thelos257 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπερα θα ηθελα να αντικαταστησω την τωρινη μου μητρικη πλακετα η οποια ειναι: ASRock Z590 Pro4 Τι θα κρατησω ; Θα κρατησω τον επεξεργαστη μου ο οποιος ειναι ο Intel Core I7 11700KF μαζι με την ψυχτρα του Θα κρατησω τις δυο μνημες RAM 16+16 32GB DDR4 3200mhz θα κρατησω το τροφοδοτικο μου που ειναι 600Wait Θα κρατησω την καρτα γραφικων μου που ειναι η Nvidia GeForce 3050 (αφου για χρονια ειχα την AMD 460RX και την αντικαταστησα προσφατα με την NVIDIA GEFORCE 3050) Θα κρατησω και τους σκληρους μου δισκους ενα SSD 512GB + 4TB HDD. Θα ηθελα να εχει πληθος θυρων USB παρα πολλα αυτο με ενδιαφερει επειδη αυτα που εχω τωρα ειναι φαγωμενα καποια δουλευουν και καποια οχι. Απο τοτε το 2021 αν δεν κανω λαθος που το εφτιαξα τον υπολογιστη τον παραπανω. 1200 Ευρω εδωσα θυμαμαι. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου από thelos257 1
micos000 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Το κακό είναι ότι δεν βρίσκεις πολλές καινούργιες και αξιόλογες μητρικές socket 1200. Οι περισσότερες είναι σειρά h και λίγες b και z. Οπότε μπαίνεις skroytz, bestprice, shopflix και βάζεις το εύρος τιμής που διατίθεσαι να δώσεις και βλέπεις ποια είναι πιο κοντά σε αυτά που θέλεις. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου από micos000
tzavardin Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, thelos257 είπε Καλησπερα θα ηθελα να αντικαταστησω την τωρινη μου μητρικη πλακετα η οποια ειναι: ASRock Z590 Pro4 Τι θα κρατησω ; Θα κρατησω τον επεξεργαστη μου ο οποιος ειναι ο Intel Core I7 11700KF μαζι με την ψυχτρα του Θα κρατησω τις δυο μνημες RAM 16+16 32GB DDR4 3200mhz θα κρατησω το τροφοδοτικο μου που ειναι 600Wait Θα κρατησω την καρτα γραφικων μου που ειναι η Nvidia GeForce 3050 Θα κρατησω και τους σκληρους μου δισκους ενα SSD 512GB + 4TB HDD. Θα ηθελα να εχει πληθος θυρων USB παρα πολλα αυτο με ενδιαφερει επειδη αυτα που εχω τωρα ειναι φαγωμενα καποια δουλευουν και καποια οχι. Απο τοτε το 2021 αν δεν κανω λαθος που το εφτιαξα τον υπολογιστη τον παραπανω. 1200 Ευρω εδωσα θυμαμαι. Usb hub χρειάζεσαι φίλε. Αυτό χρειαζόσουν εξαρχής για να έχεις τόσες φθορές στα usb της μητρικής. 3
micos000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Ναι, αλλά usb hub με τροφοδοσία δικιά του και καλής ποιότητας. 4
deesnider Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, micos000 είπε Ναι, αλλά usb hub με τροφοδοσία δικιά του και καλής ποιότητας. Επιβεβαιώνω φωναχτά, ως βλαμμένος που έχει μονίμως συνδεδεμένους... 15 εξωτερικούς HDD! 1
filipprin Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) ROUND 2..........Εξακολουθει να σβήνει η τελικα καταφερες και το έστειλες ???? Δεν αξιζει αλλαξε πλατφορμα καλυτερα . Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από filipprin 3
thelos257 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, tzavardin είπε Usb hub χρειάζεσαι φίλε. Αυτό χρειαζόσουν εξαρχής για να έχεις τόσες φθορές στα usb της μητρικής. Καλημερα φιλε μου το προβλημα με το usb hub ειναι οτι δεν δουλευουν οι εξωτερικοι σκληροι δισκοι που τραβανε πολυ ρευμα. 5 ώρες πριν, filipprin είπε ROUND 2..........Εξακολουθει να σβήνει η τελικα καταφερες και το έστειλες ???? Δεν αξιζει αλλαξε πλατφορμα καλυτερα . Τον εφτιαξα τελικα δες το τελευταιο μηνυμα που εγραψα αν εχεις τοση περιεργια αν και η περιεργια και η ειρωνια σε μενα δεν ποιανουν γι αυτο προσεχε επειδη ουτε με ξερεις ουτε σε ξερω καν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 9 ώρες πριν, micos000 είπε Το κακό είναι ότι δεν βρίσκεις πολλές καινούργιες και αξιόλογες μητρικές socket 1200. Οι περισσότερες είναι σειρά h και λίγες b και z. Οπότε μπαίνεις skroytz, bestprice, shopflix και βάζεις το εύρος τιμής που διατίθεσαι να δώσεις και βλέπεις ποια είναι πιο κοντά σε αυτά που θέλεις. Καλημερα δηλαδη δεν μπορουμε να βρουμε καποια συμβατη με τον επεξεργαστη μου ; Θα πρεπει να τις κοιταξω ολες που ειναι socket 1200 ;
tzavardin Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, thelos257 είπε Καλημερα φιλε μου το προβλημα με το usb hub ειναι οτι δεν δουλευουν οι εξωτερικοι σκληροι δισκοι που τραβανε πολυ ρευμα. Τον εφτιαξα τελικα δες το τελευταιο μηνυμα που εγραψα αν εχεις τοση περιεργια αν και η περιεργια και η ειρωνια σε μενα δεν ποιανουν γι αυτο προσεχε επειδη ουτε με ξερεις ουτε σε ξερω καν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλημερα δηλαδη δεν μπορουμε να βρουμε καποια συμβατη με τον επεξεργαστη μου ; Θα πρεπει να τις κοιταξω ολες που ειναι socket 1200 ; Θες usb hub με εξωτερική τροφοδοσία, το έγραψαν κι άλλοι. Έχει κάποια tp link το scroutz. Πιο πολλές θύρες, και θα σου βγει συνολικά πιο φτηνά. Δες μήπως όντως καλύπτουν την ανάγκη σου.
thelos257 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου https://www.skroutz.cy/s/28647667/Asus-PRIME-H510M-K-Motherboard-Micro-ATX-me-Intel-1200-Socket.html https://www.skroutz.cy/s/44785112/Asus-Prime-H510M-E-R2-0-Motherboard-Micro-ATX-me-Intel-1200-Socket.html https://www.skroutz.cy/s/42950356/Gigabyte-H510M-K-V2-rev-1-0-Motherboard-Micro-ATX-me-Intel-1200-Socket.html Μπορειτε να δειτε αυτες τις μητρικες πλακετες εδω περα για να δω ποια μου ταιραζει καλυτερα να με βοηθησετε ; 1 λεπτό πριν, tzavardin είπε Θες usb hub με εξωτερική τροφοδοσία, το έγραψαν κι άλλοι. Έχει κάποια tp link το scroutz. Πιο πολλές θύρες, και θα σου βγει συνολικά πιο φτηνά. Δες μήπως όντως καλύπτουν την ανάγκη σου. εχω γραψει πιο πανω τι προβλημα εχω με τα usb hub.
elpenor Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2 hours ago, thelos257 said: εχω γραψει πιο πανω τι προβλημα εχω με τα usb hub. Όπως σου έχουν γράψει ήδη υπάρχουν USB hub με εξωτερική τροφοδοσία στα οποία δουλεύουν κανονικά όλοι οι εξωτερικοί HDD. Π.χ. https://www.skroutz.gr/s/39760652/TP-LINK-UH700-v4-USB-3-0-Hub-7-THyron-me-syndesi-USB-A-kai-Exoteriki-Parochi-Reymatos.html Οι μητρικές που δείχνεις νομίζω ότι είναι πολύ κατώτερες από αυτή που έχεις. 2
Xristaras12 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Μία κάρτα γραφικών δεν έχεις στο σύστημα; Γιατί δεν κοιτάζεις τις λύσεις του pci-e usb card να βάλεις όσες χρειάζεσαι; Να μην μπλέξεις με τα usb hub 1
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Πάμε άλλες 10 σελίδες μέχρι τον Ιούνιο τωρα..🤣 2 1 4
micos000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, thelos257 είπε Καλημερα φιλε μου το προβλημα με το usb hub ειναι οτι δεν δουλευουν οι εξωτερικοι σκληροι δισκοι που τραβανε πολυ ρευμα. Το ξέρω και γι αυτό έγραψα... 11 ώρες πριν, micos000 είπε Ναι, αλλά usb hub με τροφοδοσία δικιά του και καλής ποιότητας. 4 ώρες πριν, thelos257 είπε Καλημερα δηλαδη δεν μπορουμε να βρουμε καποια συμβατη με τον επεξεργαστη μου ; Θα πρεπει να τις κοιταξω ολες που ειναι socket 1200 ; Όλες οι 1200 είναι συμβατές με τον επεξεργαστή σου. Απλά εσύ είχες σειρά Z που είναι gaming σειρά (δύναμη και επεκτασιμότητα). Η Β είναι η business (σταθερότητα και συμβατότητα) και η Η είναι η home, δηλαδή η ποιο χαμηλή και φθηνή κατηγορία με λιγότερες δυνατότητες και επεκτασιμότητα. Έτσι όπως το βλέπω όμως μόνο σε Η μπορείς να πας σε λογικές τιμές, άντε και σε καμία Β. Για τις usb, αν θέλεις απλά περισσότερες μπορείς να πάρεις και μια εσωτερική κάρτα με 4 Usb όπως έγραψε ο Xristaras. https://www.skroutz.gr/c/134/pc-controlers/f/1168025_1168050/PCIe-USB-3-0.html 3
thelos257 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Xristaras12 είπε Μία κάρτα γραφικών δεν έχεις στο σύστημα; Γιατί δεν κοιτάζεις τις λύσεις του pci-e usb card να βάλεις όσες χρειάζεσαι; Να μην μπλέξεις με τα usb hub Καλησπερα ναι μια καρτα γραφικων εχω. Αρα πως θα το κοιταξω αυτο ; https://www.singular.com.cy/delock-pci-express-card-6-x-extern-1-x-intern-usb-3-0.html 1 ώρα πριν, micos000 είπε Το ξέρω και γι αυτό έγραψα... Όλες οι 1200 είναι συμβατές με τον επεξεργαστή σου. Απλά εσύ είχες σειρά Z που είναι gaming σειρά (δύναμη και επεκτασιμότητα). Η Β είναι η business (σταθερότητα και συμβατότητα) και η Η είναι η home, δηλαδή η ποιο χαμηλή και φθηνή κατηγορία με λιγότερες δυνατότητες και επεκτασιμότητα. Έτσι όπως το βλέπω όμως μόνο σε Η μπορείς να πας σε λογικές τιμές, άντε και σε καμία Β. Για τις usb, αν θέλεις απλά περισσότερες μπορείς να πάρεις και μια εσωτερική κάρτα με 4 Usb όπως έγραψε ο Xristaras. https://www.skroutz.gr/c/134/pc-controlers/f/1168025_1168050/PCIe-USB-3-0.html Καλησπερα θα μπορουσες να μου βρεις μια νεα μητρικη πλακετα της κατηγοριας Η ή και Β και να διαλεξω ; Σκεφτομαι γι αυτη εδω https://www.skroutz.gr/s/25257654/Digitus-Karta-PCIe-se-4-thyres-USB-3-0-DS-30221-1.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα