Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, satsok2 είπε

Να ρωτησω και εδώ. 

Ξαναλέω οτι δεν εχω οικογενεια και οτι με ενδιαφερει περισσοτερο για χρηση στην Αθήνα - με ό,τι αυτο συνεπαγεται για το παρκαρισμα - και λιγα ταξιδια (3-4/χρόνο).

Toyota CH-R μου βγαινει στη βασική βασική έκδοση κ λευκό, 700ε ακριβότερα απο το Yaris Cross Style.

Οι διαφορες (πλεονεκτηματα YC) σε εξοπλισμο ειναι: οθονη 10 αντι 8", προβολεις, παιρνει μπροστα απο μακρια (αν και τα δυο έχουν μπουτον). 

Το CH-R ειναι σχεδιασμενο συνολικα το 2024, καλυτερες αναρτήσεις, 1800 140 αλογα (αντί 1500, 116), πιο ανετο μεσα. Επισης 23 εκατοστα νομιζω μακρυτερο, κατι που το κανει πιο δυσκολο στον παρκαρισμα. 

Στην Toyota μου ελεγαν να μην το σκεφτω.

Καμια ιδέα;

Συνολικά η κατηγορια που θα με εξυπηρετουσε (διαστασεις) είναι αυτή του Yaris Cross. Απλα με τα ιδια περιπου λεφτα παιρνει κανεις "περισσότερο" αμαξι. 

Χαλαρα το CHR. Οπως λες , παιρνεις με τα ιδια περιπου λεφτα "περισσότερο" και πιο καινουριο αμαξι.

Οι διαφορες στον εξοπλισμο ειναι αμελητεες.

• Like 1
  • Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εκανα ενα test drive, όπου το Yaris Cross ειχε ενα μικρο lag (0-120) αλλα το κυριότερο επλεε όταν φυσαγε. CH-R δεν το ζορισα τοσο αλλα εδειχνε να τραβα καλυτερα (πηγα εως 90) και μεχρι εκει δεν ειδα κάποια πλευση. Πολυ πιο αυτοκινητο, το 2ο.

Απλα οι τιμες πανε +1900 για περίπου ιδιο εξοπλισμο (ΥC style vs CH-R club) και ξεφευγω ρε γαμώτο (~29400 το 2ο) . Για αμαξι που ειναι μεγαλο με τα  μειονεκτηματα που μπορει να εχει αυτό. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SaFiS είπε

Προσεξες το Mode στο οποιο ηταν το Yaris?? Γιατι σε ECO & Normal ειναι λιγο κουφα. Στο PWR αλλαζουν ολα…

Οχι. Εκει που μου το ειχε βαλει ο τυπος. Πρωτη φορα που οδηγουσα αυτοματο και ήταν λιγο σοκ.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

μήπως να ξαναδεις την corola?

Στην κατωτατη εκδοση ξεκινά από 28.500 ευρω. Αυτοκικητο τοσων χρόνων. Γιατί να μην πηγαινα στο CH-R;

Δημοσ.
16 ώρες πριν, satsok2 είπε

Στην κατωτατη εκδοση ξεκινά από 28.500 ευρω. Αυτοκικητο τοσων χρόνων. Γιατί να μην πηγαινα στο CH-R;

Κοιτα για Peugeot 2008 hybrid,δηγησε το και θα καταλαβεις.

• Haha 1
Δημοσ.

Και εγώ κοιτάω ακριβώς στο ίδιο budget και κατηγορία.  Είδα όντως το peaguet 2008 hybrid έχει καλή τιμή 24κ στην αρχική κατηγορία που νομίζω έχει αρκετά πράγματα.  Τώρα για την μπαταρία που λες παραπάνω λέει ότι κινείτε οριακά δε χαμηλές ταχύτητες μόνο με ηλεκτρονινηση. Σε κατανάλωση δείχνει αρκετά χαμηλά από τα review.  Δεν γνωρίζω τι παίζει από αξιοπιστία...κάποιος να μας διαφωτίσει λιγο

Δημοσ.

Πάρε τουοτα με αυτόματο σασμάν 25ετιας yaris.Μπηκα σε aygo 2022 αυτόματο και στις αλλαγές έκανε όπως κάνει το yaris 2002 που έχουμε στην δουλειά,όπως και οι καναδεζες που είχαμε στο στρατό.Ελεος αυτοί οι Ιάπωνες.

Δεν ξέρω τα πιο ακριβά μοντέλα τι κιβώτιο φοράνε αλλά επιτρέπεται 2022 να κόβει στις αλλαγές?Μπαίνεις σε Peugeot με το EAT8 και νομίζεις ότι είσαι σε διπλόδίσκο αυτοκίνητο.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, LouCi4er είπε

Πάρε τουοτα με αυτόματο σασμάν 25ετιας yaris.Μπηκα σε aygo 2022 αυτόματο και στις αλλαγές έκανε όπως κάνει το yaris 2002 που έχουμε στην δουλειά,όπως και οι καναδεζες που είχαμε στο στρατό.Ελεος αυτοί οι Ιάπωνες.

Δεν ξέρω τα πιο ακριβά μοντέλα τι κιβώτιο φοράνε αλλά επιτρέπεται 2022 να κόβει στις αλλαγές?Μπαίνεις σε Peugeot με το EAT8 και νομίζεις ότι είσαι σε διπλόδίσκο αυτοκίνητο.

Δεν ηταν cvt? Τα yaris hybrid cvt εχουν.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Δεν ηταν cvt? Τα yaris hybrid cvt εχουν.

Δεν ξέρω,το είχε μια ξαδέρφη της γυναίκας μου και ότι και να ρωτούσα δεν ήξερε να μου πει.Το θέμα είναι ότι το προηγούμενο βράδυ το συζητούσαμε με τον άντρα της και αυτό έλεγε και εκείνος,έχει μπει σε εταιρικό Peugeot με eat8 και του φαινόταν κάπως οι αλλαγές του aygo.Ε το επόμενο πρωί έτυχε να μας πετάξει η γυναίκα του κάπου και όντως το παρατήρησα και εγώ. 1000αρι βενζίνη είναι αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aionnou είπε

Ecvt τα υβριδικά.. cvt τα βενζίνης 

Ε= ηλεκτρονικά ελεγχόμενο, τα ίδια σκατα είναι,  μάρκετινγκ της toyota..

• Like 2

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...