Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, satsok2 είπε

Να ρωτησω και εδώ. 

Ξαναλέω οτι δεν εχω οικογενεια και οτι με ενδιαφερει περισσοτερο για χρηση στην Αθήνα - με ό,τι αυτο συνεπαγεται για το παρκαρισμα - και λιγα ταξιδια (3-4/χρόνο).

Toyota CH-R μου βγαινει στη βασική βασική έκδοση κ λευκό, 700ε ακριβότερα απο το Yaris Cross Style.

Οι διαφορες (πλεονεκτηματα YC) σε εξοπλισμο ειναι: οθονη 10 αντι 8", προβολεις, παιρνει μπροστα απο μακρια (αν και τα δυο έχουν μπουτον). 

Το CH-R ειναι σχεδιασμενο συνολικα το 2024, καλυτερες αναρτήσεις, 1800 140 αλογα (αντί 1500, 116), πιο ανετο μεσα. Επισης 23 εκατοστα νομιζω μακρυτερο, κατι που το κανει πιο δυσκολο στον παρκαρισμα. 

Στην Toyota μου ελεγαν να μην το σκεφτω.

Καμια ιδέα;

Συνολικά η κατηγορια που θα με εξυπηρετουσε (διαστασεις) είναι αυτή του Yaris Cross. Απλα με τα ιδια περιπου λεφτα παιρνει κανεις "περισσότερο" αμαξι. 

Χαλαρα το CHR. Οπως λες , παιρνεις με τα ιδια περιπου λεφτα "περισσότερο" και πιο καινουριο αμαξι.

Οι διαφορες στον εξοπλισμο ειναι αμελητεες.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εκανα ενα test drive, όπου το Yaris Cross ειχε ενα μικρο lag (0-120) αλλα το κυριότερο επλεε όταν φυσαγε. CH-R δεν το ζορισα τοσο αλλα εδειχνε να τραβα καλυτερα (πηγα εως 90) και μεχρι εκει δεν ειδα κάποια πλευση. Πολυ πιο αυτοκινητο, το 2ο.

Απλα οι τιμες πανε +1900 για περίπου ιδιο εξοπλισμο (ΥC style vs CH-R club) και ξεφευγω ρε γαμώτο (~29400 το 2ο) . Για αμαξι που ειναι μεγαλο με τα  μειονεκτηματα που μπορει να εχει αυτό. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SaFiS είπε

Προσεξες το Mode στο οποιο ηταν το Yaris?? Γιατι σε ECO & Normal ειναι λιγο κουφα. Στο PWR αλλαζουν ολα…

Οχι. Εκει που μου το ειχε βαλει ο τυπος. Πρωτη φορα που οδηγουσα αυτοματο και ήταν λιγο σοκ.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

μήπως να ξαναδεις την corola?

Στην κατωτατη εκδοση ξεκινά από 28.500 ευρω. Αυτοκικητο τοσων χρόνων. Γιατί να μην πηγαινα στο CH-R;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...