airtrelomike13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Καλησπέρα σας Θα ήθελα να αγοράσω μια συρταριέρα γραφείου με ροδάκια, για να βάλω μέσα ότι εμπεριέχει ένα γραφείο ( συρραπτικά,διαφάνειες κλπ) και επιπλέον πάνω στη συρταριέρα γραφείου να βάλω και το πολυμηχανημά μου. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια?
m3ltd0wn Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) https://www.ikea.gr/proioda/idasen-syrtariera-me-rodakia/50397913/ Αυτήν έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πολύ μεγάλοι χώροι ροδακια και παίρνει και ηλεκτρονική κλειδαρια αν θέλεις. Έχει και επιφάνεια επάνω απλά είναι σε εσοχη, δεν ξέρω αν αυτό βολεύει... Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου από m3ltd0wn
AeonBeliever Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 1 hour ago, airtrelomike13 said: Καλησπέρα σας Θα ήθελα να αγοράσω μια συρταριέρα γραφείου με ροδάκια, για να βάλω μέσα ότι εμπεριέχει ένα γραφείο ( συρραπτικά,διαφάνειες κλπ) και επιπλέον πάνω στη συρταριέρα γραφείου να βάλω και το πολυμηχανημά μου. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια? Μπορείς να πας στο Skroutz, να βάλεις τα φίλτρα που θέλεις, στο εύρος τιμής που θέλεις και να διαλέξεις όποιο σου κάνει. Δεν μπορούμε να ξέρουμε εμείς το γούστο σου ή το budget σου ή τις διαστάσεις που θέλεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα