satsok2 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Γεια χαρά. Είμαι με ένα 1400άρι Renault 20ετίας , το οποίο με εξυπηρέτησε πολύ καλά μέχρι τώρα. Καλώς ή κακώς η τεχνολογία εξελισσεται. Οδική άνεση και ασφάλεια. Κινητήρες (υβριδικά/ηλεκτρικά). Οικονομία κυρίως. Δεν έχω οικογένεια, αλλά σίγουρα είναι κάτι στα πλάνα στα επόμενα 2 χρόνια. Σκεφτόμουν να πάρω κάποιο (μικρο)μεσαίο σχετικά που να μη στερείται κάτι σε βάθος χρόνου. Πάνω σε αυτό οι ιδέες ήταν (Μικρο)μεσαίο να χωρά 4 άτομα και αποσκευές Υβριδικό (ηλεκτρικό όχι ακόμα). Λόγω οικονομίας. Εξοπλισμό ασφαλείας όσο πιο πλούσιο σε λογικά πλαισια γίνεται (αερόσακοι, μέσα προφύλαξης από σύγκρουση κλπ) Εξοπλισμό άνεσης (πχ να έχει μια οθόνη προκοπής , GPS και συνδεσιμότητες) Αξιοπιστία με καλή εγγύηση Τιμή 25-27Κ αν και θα μπορούσα να ανέβω λίγο. Μια φορά παίρνεις αυτοκίνητο. Σκεφτόμουν αρχικά Corolla αλλά οι τιμές έχουν πάει στο θεό (~30.000 για τη μεγαλο μεσαία έκδοση εξοπλισμού). Απ όπου και Yaris cross σαν εναλλακτική. Ομως είμαι ανοιχτός σε ιδέες μάρκες κλπ. Τι προτείνετε; Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από satsok2
Sablj Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Το i30 F/L που έιναι εντός του budget σου και με αυτόματο κιβώτιο
elise Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες https://www.car.gr/classifieds/cars/view/43316742-volkswagen-golf κρατα τα λεφτα σου, μην τα πετας, δεν σου περισευουν. δεν αγοραζεις ΜΙΑ φορα αυτοκινητο. δεν ζεις στο 1970 1
basilis_k6 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 ώρα πριν, Sablj είπε Το i30 F/L που έιναι εντός του budget σου και με αυτόματο κιβώτιο εχει βγει καλο το αυτοματο της?
AntonisKo Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 ώρα πριν, elise είπε https://www.car.gr/classifieds/cars/view/43316742-volkswagen-golf κρατα τα λεφτα σου, μην τα πετας, δεν σου περισευουν. δεν αγοραζεις ΜΙΑ φορα αυτοκινητο. δεν ζεις στο 1970 Ότι είπε ο φίλος. Βρες used Golf η Focus και κρατά τα ρέστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα