώ σε κάποιον για να κάνουμε τη δουλειά αντί να έχω το μυαλό μου στην πραγματική δουλειά, σαφέστατα αν ρωτάς εμένα καλύτερα να μην τον είχα στην ομάδα μου.

Το παρακάτω επιτειδες υπερβολικά μικρό screenshot για του λόγου το αληθές από meeting της Τετάρτης που πέρασε.

IMG_2251.jpeg

Γραψε και τι συμβαίνει στις ετήσιες αξιολογήσεις και αν μπορείς να δωσεις προτάσεις για βελτίωση σε μια τετοια πρόσληψη αν εισαι team leader ή manager... 

Δημοσ.
1 minute ago, alet said:

Το point μου είναι πως δεν μιλάμε για την κοινωνία που ενδεχομένως να γίνονται διαχωρισμοί και είναι άλλη συζήτηση αλλά για επιχειρήσεις.
Εκει δεν έχουν θέση τέτοιου είδους προγράμματα οπου στα κριτήρια πρόσληψης για εργασία θα πρέπει υποχρεωτικά να λαμβάνονται υπόψη χαρακτηριστικά που δεν έχουν να κάνουν με την ικανότητα  

Οκ ναι συμφωνώ κατάλαβα τι λες. Επισης να ξεκαθαρίσω ότι υπάρχουν διαφορετικών ειδών διαφορετικότητες. 

Σε καμία περίπτωση δεν συμφωνώ να γίνεται η οποιαδήποτε διάκριση λόγω φυλής, χρώματος κλπ είτε στην κοινωνία είτε σε εργασιακό περιβάλλον.

1 minute ago, dbrillis said:

Γραψε και τι συμβαίνει στις ετήσιες αξιολογήσεις και αν μπορείς να δωσεις προτάσεις για βελτίωση σε μια τετοια πρόσληψη αν εισαι team leader ή manager... 

Γενικά δε μπλέκεις.. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...