geogr88 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Καλησπέρα ,έχω παρατηρήσει ενώ είναι κλειστό το air condition ακόμα και αν ο διακόπτης είναι ρυθμισμένος στο κρύο να μπαίνει μέσω των αεραγωγών αρκετά ζεστός αέρας στην καμπίνα πράγμα που το καλοκαίρι το κάνει ανυπόφορο. Είναι πιθανό να προέρχεται από χαλασμένο θερμοστάτη ?
kostas_anes Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Mαλλον για χαλασμενο ρυθμιστη αεραγωγου μου ακουγεται
geogr88 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Ακόμη και αν είναι στο ψυχρό γυρισμένο βγάζει ζεστό όμως αν υπάρχει σε αυτό πρόβλημα ?
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, geogr88 είπε Ακόμη και αν είναι στο ψυχρό γυρισμένο βγάζει ζεστό όμως αν υπάρχει σε αυτό πρόβλημα ? Αν το κάνεις και συνεχίζει να φέρνει ζεστό ,ζεστότερο απο του περιβάλλοντος,μπορεί να έχει χαλάσει ο διακόπτης που κλεινει την είσοδο του ζεστού νερού στο καλοριφέρ .
geogr88 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Ναι το έχω πάντα στο ψυχρό και η θερμοκρασία είναι υψηλή ..έχω αλλάξει και το καντράν με τους διακόπτες μήπως ήταν εκεί το πρόβλημα αλλά και πάλι
atheatos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, geogr88 είπε Ναι το έχω πάντα στο ψυχρό και η θερμοκρασία είναι υψηλή ..έχω αλλάξει και το καντράν με τους διακόπτες μήπως ήταν εκεί το πρόβλημα αλλά και πάλι Λογικά το κλαπε που κάνει by pass το καλοριφέρ μάλλον έχει κολλήσει. Φίλτρο καμπίνας έχει αυτό το μοντέλο? 1
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, geogr88 είπε Ναι το έχω πάντα στο ψυχρό και η θερμοκρασία είναι υψηλή ..έχω αλλάξει και το καντράν με τους διακόπτες μήπως ήταν εκεί το πρόβλημα αλλά και πάλι βλέπεις που ειναι η βάνα;Να δεις αν γυρίζει με το γύρισμα του διακόπτη.
Klausx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, geogr88 είπε Καλησπέρα ,έχω παρατηρήσει ενώ είναι κλειστό το air condition ακόμα και αν ο διακόπτης είναι ρυθμισμένος στο κρύο να μπαίνει μέσω των αεραγωγών αρκετά ζεστός αέρας στην καμπίνα πράγμα που το καλοκαίρι το κάνει ανυπόφορο. Είναι πιθανό να προέρχεται από χαλασμένο θερμοστάτη ? Πάτα αυτό το κουμπί (ανακύκλωση) και θα σταματήσει να φέρνει ζεστό αέρα εν κίνηση όταν είναι κλειστός ο ανεμιστήρας. Ο θερμοστάτης δεν παίζει ρόλο. Ηλεκτρολόγο θέλει που να γνωρίζει το μοντέλο να δει τι γίνεται. Πολύ πιθανό τα ντιζάκια. 1
geogr88 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 41 λεπτά πριν, atheatos είπε Λογικά το κλαπε που κάνει by pass το καλοριφέρ μάλλον έχει κολλήσει. Φίλτρο καμπίνας έχει αυτό το μοντέλο? Δεν το γνωρίζω. 32 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε βλέπεις που ειναι η βάνα;Να δεις αν γυρίζει με το γύρισμα του διακόπτη. Θα το κοιτάξω το πρωί
micos000 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Αυτό μου θύμισε κάτι που είχε πει ένας μπάρμπας παλιά. "Το αυτοκίνητο μου έχει πολύ καλό καλοριφέρ. Θέλεις ζέστη; βγάζει ζέστη. Θέλεις κρύο; βγάζει ζέστη" 2
atheatos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 22 λεπτά πριν, geogr88 είπε Δεν το γνωρίζω. Θα το κοιτάξω το πρωί Πάντως αν έχει, δοκιμασε να το αλλάξεις πρώτα πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα