rafinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Γεια σας, χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία σε όλους! Θέλω να ρωτήσω αν γίνεται σε ένα <input type="file> εκτός από τον τύπο του αρχείου/αρχείων (με το accept="blabla") αν μπορώ να περιορίσω και τα filenames που είναι αποδεκτά. Π.χ. αν γίνεται σε ένα φάκελο με πολλά αρχεία να εμφανίσει μόνο το rafinos.jpeg και όχι όλα τα .jpeg αρχεία.
geomagas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Προφανώς εννοείς να φιλτράρεις το open dialog που εμφανίζεται όταν πατάς το Select a file... Όχι, τουλάχιστον σε attribute δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ούτε σε js δεν νομίζω να βρεις κάτι... είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα υποστηρίζεται. Αλλά γιατί να θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο; 🤔
rafinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, geomagas είπε Προφανώς εννοείς να φιλτράρεις το open dialog που εμφανίζεται όταν πατάς το Select a file... Όχι, τουλάχιστον σε attribute δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ούτε σε js δεν νομίζω να βρεις κάτι... είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα υποστηρίζεται. Αλλά γιατί να θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο; 🤔 Για λόγους διευκόλυνσης του χρήστη κυρίως γιατί θέλω να ανεβάζει συγκεκριμένα αρχεία (τα οποία εξάγονται από με συγκεκριμένα ονόματα από αλλού) ώστε να κάνει φορτώνει κάποια δεδομένα. Αλλά είναι και λογικό να μην υπάρχει κάποια τέτοια λειτουργία. Οκ μπορεί να γίνει εν συνεχεία έλεγχος για τα ονόματα των αρχείων που θα ανεβάσει κάποιος.
geomagas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Μπορείς να το ελέγξεις και στον client, πριν ανέβει το αρχείο, όταν κλείσει το dialog: $('#myfield').on('change',function() { console.log('#myfield').val(); }); Ή κατά το submit: $('#myform').on('submit',function() { console.log('#myfield').val(); }); Αυτό που δεν μπορείς να κάνεις είναι να φιλτράρεις τα περιεχόμενα του dialog. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα