Gatoskylo8 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Καλησπέρα, θέλω να κάνω έναν καθαρισμού προσώπου σε αισθητικό, όμως επειδή είμαι άντρας δεν έχω ιδέα από αυτά. Γνωρίζει κάποιος (ή κάποια) τι ακριβώς να ζητήσω για να ''ανανεώσω'' το δέρμα μου; Πέραν δηλαδή από τον καθαρισμό, τι άλλο μπορούν να μου βάλουν το οποίο θα έχει αποτέλεσμα; Δεν θέλω να ρωτήσου αυτούς απευθείας διότι σίγουρα θα μου τάξουν θεραπείες με ''θεαματικά αποτελέσματα'' μόνο και μόνο για να πουλήσουν. 1
geomrk Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου κατ'εμε περισσοτερο σημασια εχει να κανεις κατι συστηματικα παρα να ψαξεις να βρεις το καλυτερο για μια φορα.
Gatoskylo8 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, geomrk είπε κατ'εμε περισσοτερο σημασια εχει να κανεις κατι συστηματικα παρα να ψαξεις να βρεις το καλυτερο για μια φορα. Ε, σκέφτομαι από το τίποτα κάτι θα κάνει. Επειδή δεν βλέπω συμμετοχή αναγκαστικά θα κάνω ό,τι μου προτείνουν στο ινστιτούτο.
G.bar Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Τι έχει το πρόσωπο σου; Έχεις ακμή; Ξηροδερμία; Μαύρα στίγματα; Καλύτερα να πας σε έναν δερματολόγο παρά σε κάποιο ινστιτούτο.
micos000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Πρώτα σε δερματολόγο να σου πει τύπο δέρματος και ευαισθησίες και μετά βλέπεις τι θα κάνεις. 1
Gatoskylo8 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, G.bar είπε Τι έχει το πρόσωπο σου; Έχεις ακμή; Ξηροδερμία; Μαύρα στίγματα; Καλύτερα να πας σε έναν δερματολόγο παρά σε κάποιο ινστιτούτο. Έχω περάσει εδώ και αρκετά χρόνια κυστική ακμή, πλέον δεν έχω σπυράκια, κοκκινίλες ή ξεφλουδίσματα. Απλώς ήθελα έναν καλό καθαρισμό με ατμό και εάν αξίζουν κάτι δερμοαποξέσεις ή peelings. Προφανώς και δεν περιμένω θαύματα, αλλά κάτι για να βελτιωθεί το πρόσωπο μου για ένα μικρό χρονικό διάστημα.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε Έχω περάσει εδώ και αρκετά χρόνια κυστική ακμή, πλέον δεν έχω σπυράκια, κοκκινίλες ή ξεφλουδίσματα. Απλώς ήθελα έναν καλό καθαρισμό με ατμό και εάν αξίζουν κάτι δερμοαποξέσεις ή peelings. Προφανώς και δεν περιμένω θαύματα, αλλά κάτι για να βελτιωθεί το πρόσωπο μου για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Ξεκινάς με δερματολόγο όπως είπανε, γιατί θα πας για καθαρισμό και θα φύγεις έχοντας αγοράσει και προγραμα αδυνάτισματος 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα