Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τα υβριδικα υπολογισε και μπαταριες που θα χρειαστεις σε 10+ χρονια κ το κοστος τους. Αν βεβαια το κρατησεις τοσο..

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 hours ago, Georgebek2 said:

Για τα υβριδικα υπολογισε και μπαταριες που θα χρειαστεις σε 10+ χρονια κ το κοστος τους. Αν βεβαια το κρατησεις τοσο..

ποιος τα λεει αυτα;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, paylidis είπε

Βάζεις ένα κατιτις παραπάνω κ πας στο chr 

Αυτο ηταν μια καλη απορία. 

Μου ειπαν οτι η διαφορα yaris cross  στη μεσαία εκδοση εξοπλισμού με chr στη βασική ειναι ~1000ε. 

Μου ελεγαν οτι ο βασικος εξοπλοσμος ειναι ηδη πλουσιος.

CHR εχει πιο δυνατο κινητηρα; Η αγωνια μου ειναι αν στα 1500 κ.εκ. 116 ιπποι φτανουν.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, satsok2 είπε

Μεταχειρισμενο ειναι ρισκο και εχει ενα σωρο μειονεκτηματα (καταναλωση, οχι εγγυηση, πισω σε τεχνολογια κλπ).

Μεταχειρισμένο 5ετιας, όχι 20+

🙂

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Μου ειπαν οτι η διαφορα yaris cross  στη μεσαία εκδοση εξοπλισμού με chr στη βασική ειναι ~1000ε. 

CHR εχει πιο δυνατο κινητηρα; Η αγωνια μου ειναι αν στα 1500 κ.εκ. 116 ιπποι φτανουν.

τελειως προσωπικο θεμα. εγω οδηγω καθημερινα ενα αμαξι 60 αλογα και δεν με νοιαζει. οταν κανω ταξιδι οδηγω 180 αλογα και παλι μου λειπουν. αλλοι οδηγανε 70 παντου, αλλοι 200 παντου. τα αλογα θελουν και φαι βεβαια..

Δημοσ.

1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

τελειως προσωπικο θεμα. εγω οδηγω καθημερινα ενα αμαξι 60 αλογα και δεν με νοιαζει. οταν κανω ταξιδι οδηγω 180 αλογα και παλι μου λειπουν. αλλοι οδηγανε 70 παντου, αλλοι 200 παντου. τα αλογα θελουν και φαι βεβαια..

1400 με 98 αλογα σε ενα megane, δε μου έλειψε ποτε τιποτα. Αλλα δε θα ηθελα αμάξι 27000 να σερνεται.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, satsok2 είπε

Άλλο αμάξι τελείως… πήγαινε να τα οδηγήσεις κ τα δυο κ θα το καταλάβεις 

• Like 2
Δημοσ.

Σχετικά με την ιπποδύναμη ,μεγσλο ρόλο παίζει το βάρος. Εγώ προσωπικά προτιμώ να έχω περίπου στα 150 άλογα στον τόνο.

Έχω καλομάθει και δεν θα έπαιρνα ποτε αμάξι που δεν έχει το παραπάνω στοιχείο ως minimum μαζί με την τετρακίνηση εννοείται. 

• Like 1
Δημοσ.
6 hours ago, satsok2 said:

δε φτανουν οχι ,τετοια σκαρια θελουν 140 αλογα τουλαχιστον.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dsi44 είπε

δε φτανουν οχι ,τετοια σκαρια θελουν 140 αλογα τουλαχιστον.

για βενζινη θα συμφωνησω. αν ηταν ντιζελ με 116 θα ησουν μια χαρα.

Δημοσ.
Στις 10/1/2025 στις 2:58 ΜΜ, satsok2 είπε

Γεια χαρά. Είμαι με ένα 1400άρι Renault 20ετίας , το οποίο με εξυπηρέτησε πολύ καλά μέχρι τώρα.

Καλώς ή κακώς η τεχνολογία εξελισσεται. Οδική άνεση και ασφάλεια. Κινητήρες (υβριδικά/ηλεκτρικά). Οικονομία κυρίως.

Δεν έχω οικογένεια, αλλά σίγουρα είναι κάτι στα πλάνα στα επόμενα 2 χρόνια.

Σκεφτόμουν να πάρω κάποιο (μικρο)μεσαίο σχετικά που να μη στερείται κάτι σε βάθος χρόνου.

Πάνω σε αυτό οι ιδέες ήταν

• (Μικρο)μεσαίο να χωρά 4 άτομα και αποσκευές

• Υβριδικό (ηλεκτρικό όχι ακόμα). Λόγω οικονομίας.

• Εξοπλισμό ασφαλείας όσο πιο πλούσιο σε λογικά πλαισια γίνεται (αερόσακοι, μέσα προφύλαξης από σύγκρουση κλπ)

• Εξοπλισμό άνεσης (πχ να έχει μια οθόνη προκοπής , GPS και συνδεσιμότητες)

• Αξιοπιστία με καλή εγγύηση

• Τιμή 25-27Κ αν και θα μπορούσα να ανέβω λίγο. Μια φορά παίρνεις αυτοκίνητο.

Σκεφτόμουν αρχικά Corolla αλλά οι τιμές έχουν πάει στο θεό (~30.000 για τη μεγαλο μεσαία έκδοση εξοπλισμού). Απ όπου και Yaris cross σαν εναλλακτική.

Ομως είμαι ανοιχτός σε ιδέες μάρκες κλπ.

Τι προτείνετε;

Θες αποκλειστικα καινουριο η θα σου εκανε και ενα ελαφρως μτχ 2ετιας πχ?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Οι μπαταριες ως γνωστον στα παντα μετα απο καποια χρονια θελουν αλλαγη. Τι οχι;

Και οι κινητηρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...