Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, polaki είπε

Δε μίλησα για straight ή gay. Μίλησα για μειονότητες γενικά. 

Με το χέρι στην καρδιά πες μου, τακουνάτο drag queen θα χαιρόσουν να δεις να προσπαθεί να σώσει το σπίτι σου απ'τη φωτιά, ναι ή όχι? 

Εγώ όχι, και chances are δε θα χρειαστεί ποτέ μιας και όλοι αυτοί είναι τόσο διαφορετικοί που το χέρι τους στη φωτιά δε θα το βάλουν.. αφήνουν τους "toxic masculine" να βγάλουν τα κάστανα απτη φωτιά...

Ήσουν πολύ ξεκάθαρος σε πια κατηγορία ανθρώπων  αναφερόσουν, μην μου το γυρίζεις τώρα…

Έχεις μπερδέψει πράγματα και φαίνεται η ημιμάθεια για μια κατηγορία ανθρώπων που την ξέρεις μόνο από την τηλεόραση και linkακία ομοϊδεατών εδώ μέσα… 

Για την ιστορία, οι drag queen από τις κούκλες σώσανε πολλές φορές πολλά άτομα εκεί στα πέριξ του Κουκακίου όταν άντρακλες τρέχανε να κρυφτούν δεξιά και αριστερά σαν να φοράνε γόβες…

ΥΓ: οι drag queen ουσιαστικά είναι επάγγελμα όπως πχ ηθοποιός… είναι σαν να λες αν έχω δει κομμωτή, δικηγόρο, δάσκαλο ή ποδοσφαιριστή να τρέχει να σώσει το σπίτι μου από την φωτιά…

ΥΓ2: επειδή τώρα διάβασα το σχετικό άρθρο, πάλι αναπαράγεις αρλούμπες, ψευδείς ισχυρισμούς και θεωρίες συνομωσίας που ξεστομίζει ο τραμπ και ο Ελον στο Χ? Πραγματικά ένα πράγμα σωστό δεν έχει ξεστομίσει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος, περίμενα από εσένα να κάνεις, τουλάχιστον, ένα απλό fact check…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 5
  • Απαντ. 216
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, polaki είπε

Για δείξε μου έναν να παλεύει με τις φλόγες. Που πάνε και κρύβονται όλες οι Jason Αντιγόνες (α σορρυ, ΑΥΤΟΣ πλέον λέει κουράστηκε, και το γυρισε στο αντρικό πάλι) την κρίσιμη στιγμή? 

Εσύ ρε παίχτη βάλε το χέρι στην καρδιά και πες μου.. αν καιγόταν το ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ και είχες μέσα την οικογένεια σου, ποιον θα ήθελες να μπει μέσα να στη σώσει??? Απαντήστε όλοι εσείς, όχι μόνο ο stevenfins, όλοι σας σκεφτείτε!!

Τον Jason Αντιγόνη με τα τακούνια? 

Πώς γίνεται να είστε τόσο σκαλωμένοι με ένα τόσο συγκεκριμένο άτομο, που είναι εντελώς εκτός επικαιρότητας μάλιστα, επειδή είχατε δει 2-3 εικόνες πριν 10 χρόνια; Αυτό είναι το σημείο αναφοράς σας όταν ακούτε την λέξη "διαφορετικότητα"; Μέχρι εκεί φτάνει ο επεξεργαστής; 

Ο κόσμος καίγεται κυριολεκτικά και το άχτι σας είναι πως οι drag queens δεν κάνουν για πυροσβέστες because τακούνια;

Πραγματικά λυπηρό το maxed out brain rot.

• Thanks 1
Δημοσ.
56 minutes ago, AtiX said:

Ήσουν πολύ ξεκάθαρος σε πια κατηγορία ανθρώπων  αναφερόσουν, μην μου το γυρίζεις τώρα…

Ανέφερα παντού και σε όλα τα σχόλια τον Jason Αντιγονη. ΚΑΝΕΝΑΝ gay. 

Δεν ξέρω ποιο είναι πιο γελοίο, το ότι υποστήριζε ότι ήταν το ουδέτερο φύλο ή το ότι το γύρισε και πλέον συστήνεται ως Ιάσωνας Δούσης.. 

Οπως και να έχει, τέτοια αλλοπρόσαλλα τυπάκια επιμένω ότι δεν έχω δει πολλά όταν καίει η μπάλα. 

Δείξτε μου εσείς πρώτα και μιλάμε μετά.

1 minute ago, SeaLion said:

Πώς γίνεται να είστε τόσο σκαλωμένοι με ένα τόσο συγκεκριμένο άτομο, που είναι εντελώς εκτός επικαιρότητας μάλιστα, επειδή είχατε δει 2-3 εικόνες πριν 10 χρόνια; Αυτό είναι το σημείο αναφοράς σας όταν ακούτε την λέξη "διαφορετικότητα"; Μέχρι εκεί φτάνει ο επεξεργαστής; 

Ο κόσμος καίγεται κυριολεκτικά και το άχτι σας είναι πως οι drag queens δεν κάνουν για πυροσβέστες because τακούνια;

Πραγματικά λυπηρό το maxed out brain rot.

Δεν ξέρω καν πως να τους αποκαλέσω οπότε τους αποκαλώ με ένα όνομα που γνωρίζουμε όλοι μας στο Ελλαδιστάν μας προς χαρη συζήτησης.

Αν πω “non binary” θα είσαι οκ;

Αν δε θες να μιλήσω για αυτήν την κατηγορία, θέλεις να συζητήσουμε το γιατί κάνανε τους μισούς χαρακτήρες της Τροίας μαύρους, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΙΑΤΕΣ; Δηλαδή οι Κορεάτες δεν έχουν καλούς ηθοποιούς; Γιατί δεν έπαιξε τον Δια ή τον Αχιλλέα κάποιος Κινεζος; Ή έστω ένας Μεξικάνος. Μάλλον δεν θα έχουν καλούς ηθοποιούς αυτοί γι’αυτό ε;

Θα τα πάρω πίσω όλα όταν κάνουν σειρά για τον Ομπάμα και τον παίξει ο Harrison Ford. Ή θεωρείς ότι δεν είναι καλός ηθοποιός ο Ford και δεν θα παίξει καλά το ρόλο του Obama; 

Και τον Jordan θα μπορούσε να τον παίξει ο Woody Harrelson, κάτι θυμάμαι να ξέρει από μπασκετακι απτην ταινία White men can’t jump. Οχι;

In any case, βαρέθηκα.Το όλο θέμα ξεκίνησε απ’το ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αρχίζουν να γίνονται βήματα προς το να σταματήσει η παραφροσύνη των δικαιωματιστών στη ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Εδώ ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, myself included. Αντε καλό βράδυ.

• Like 6
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, polaki είπε

Αν δε θες να μιλήσω για αυτήν την κατηγορία, θέλεις να συζητήσουμε το γιατί κάνανε τους μισούς χαρακτήρες της Τροίας μαύρους, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΙΑΤΕΣ; Δηλαδή οι Κορεάτες δεν έχουν καλούς ηθοποιούς; Γιατί δεν έπαιξε τον Δια ή τον Αχιλλέα κάποιος Κινεζος; Ή έστω ένας Μεξικάνος. Μάλλον δεν θα έχουν καλούς ηθοποιούς αυτοί γι’αυτό ε;

Θα τα πάρω πίσω όλα όταν κάνουν σειρά για τον Ομπάμα και τον παίξει ο Harrison Ford. Ή θεωρείς ότι δεν είναι καλός ηθοποιός ο Ford και δεν θα παίξει καλά το ρόλο του Obama; 

Και τον Jordan θα μπορούσε να τον παίξει ο Woody Harrelson, κάτι θυμάμαι να ξέρει από μπασκετακι απτην ταινία White men can’t jump. Οχι;

640px-Starring_Mickey_Rooney.jpg

Παραληρείς ενώ επί δεκαετίες λευκοί έχουν παίξει όλες τις φυλές του κόσμου.
Παραληρείς για υποπροϊόντα της ανθρώπινης κουλτούρας που αν δεν ασχολιόσασταν θα είχαν ξεχαστεί στο δίμηνο.

30 λεπτά πριν, polaki είπε

Δεν ξέρω καν ...

Αυτό ισχύει.

30 λεπτά πριν, polaki είπε

In any case, βαρέθηκα.

Κούρασες εννοείς.

3 λεπτά πριν, mAs_81 είπε

Πάει το DEI πάνε οι fact checkers , ρε που παμε ρε παιδια ??

Ρε 'σύ, από αυτό το DEI τελικά, πέρα από τους άμεσα επωφελούμενους που άντε πες πήραν την δουλειά, αμοίβονται καλά κτλ, αυτοί που το επιβάλλουν πώς επωφελούνται επί της ουσίας; 

Αν ΔΕΝ βαριέσαι να πεις κάτι στα γρήγορα.

• Like 2
  • Confused 2
Δημοσ.
1 hour ago, polaki said:

Δείξε μου πραγματικό στοιχείο με drag queen να σβήνουν φωτιές και να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του πολέμου και θα σε παραδεχτώ. 

Drag queen δεν ειναι αλλα πιανεις το νοημα.

Σε αυτο το σημειο, χωρις να εκφερω προσωπικη αποψη, απλα πληροφοριακα, να σε ενημερωσω πως drag queen ειναι ενας ρολος, δεν ειναι καθημερινη κατασταση.
drag queen ειναι ο Τακης Ζαχαράτος, και drag queen ηταν και ο Ζακ Κωστοπουλος.

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Ρε 'σύ, από αυτό το DEI τελικά, πέρα από τους άμεσα επωφελούμενους που άντε πες πήραν την δουλειά, αμοίβονται καλά κτλ, αυτοί που το επιβάλλουν πώς επωφελούνται επί της ουσίας; 

Follow the money , θα τη βρεις την άκρη 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mAs_81 είπε

Follow the money , θα τη βρεις την άκρη 

Ναι, σα να μην ξέρεις ακούγεται αυτό...

Όποιος κι αν βάζει τα λεφτά τι θέλει να πετύχει με το να προσλαμβάνονται πρασινομάλληδες non-binary; Να σας την σπάσει; Elon Musk character αλλά με virtue signalling? Το catch ποιό είναι;
Σαμποτάρει κάποιος εξωτερικός την Δύση για να την αφανίσει;

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mAs_81 είπε

👍🏻

Ούτε καν ένα concept ε; Δεν ψάχνω ονόματα και διεθύνσεις.

Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση πως όλο αυτό είναι στείρη ιδεοληψία, μισανθρωπία και για πολλούς γενικευμένη ανασφάλεια.

• Like 4
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 1
  • Haha 2
  • Moderators
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Όποιος κι αν βάζει τα λεφτά τι θέλει να πετύχει με το να προσλαμβάνονται πρασινομάλληδες non-binary; Να σας την σπάσει; Elon Musk character αλλά με virtue signalling? Το catch ποιό είναι;

Τζάμπα marketing ακολουθώντας τη γραμμή της τρέχουσας κυβέρνησης. Απλώς τώρα που βγήκε ο Τράμπας που έχει αντίθετη γραμμή θα αρχίσουν σιγά σιγά οι κωλοτουμπες. Μπορείς πολύ εύκολα να το διαπιστώσεις αν δεις πώς προβάλλονται σειρές, ταινίες και παιχνίδια στη Δύση και τις αντίστοιχες υλοποιήσεις τους σε Κίνα και μουσουλμανικές χώρες. Όποιος πραγματικά πιστεύει ότι μια εταιρεία δις και τρισεκατομμυρίων ενδιαφέρεται για τα δικαιώματα οποιασδήποτε ομάδας τότε είναι αφελής.

• Like 1
Δημοσ.
21 hours ago, billdanos said:

Σε μια ιδανική κοινωνία, δεν θα χρειαζόταν κανένα πρόγραμμα διαφορετικότητας μιας και δεν θα ξεχωρίζαμε τους ανθρώπους σε «διαφορετικούς» και «φυσιολογικούς». Μάντεψε όμως τι συμβαίνει στην πράξη…

ara αφου υπαρχει αδικια και ρατσισμος απο την μια πλευρα ας συνεχισουμε την αδικια και τον ρατσισμο απο την αλλη για να τα ισοφαρισουμε

σωστα? 🤪

• Like 2
Δημοσ.
3 hours ago, SeaLion said:

Τα έχουμε πει ήδη και τα στοιχεία τα έχετε δει, με το dei σπάνε τα σωματεία και γενικότερα την κοινωνική συνοχή, κάνουν απολύσεις και κόβουν συντάξεις και οι άλλοι το παίζουν τώρα σαν τεράστια νίκη για να μην κάνουν κάτι για τα αληθινά προβλήματα, πίστεψε με, αυτοί δεν είναι φίλοι σου όσο δεν και οι άλλοι, συμφέροντα είναι, άμα έβλεπαν ότι έχουν χάσιμο από όλους αυτούς, θα τους είχαν εξαφανίσει σε μια μέρα, όπως εξαφάνισαν τη βρώμα και το έγκλημα από το Σαν Φρανσίσκο μόνο για τη μέρα που πήγε ο Ξι, τις υπόλοιπες μέρες απλά δεν τους νοιάζει. 

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
6 hours ago, polaki said:

Δεν ξέρω ποιο είναι πιο γελοίο, το ότι υποστήριζε ότι ήταν το ουδέτερο φύλο ή το ότι το γύρισε και πλέον συστήνεται ως Ιάσωνας Δούσης.. 

Οπως και να έχει, τέτοια αλλοπρόσαλλα τυπάκια επιμένω ότι δεν έχω δει πολλά όταν καίει η μπάλα. 

Δεν ξέρω καν πως να τους αποκαλέσω οπότε τους αποκαλώ με ένα όνομα που γνωρίζουμε όλοι μας στο Ελλαδιστάν μας προς χαρη συζήτησης.

Αν πω “non binary” θα είσαι οκ;

In any case, βαρέθηκα.Το όλο θέμα ξεκίνησε απ’το ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αρχίζουν να γίνονται βήματα προς το να σταματήσει η παραφροσύνη των δικαιωματιστών στη ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Εδώ ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, myself included. Αντε καλό βράδυ.

Έχουμε καταλάβει όλοι ποιο είναι το πρόβλημα σου. Απεχθάνεσαι κάποιους ανθρώπους ενώ δεν θα έπρεπε καν να σε απασχολούν μιας και δεν αλληλεπιδρούν πουθενά μαζί σου. Απλά εκνευρίζεσαι που τους βλέπεις και τους ακούς μέσα από μέσα ενημέρωσης (κίτρινα κυρίως και χαμηλής αισθητικής) γιατί σου χαλάνε την αισθητική. Αυτό που δεν μπορείς όμως να καταλάβεις, είναι πως τα άτομα αυτά συνήθως υποδύονται έναν ρόλο (δεν μας αφορά το γιατί) ο οποίος δεν σημαίνει πως τους ακολουθεί παντού. Μπορούν άνετα το πρωί να σβήνουν φωτιές, να περιπολούν, να κάνουν πιστολάκι και ντεκαπαζ, να εξετάζουν ασθενείς, κλπ και το βράδυ να φοράνε τις γόβες και τα φορέματα. Γιατί εμάς πρέπει να μας απασχολεί αυτό;

Έχεις λοιπόν πρόβλημα με έναν πυροσβέστη που μπορεί να μάθαινες πως το βράδυ γίνεται drag queen αλλά όχι με εναν που οπτικά σου φαίνεται άντρακλας στο πεδίο της μάχης και ταυτόχρονα μπορεί να «παίρνεται» ασύστολα με άλλους συναδέλφους του; 😛  Είναι σα να σε δείξω με το δάχτυλο χωρίς να σε ξέρω προσωπικά και να φωνάξω «πώς είσαι έτσι ρε κατακαημένε»! 

4 hours ago, Kercyn said:

Τζάμπα marketing ακολουθώντας τη γραμμή της τρέχουσας κυβέρνησης. Απλώς τώρα που βγήκε ο Τράμπας που έχει αντίθετη γραμμή θα αρχίσουν σιγά σιγά οι κωλοτουμπες. Μπορείς πολύ εύκολα να το διαπιστώσεις αν δεις πώς προβάλλονται σειρές, ταινίες και παιχνίδια στη Δύση και τις αντίστοιχες υλοποιήσεις τους σε Κίνα και μουσουλμανικές χώρες. Όποιος πραγματικά πιστεύει ότι μια εταιρεία δις και τρισεκατομμυρίων ενδιαφέρεται για τα δικαιώματα οποιασδήποτε ομάδας τότε είναι αφελής.

https://9to5mac.com/2025/01/10/apple-opposes-investor-calls-to-end-its-dei-efforts/

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, polaki είπε

Κάτσε βρε φίλε μου, σοβαρά, θέλεις να μιλήσουμε για ένα κοινωνικό φαινόμενο όπως η έλλειψη ισότητας και ορατότητας κοινωνικών μειονοτήτων και μου έρχεσαι με επιχείρημα βασιζόμενο πάνω σε ένα άτομο που το ξέρεις μέσω δυο τριών βίντεο και μιας συνέντευξης πριν 10 χρόνια? Θα ήθελες και εγώ να πάρω ως παράδειγμα έναν γυναικοκτόνο, έναν φασίστα, έναν δειλό ή έναν προδότη και να σας τσουβαλιάσω όλους????

Για την ιστορία, τέτοια αλλοπρόσαλλα τυπάκια έχουν περισσότερα πραγματικά γκογκόφια στα σημαντικά και ουσιαστικά ζητήματα…

39 λεπτά πριν, billdanos είπε

«πώς είσαι έτσι ρε κατακαημένε»! 

αν και ταιριάζει περισσότερο το “κατακαμένε” σύμφωνα και με το παράδειγμα του…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...