SeaLion Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 53 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Εγώ ξέρω ότι υπάρχουν δύο ομάδες εδώ, η ομάδα Α και η ομάδα Β. Η Α θέλει να την αφήσουν ήσυχη και η Β θέλει να επιβληθεί στην Α και να απαιτεί συγκεκριμένη συμπεριφορά και ειδική μεταχείριση. Η Α μπορεί να υπάρξει χωρίς την Β, η Β δεν μπορεί να λειτουργήσει ούτε μισό δευτερόλεπτο χωρίς την Α Κάπου εδώ φοβάται η Β ότι θα χάσει τα προνόμια και πανικοβάλλεται. ~~~ Γιατί αν δεν ισχύει αυτό τότε τι ακριβώς συζητάμε? Σιγά τα αυγά ρε Άλφα male 😂 Είσαι αντικοινωνικός, οκ, το έχουμε καταλάβει κι από τα άλλα threads. Το ποια ομάδα (whatever...) φοβάται είναι προφανέστατο! 14 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Δηλαδή με το να μη συμμετέχω σε αυτά που δεν μου αρέσουν αυτομάτως κάνω κάτι εναντίων μιας άλλης ομάδας? Πάμε πάλι λοιπόν στο ότι η ομάδα Α μπορεί να υπάρξει μόνη της ενώ η Β δεν ζητάει... πλέον απαιτεί αποδοχή με ένα κατάλογο με κανόνες αλλιώς θα φας μήνυση. Να σημειώσουμε ότι η lgbtq ΔΕΝ ζητάει να την αφήσουν ήσυχη να υπάρξει πλέον, ζητάει εξουσία πάνω σε επιχειρήσεις, στην γλώσσα και στην έκφραση όλης της κοινωνίας, και κάπου εκεί μπαίνει ένα απλό "όχι". Οι έξυπνοι διεκδικούν και νομοθετούν. Οι βλάκες αποθέτουν τις ελπίδες τους στους δισεκατομμυριούχους του πλανήτη. Possible daddy issues. 4 1
Diavolos666 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, SeaLion said: Σιγά τα αυγά ρε Άλφα male 😂 Είσαι αντικοινωνικός, οκ, το έχουμε καταλάβει κι από τα άλλα threads. Το ποια ομάδα (whatever...) φοβάται είναι προφανέστατο! Ad Hominem επίθεση, ούτε alpha το έπαιξα ούτε τίποτα. Δεν έχεις ιδέα τι είναι ο Alpha και απλά πέταξες ατάκα. Δεν με γνωρίζεις καθόλου, συνδιοργανώνω φεστιβάλ παραδοσιακών χορών εδώ και μία δεκαετία, με έχουν κάνει πρόεδρο στις δύο τελευταίες τάξεις που υπήρξα (μεταπτυχιακό και σχολή) στο τμήμα μου και βοηθάω τους πάντες όσο μπορώ. Είμαι αρχαιοελληνικό αναρχικό και ανιεραρχικό πνεύμα, δεν δέχομαι κανένας να θεωρεί ότι έχει δικαιώματα πάνω στην δική μου ζωή και να νομίζει ότι οφείλω εγώ να πάω προς τα πίσω για να μην νιώθουν κάποιοι ότι έμειναν πίσω. Εγώ υπάρχω και ζω πανέμορφα την ζωή μου, δεν χρειάζομαι κανέναν να κάνει κάτι για να καλυτερεύσει η ζωή μου. Δεν θα σου κάνω προσωπική επίθεση γιατί κι εσύ με τα σχόλιά σου έχεις δείξει τι αδύναμος χαρακτήρας είσαι και ο χαρακτηρισμός δεν θα αλλάξει κάτι, άλλωστε ζεις μέσα σε αυτή τη μιζέρια δεν είναι ανθρώπινο να σε χαντακώσω και με λόγια. ~~ Είμαι αντικοινωνικός λέει γιατί ανήκω στην λογική κοινωνία της πλειοψηφίας και υπάρχω χωρίς να απαιτώ κάτι από τους άλλους... το ακούσαμε κι αυτό! Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από Diavolos666 5 1 4
SeaLion Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, Diavolos666 είπε Δεν με γνωρίζεις καθόλου, συνδιοργανώνω φεστιβάλ παραδοσιακών χωρών εδώ και μία δεκαετία, με έχουν κάνει πρόεδρο στις δύο τελευταίες τάξεις που υπήρξα (μεταπτυχιακό και ΑΣΠΑΙΤΕ) και βοηθάω τους πάντες όσο μπορώ. Σιγά μην κάνεις και φεστιβάλ παραδοσιακών ηπείρων. Δεν είσαι τελικά μόνος σου; Έχεις ανάγκη κι άλλους ανθρώπους; Θεωρείς μάλιστα πως αυτά που γράφεις δεν προσβάλλουν άλλους συνφορουμίτες σου; 2 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Είμαι αρχαιοελληνικό αναρχικό και ανιεραρχικό πνεύμα, 2
Lucifer Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, Diavolos666 είπε Δεν με γνωρίζεις καθόλου, συνδιοργανώνω φεστιβάλ παραδοσιακών χωρών εδώ και μία δεκαετία Για αυτό ομολογουμένως αξίζει respect στην κυρία. Δε θέλω έντιτ, δε θέλω μπαν, δε με αφορά πώς θέλει να αυτοαποκαλείται και αυτοπροσδιορίζεται η καθεμιά εδώ μέσα και τηρώ τις αρχές που επικαλείται -δεν δείχνω ασέβεια, απλά δεν καταπιέζομαι. 3 2 3
Diavolos666 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, Lucifer said: Για αυτό ομολογουμένως αξίζει respect στην κυρία. Δε θέλω έντιτ, δε θέλω μπαν, δε με αφορά πώς θέλει να αυτοαποκαλείται και αυτοπροσδιορίζεται η καθεμιά εδώ μέσα και τηρώ τις αρχές που επικαλείται -δεν δείχνω ασέβεια, απλά δεν καταπιέζομαι. ...αν σου απαντούσα με τον ίδιο τρόπο όμως εμένα θα μου σβήνατε το σχόλιο. Εγώ θα επιστρέψω στην κοινωνία που αποδέχομαι και με αποδέχεται, δεν χρειάζεται να νιώθω μειονεκτικά και να θεωρώ ότι μου χρωστάνε οι άλλοι. Πρόβλημα με την κοινωνία έχετε εσείς. Στην καλύτερη ξιδάκι Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από Diavolos666 2 6
Lucifer Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε ...αν σου απαντούσα με τον ίδιο τρόπο όμως εμένα θα μου σβήνατε το σχόλιο. Ποιον τρόπο δηλαδή;
SeaLion Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 13 λεπτά πριν, menthol1979 είπε Ρε παιδιά, το He/She/They τι σημαίνει;;; Από αγγλικά ούτε τα βασικά δηλαδή;
NickTG Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 3 hours ago, Diavolos666 said: Έβαλαν μέχρι και βιβλία με πορνογραφικό υλικό Τη βίβλο εννοείς? Είναι χρονιά εκεί δυστυχώς. 1
alex84 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Diavolos , εσύ ξέρεις τον εαυτό σου , και εμείς πλέον ξέρουμε αυτ@. Μην ασχολείσαι , άκρη δεν θα βγάλεις. Είναι μερικά θέματα(εντελώς εκτός της θεματολογίας του site) στα οποία δεν αξίζει να τα διαβάζεις και μερικοί τα θεωρούν τσιφλίκι τους. 3
Lucifer Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, alex84 είπε Είναι μερικά θέματα(εντελώς εκτός της θεματολογίας του site) στα οποία δεν αξίζει να τα διαβάζεις "ΑλΛα απΑΝτΑω γιαΤΙ η συνΕΠεια ΕΙναι αΠΙΑστο οΝΕιρΟ για τΙς δυνΑτοτηΤΕσ μου" 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 1 minute ago, Lucifer said: "ΑλΛα απΑΝτΑω γιαΤΙ η συνΕΠεια ΕΙναι αΠΙΑστο οΝΕιρΟ για τΙς δυνΑτοτηΤΕσ μου" Μόνο εγώ θα ξόδευα χρόνο για να βάλω στη σειρά τα κεφαλαία περιμένοντας να εμφανιστεί κάτι… 😛 1 2
alex84 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Είναι απλά τραγικό που και οι 2 γελοίες απαντήσεις είναι από μέλη (και πρώην) της ''ομαδας ελεγχου'' των τεκταινόμενων του site. Καλή σας συνέχεια παλικαρι@ 3
Lucifer Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, alex84 είπε Είναι απλά τραγικό που και οι 2 γελοίες απαντήσεις είναι από μέλη (και πρώην) της ''ομαδας ελεγχου'' των τεκταινόμενων του site. Καλή σας συνέχεια παλικαρι@ Γι' αυτό δεν πρέπει να τις αφήνουμε να ψηφίζουν, 5 μέρες το μήνα δεν είναι καν συνεννοήσιμες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις