thelos257 Δημοσ. Κυριακή στις 07:55 πμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 07:55 πμ 5 ώρες πριν, filipprin είπε Εγω συμφωνω μαζι σου.Του εχει προταθεί νωριτερα το χαμπ αλλα απο οτι βλεπω επιμένει για μητρικη..... Οπως και στο αλλο θεμα θα κανει του κεφαλιου του και μετα θα κατηγορει και αυτούς που τον βοηθησαν....... Χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε γελασαμε απο το πρωι ξημερωμα. Δεν θα κανω εδω του κεφαλιου μου απλος την μητρικη την θελω οπως ειπα για να την εχω ως extra ως space αν παθει μην κακο αυτη που εχω κατι να την αντικαταστησω ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
N3M3SiS Δημοσ. Κυριακή στις 11:01 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:01 πμ (επεξεργασμένο) Ασε την μητρική στην ησυχία της. Πάρε ένα USB Hub με εξωτερική τροφοδοσία και άλλαξε κάρτα γραφικών. Επεξ/σία Κυριακή στις 12:02 μμ από N3M3SiS 3
thelos257 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:46 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 12:46 μμ Στις 12/1/2025 στις 11:01 ΠΜ, N3M3SiS είπε Ασε την μητρική στην ησυχία της. Πάρε ένα USB Hub με εξωτερική τροφοδοσία και άλλαξε κάρτα γραφικών. Καλημερα φιλε μου αλλαξα ηδη την καρτα γραφικων. Ειχα την AMD 460RX και πηγα στην Gaming NVIDIA GEFORCE 3050
deesnider Δημοσ. Δευτέρα στις 04:47 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:47 μμ Στις 11/1/2025 στις 2:40 ΜΜ, @topos είπε Το to link του link έχει εξωτερική τροφοδοσια/μετασχηματιστή (35watt αν δεν κάνω λάθος.Εαν ξαναδείς και την φωτό του έχει και κουμπί on/off για να το σβήνεις) Από τα τεχνικά χαρακτηριστικά στο link τού skroutz: Αντίθετα, στο link που έδωσα με αυτό που αναφέρεται ως εξωτερικής τροφοδοσίας, στο αντίστοιχο πεδίο, γράφει αυτό: Αν έχουν κάνει λάθος, δε μπορώ να το ξέρω.
@topos Δημοσ. Δευτέρα στις 04:58 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:58 μμ 3 minutes ago, deesnider said: Από τα τεχνικά χαρακτηριστικά στο link τού skroutz: Αντίθετα, στο link που έδωσα με αυτό που αναφέρεται ως εξωτερικής τροφοδοσίας, στο αντίστοιχο πεδίο, γράφει αυτό: Αν έχουν κάνει λάθος, δε μπορώ να το ξέρω. Ειναι λαθος του skroutz -> USB 3.0 7-Port Hub with 2 Charging Ports UH72012V & 3.3A Power Adapter Spoiler Παντως και για να μην υπαρχει καμια ιντριγκα ας το παρει απο e-shop που ειναι και φθηνοτερο και αναφερει εξωτερικη τροφοδοσια στα 33 ευρω 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα