mpTrios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου προσπαθω να κανω μια αγορα εγω βαλει προτιμώμενη καρτα και οταν προχωρω μου βγαζει "Δεν μπορέσαμε να ρυθμίσουμε τη συνδρομή σας χρησιμοποιώντας την κάρτα που επιλέξατε. Δοκιμάστε μια άλλη κάρτα." τι μπορεί να φταίει ?
mpTrios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου προσπαθω να κλεισω τον λογαριασμό και με πετάει στην εξυπηρετηση
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) On 11/01/2025 at 17:23, mpTrios said: προσπαθω να κλεισω τον λογαριασμό και με πετάει στην εξυπηρετηση Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου από poulinos
mpTrios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου @poulinos δε πιανει με πεταει στην εξυπηρετηση
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου εγω ετσι το ειχα κλεισει παλια.εναλλακτικα στειλε στο support να σου πουν 3 hours ago, mpTrios said: @poulinos δε πιανει με πεταει στην εξυπηρετηση
mpTrios Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου δεν εχει επιλογη να μιλησεις με υπαλληλο πλεον μονο σε παραπεμπει σε αρθρα
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου δες αν εχει να στειλεις email 1 hour ago, mpTrios said: δεν εχει επιλογη να μιλησεις με υπαλληλο πλεον μονο σε παραπεμπει σε αρθρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα