HardwareZone Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Ο Μήτσος της περιοχής είναι ο σουβλατζής (μόνο καλαμάκι και πατάτες, όχι πίτες, ψωμιά κλπ ). Εγω προτιμούσα τεχλικίδη πάντα (προφανώς και τα έχω δοκιμάσει από όλους). Μου αρέσει να είναι μαλακή η κρούστα και όχι τραγανή όπως καταλαβαίνεις Αν ανηφορίσετε, δοκιμάστε και το καλοκαιράκι την Matambre, και στην Σταμάτα το "το Κουτούκι της Ελένης"
adi32 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 37 λεπτά πριν, HardwareZone είπε Μου αρέσει να είναι μαλακή η κρούστα και όχι τραγανή όπως καταλαβαίνεις Μιλάμε για πριν 25 χρόνια. Έτσι ήταν όπως το λες σα λουκουμάς αφράτο 1
kage Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Γιατι δεν εχεις youtube tiktok? Ξεκινανε ολα με κατι στυλ " foodies μου" ,"βρες μου καλυτερο σουβλακι απο του ελληνικου " 😛 Το συμπερασμα ειναι ενα ! μολις παρουν το hype τελειωσαν..καποτε(μπορει κ δεκαετια πισω) ηταν καλα.. Νιωθω οτι κατι Θρακομακεδωνες /μανδρα θα γινουν ή εγιναν οτι ηταν καποτε τα καλυβια/βλαχικα/χασιά Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από kage
Therempant Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, kage είπε foodies μου" , Εγώ όταν βλέπω τέτοια έναρξη προσπερνάω απλά. Έχω φάει πολλές ηττες από τέτοια σούπερ ντουπερ μαγαζιά. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από Therempant 1
Rebelos2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Το καλο το μαγαζί, δεν έχει ανάγκη διαφήμιση. Ή μάλλον, τέτοιου είδους διαφήμιση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα