modechristo_13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 18/1/2025 στις 12:03 ΜΜ, LouCi4er είπε Κοιτα για Peugeot 2008 hybrid,δηγησε το και θα καταλαβεις. Καλησπέρα παιδιά το κοιτάω και εγώ το εν λόγω αυτόκίνητο το έχει κανείς? Πρέπει να φοβίζει ότι είναι mild hybrid και όχι full hybrid ? Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από modechristo_13
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 37 λεπτά πριν, modechristo_13 είπε Πρέπει να φοβίζει ότι είναι mild hybrid και όχι full hybrid ? Να σε φοβιζει ως προς τι? Απλα εχει μεγαλυτερη καταναλωση.
skritikos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 47 λεπτά πριν, modechristo_13 είπε Καλησπέρα παιδιά το κοιτάω και εγώ το εν λόγω αυτόκίνητο το έχει κανείς? Πρέπει να φοβίζει ότι είναι mild hybrid και όχι full hybrid ? Αν μπορείς και μιλάς για καινούργιο το full hybrid αξίζει. Τα mild για μένα είναι αποτυχημένα ημίμετρα χωρίς σοβαρά πλεονεκτήματα. 1
modechristo_13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Να σε φοβιζει ως προς τι? Απλα εχει μεγαλυτερη καταναλωση. 17 ώρες πριν, skritikos είπε Αν μπορείς και μιλάς για καινούργιο το full hybrid αξίζει. Τα mild για μένα είναι αποτυχημένα ημίμετρα χωρίς σοβαρά πλεονεκτήματα. Ναι αυτό λέω παιδιά επειδή δεν βγάζει έκδοση full Hybrid και βγάζει αυτήν την ήπια 48v αλλά ακούγεται ότι έχει σχετικά καλή κατανάλωση κοντά στα 6 λιτρα/100 πάνω /κάτω για το αμάξωμα που έχει δεν είναι μια χαρα? Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από modechristo_13
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 37 λεπτά πριν, modechristo_13 είπε κοντά στα 6 λιτρα/100 Τοσο εχει το υβριδικο να ξερεις...Το mild hybrid ειναι 7+ ευκολα. Αν κινεισαι μες την πολη αρκετα τοτε ισως και 8+
modechristo_13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Τοσο εχει το υβριδικο να ξερεις...Το mild hybrid ειναι 7+ ευκολα. Αν κινεισαι μες την πολη αρκετα τοτε ισως και 8+ oι κάτοχοι στο group του 2008 στο fb όσο αφορά την κατανάλωση λένε πολύ καλύτερα νούμερα από 8+ κάνουν λόγω για γύρω στα 5,5 - 6 μέσα στην πόλη.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, modechristo_13 είπε oι κάτοχοι στο group του 2008 στο fb όσο αφορά την κατανάλωση λένε πολύ καλύτερα νούμερα από 8+ κάνουν λόγω για γύρω στα 5,5 - 6 μέσα στην πόλ Το υβριδικο τοσο εχει πραγματι, αυτο γραφω και εγω. Αλλα το Full hybrid. οχι το Mild...Αν ειχε το mild τοσο δεν θα υπηρχε λογος για τα κανονικα υβδριδικα.
modechristo_13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Το υβριδικο τοσο εχει πραγματι, αυτο γραφω και εγω. Αλλα το Full hybrid. οχι το Mild...Αν ειχε το mild τοσο δεν θα υπηρχε λογος για τα κανονικα υβδριδικα. Συγνώμη μιλάω για το mild εφόσον μόνο αυτό βγαίνει στο 2008. Τώρα τι να σου πω κάτοχος δεν είμαι αλλά τόσο λένε. Γι αυτό ρωτάω αν το έχει κάποιος από το forum
getty Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Το υβριδικο τοσο εχει πραγματι, αυτο γραφω και εγω. Αλλα το Full hybrid. οχι το Mild...Αν ειχε το mild τοσο δεν θα υπηρχε λογος για τα κανονικα υβδριδικα. Δεν βγάζει full hybrid το 2008. Μόνο mhev. 7 με 7.5 στη πόλη φαίνεται πιο ρεαλιστικό, προσωπικά σε td δεν με κέρδισε το αμάξι.
zio10 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Κάπου είδα διαφήμιση kamiq από κάπου 22 χιλιάρικα. Τα έχει όλα, σύγχρονο, συμπαθητική εμφάνιση, χώρους για 2 παιδιά άνετα. Κι αν δεν θέλεις ψηλό εμένα μου αρέσει και το scala με ακόμα λιγότερα. Και σου μένουν και ρέστα. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Το υβριδικο με τα 136hp δηλαδη ειναι mild hybrid? Επισης στο spritmonitor καπου ελεγαν για καταναλωσεις hybrid gasoline και εκει βαζουν μονο τα κανονικα υβριδικα οχι τα Mild, μπορει να εχουν πατησει χαζομαρες βεβαια. Αν δεν βγαζει υβριδικο κανονικο τοτε τα 5-6 ειναι ονειρα θερινης νυχτος που μονο αν κινεισαι λιγο στην πολη τα πιανεις.
modechristo_13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Eπειδή το έχω ψάξει το θέμα και ακούω από τους κατόχους είναι κάτι χονδρικά μεταξύ mild hybrid και full hybrid. Οπότε γι αυτό έχει και λίγο καλύτερες καταναλώσεις από mild. Δηλαδή δεν μπαίνει η μπαταρία μόνο στο παρκάρισμα και στην εκκίνηση αλλά μπορείς να κινηθεί ηλεκτρικά σε πολύ μικρές ταχύτητες. Αυτά έχω ακούσει -διαβάσει . Αλλά ας μην χαλάμε το θέμα αν ο ts δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το όχημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα