Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θα πήγαινα ξεκάθαρα και για χώρους και για την 7θεσια διάταξη σε:

Citroën C3 Aircross

έκδοση PLUS

Hybrid 136 e-DCS6 (Υβριδικό κι αυτόματο κιβώτιο)

Με 7 θέσεις.

Στο λευκό περλέ στα 26.000€.

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, andreas-d είπε

Μακάρι να είναι τόσο εύκολο, δεν είμαι κάτοικος Ελλάδος οπότε δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη εικόνα, όμως χαίρομαι να είναι τόσο εύκολα τα πράγματα και η πατρίδα μας να προοδεύει..

Οχι δεν χαιρεσαι. Εσυ μας κραζεις. Πειναμε λες και εσυ εισαι χορτατος.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

To kia xceed που προτάθηκε γιατί το αποκλείεις;;

Αρχικα, νομιζω οτι εχω μπει στο αυτοκίνητο (ιδιο) συναδελφου.

Μετά, για να βαλω αυτοματο κιβωτιο και καποια χρησιμα σε εξοπλισμο, δηλαδη το 2ο από τα 3 επιπεδα εξοπλισμου, παω στα 27900.

Μα να του λειπει ηλεκτρικο χειροφρενο, προστασια να μην κοψει κανενα κεφαλι ο πισω , συστημα αποφυγής εμποδιων και ρυθμιση καθισματος σε υψος (!!!) στη βασικη;

Το Yaris Cross , πληρως υβριδικο, και εχει ολα αυτα απο τις βασικες εκδοσεις των ~25.000ε.

SmartSelect_20250120_100031_SamsungInternet.jpg.a608a53d59134bce4ceae568adcfacad.jpg

Επεξ/σία από satsok2
Δημοσ.

Αν κυκλοφορείς κυρίως μέσα στην πόλη το υβριδικό ειναι μονόδρομος.  Και το μόνο δοκιμασμένο υβριδικό ειναι της Toyota.  Από όλες τις απόψεις (κατανάλωση αξιοπιστία)

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμια αλλη ιδεα;

Σήμερα πηγα να δω puma gen-e αλλα δεν υπαρχει. Πρωτα μοντελα θα παραχθουν Φλεβάρη. 

Επεξ/σία από satsok2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, satsok2 είπε

Αρχικα, νομιζω οτι εχω μπει στο αυτοκίνητο (ιδιο) συναδελφου.

Μετά, για να βαλω αυτοματο κιβωτιο και καποια χρησιμα σε εξοπλισμο, δηλαδη το 2ο από τα 3 επιπεδα εξοπλισμου, παω στα 27900.

Μα να του λειπει ηλεκτρικο χειροφρενο, προστασια να μην κοψει κανενα κεφαλι ο πισω , συστημα αποφυγής εμποδιων και ρυθμιση καθισματος σε υψος (!!!) στη βασικη;

Το Yaris Cross , πληρως υβριδικο, και εχει ολα αυτα απο τις βασικες εκδοσεις των ~25.000ε.

SmartSelect_20250120_100031_SamsungInternet.jpg.a608a53d59134bce4ceae568adcfacad.jpg

Αν το θέλεις το yaris για μέσα στην πόλη οκ, για ταξίδι δεν....

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, achilles_g_ είπε

Αν το θέλεις το yaris για μέσα στην πόλη οκ, για ταξίδι δεν....

Mε ενδιαφέρει. Που το βασιζεις; Αδυναμο; Κακη ποιοτητα κύλισης; Στο test drive αιθανθηκα οτι το επαιρνε ο αερας. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, satsok2 είπε

Mε ενδιαφέρει. Που το βασιζεις; Αδυναμο; Κακη ποιοτητα κύλισης; Στο test drive αιθανθηκα οτι το επαιρνε ο αερας. 

Κανένας αέρας δεν το παίρνει. Παραμένει όμως ένα κάπως ψηλότερο αυτοκίνητο και εξαρτάται και από τι οδηγείς καθημερινά τώρα. Τα περισσότερα ψηλά (που δεν ζυγίζουν 2+ τόνους) έχουν παρόμοια αίσθηση. Ούτε από τον δρόμο φεύγουν ούτε γίνονται επικίνδυνα. Αν το πάρεις θα το ξεχάσεις την πρώτη εβδομάδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με οικογένεια στο πλάνο στην επόμενη 2ετία ετοιμάζεσαι για yaris cross με 25-27Κ και αλλαγή ανά 20ετία; Σκληρός... 😁

Επεξ/σία από Bigi444444
  • Like 4
Δημοσ.
On 20/01/2025 at 18:27, satsok2 said:

Καμια αλλη ιδεα;

Σήμερα πηγα να δω puma gen-e αλλα δεν υπαρχει. Πρωτα μοντελα θα παραχθουν Φλεβάρη. 

Έχεις θέση στάθμευσής που σου εξασφαλίζει φόρτιση ?

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vasilisxd είπε

Έχεις θέση στάθμευσής που σου εξασφαλίζει φόρτιση ?

Όχι και αυτό είναι μεγάλο θέμα. Ελλάδα δεν είναι ρεαλιστικό. Και το όλο θέμα με τα ηλεκτρικά μπάζει από παντού. 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση , μου έλεγαν ότι η τιμή είναι άγνωστη , αφού το τωρινό πρόγραμμα επιδότησης έληξε (για την ακρίβεια "δεν υπάρχουν λεφτά") και περιμένουμε το επόμενο. Φαντάζομαι θα ανακοινώσουν σύντομα.

Επίσης , το συγκεκριμένο αμάξι που έγραφα έχει πολυδιαφημιστεί, αλλά δεν το έχει δοκιμάσει κανείς ως τώρα. Μόνο σχόλια με βάση τα specs γράφονται. Στη Ford μου έλεγαν ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει 5.2 με τα πρώτα αμάξια να έρχονται Μάρτη μάλλον. 

Δημοσ.
Just now, satsok2 said:

Όχι και αυτό είναι μεγάλο θέμα. Ελλάδα δεν είναι ρεαλιστικό. Και το όλο θέμα με τα ηλεκτρικά μπάζει από παντού. 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση , μου έλεγαν ότι η τιμή είναι άγνωστη , αφού το τωρινό πρόγραμμα επιδότησης έληξε (για την ακρίβεια "δεν υπάρχουν λεφτά") και περιμένουμε το επόμενο. Φαντάζομαι θα ανακοινώσουν σύντομα.

Επίσης , το συγκεκριμένο αμάξι που έγραφα έχει πολυδιαφημιστεί, αλλά δεν το έχει δοκιμάσει κανείς ως τώρα. Μόνο σχόλια με βάση τα specs γράφονται. Στη Ford μου έλεγαν ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει 5.2 με τα πρώτα αμάξια να έρχονται Μάρτη μάλλον. 

Τότε μην το σκέφτεσαι καθόλου για Ηλεκτρικό. Οι τιμές φόρτισης έξω είναι ίδιες με το να είχες βενζίνη και η αναμονή για φόρτιση είναι μεγάλη.  

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vasilisxd είπε

Τότε μην το σκέφτεσαι καθόλου για Ηλεκτρικό. Οι τιμές φόρτισης έξω είναι ίδιες με το να είχες βενζίνη και η αναμονή για φόρτιση είναι μεγάλη.  

Ξέρεις τι; Οι "δημοσιογράφοι" (πληρωμένη διαφήμιση πρακτικά) το πλασάρουν ως οικονομικό. 10 ευρώ τα 500 χλμ αυτονομία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, satsok2 said:

Ξέρεις τι; Οι "δημοσιογράφοι" (πληρωμένη διαφήμιση πρακτικά) το πλασάρουν ως οικονομικό. 10 ευρώ τα 500 χλμ αυτονομία.

Μα είναι οικονομικό όταν φορτίζεις σπίτι ! 

Έξω είναι 0,52€/Kwh (ΔΕΗ Blue) που σημαίνει ότι θες περίπου 32€ για να κάνεις 400χλμ. Στο σπίτι θες 11€ για τα ίδια χιλιόμετρα. Έξω δηλαδή πάει 8€/100χλμ και σπίτι θες 2,75€/100 χλμ.

Στην πράξη, άνετα βλέπεις και 2€/100 χλμ όταν φορτίζεις σπίτι. 

Επεξ/σία από Vasilisxd
  • Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...