Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,έχω παρατηρήσει ενώ είναι κλειστό το air condition ακόμα και αν ο διακόπτης είναι ρυθμισμένος στο κρύο να μπαίνει μέσω των αεραγωγών αρκετά ζεστός αέρας στην καμπίνα πράγμα που το καλοκαίρι το κάνει ανυπόφορο. Είναι πιθανό να προέρχεται από χαλασμένο θερμοστάτη ?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, geogr88 είπε

Ακόμη και αν είναι στο ψυχρό γυρισμένο βγάζει ζεστό όμως αν υπάρχει σε αυτό πρόβλημα ?

Αν το κάνεις και συνεχίζει να φέρνει ζεστό ,ζεστότερο απο του περιβάλλοντος,μπορεί να έχει χαλάσει ο  διακόπτης που κλεινει την είσοδο του ζεστού νερού στο καλοριφέρ .

Δημοσ.

Ναι το έχω πάντα στο ψυχρό και η θερμοκρασία είναι υψηλή ..έχω αλλάξει και το καντράν με τους διακόπτες μήπως ήταν εκεί το πρόβλημα αλλά και πάλι 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, geogr88 είπε

Ναι το έχω πάντα στο ψυχρό και η θερμοκρασία είναι υψηλή ..έχω αλλάξει και το καντράν με τους διακόπτες μήπως ήταν εκεί το πρόβλημα αλλά και πάλι 

Λογικά το κλαπε που κάνει by pass το καλοριφέρ μάλλον έχει κολλήσει. Φίλτρο καμπίνας έχει αυτό το μοντέλο? 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, geogr88 είπε

βλέπεις που ειναι η βάνα;Να δεις αν γυρίζει με το γύρισμα του διακόπτη.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, geogr88 είπε

Καλησπέρα ,έχω παρατηρήσει ενώ είναι κλειστό το air condition ακόμα και αν ο διακόπτης είναι ρυθμισμένος στο κρύο να μπαίνει μέσω των αεραγωγών αρκετά ζεστός αέρας στην καμπίνα πράγμα που το καλοκαίρι το κάνει ανυπόφορο. Είναι πιθανό να προέρχεται από χαλασμένο θερμοστάτη ?

Screenshot_30.png.25aa460d686aefeb4889e3d623030aee.png

Πάτα αυτό το κουμπί (ανακύκλωση) και θα σταματήσει να φέρνει ζεστό αέρα εν κίνηση όταν είναι κλειστός ο ανεμιστήρας. Ο θερμοστάτης δεν παίζει ρόλο. Ηλεκτρολόγο θέλει που να γνωρίζει το μοντέλο να δει τι γίνεται. Πολύ πιθανό τα ντιζάκια.

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, atheatos είπε

Λογικά το κλαπε που κάνει by pass το καλοριφέρ μάλλον έχει κολλήσει. Φίλτρο καμπίνας έχει αυτό το μοντέλο? 

Δεν το γνωρίζω.

32 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

βλέπεις που ειναι η βάνα;Να δεις αν γυρίζει με το γύρισμα του διακόπτη.

Θα το κοιτάξω το πρωί 

Δημοσ.

Αυτό μου θύμισε κάτι που είχε πει ένας μπάρμπας παλιά.

"Το αυτοκίνητο μου έχει πολύ καλό καλοριφέρ. Θέλεις ζέστη; βγάζει ζέστη. Θέλεις κρύο; βγάζει ζέστη"

• Haha 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, geogr88 είπε

Δεν το γνωρίζω.

Θα το κοιτάξω το πρωί 

Πάντως αν έχει,  δοκιμασε να το αλλάξεις πρώτα πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...