Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 3 minutes ago, dtk-386 said: τα ίδια θέλω να πω αλλά δεν το εξέφρασα σωστά. φαντάζομαι κατανοείς ότι γράφεις σε δημόσιο φόρουμ οπότε σε αυτά που λες θα υπάρχει αντίλογος. αλλιώς υπάρχει και το kynigimagisswn.com Προφανώς δεν τα έγραψα αυτά για εσένα, απλά πήρα αφορμή από το δικό σου post. Χρησιμοποιούμε όλοι την «ελευθερία του λόγου» σαν ένα άλλοθι για «πάσα νόσο», αγνοώντας πως υπάρχουν και συνέπειες… 1 minute ago, apostolis81 said: Φαντάζομαι κατανοείς ότι υπάρχει και η επιλογή με ποιον καποιος θα κάνει διάλογο ή όχι έτσι? Αλλιώς υπάρχει και το apolytarxia.net Καλά μην τρελαίνεσαι, το ότι σου κάνει κάποιος quote σε ένα δημόσιο χώρο, δεν σημαίνει απαραίτητα πως καίγεται για να κάνει διάλογο μαζί σου. Καφέ πίνουμε ακόμη. 1
apostolis81 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, billdanos είπε Προφανώς δεν τα έγραψα αυτά για εσένα, απλά πήρα αφορμή από το δικό σου post. Χρησιμοποιούμε όλοι την «ελευθερία του λόγου» σαν ένα άλλοθι για «πάσα νόσο», αγνοώντας πως υπάρχουν και συνέπειες… Καλά μην τρελαίνεσαι, το ότι σου κάνει κάποιος quote σε ένα δημόσιο χώρο, δεν σημαίνει απαραίτητα πως καίγεται για να κάνει διάλογο μαζί σου. Καφέ πίνουμε ακόμη. Δεν νομίζω να με απασχολεί κιόλας 🤣
dtk-386 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, apostolis81 είπε Δεν νομίζω να με απασχολεί κιόλας 🤣 το έχουμε καταλάβει ότι δεν σε απασχολεί.... 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 1 minute ago, apostolis81 said: Δεν νομίζω να με απασχολεί κιόλας 🤣 Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά για να σε απασχολήσουν από την αποψάρα του Bill στο insomnia. 1 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις