Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω τι φταίει στο σύστημα μου και έχω low FPS και stuttering στο Counter Strike 2?

Έχω τα εξής Specs:

Μέσα στο CS2, default settings 1440p High και στο AMD Adrenalin όλα off, default:

• FPS: ~100-185 (συνήθως κάπου στην μέση ~140-170)
  • FRAME TIME: ~8.20ms
  • 99% FPS: ~71
  • GPU Util: ~57-85%
  • GPU Power: ~140W
  • GPU Temp: ~61
  • GPU Mem Util: ~11601MB
  • GPU Mem Clock: ~1984Mhz
  • CPU Util: ~47%
  • System Mem Util: ~15.9GB

scpuoverlay.png.9c6f6114708a46a48ee162f568d82e5e.pnggpuoverlay.png.f66aa558d84e7fe20a111b672b0bc77b.png

Γενικά από τότε που βγήκε το CS2 έχω πρόβλημα, στο CS πετούσε και είχα υπερβολικά παραπάνω FPS. Ξέρω ότι το CS2 έχει γενικά κακό optimization. Έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα, να κατεβάσω γραφικά κτλπ. αλλά ο μόνος τρόπος για να παίξω με 250+ FPS και χωρίς stutter, είναι να ενεργοποιήσω το AMD Fluid Motion Frames 2 & AMD Anti Lag, το οποίο βάζει latency στα 6ms και δεν είναι καλό για competitive FPS games.
Έχω μπερδευτεί εάν είναι CPU ή GPU το πρόβλημα και άμα κάνει κάπου bottleneck. Βλέπω άλλους με την ίδια κάρτα και έχουν ~200+FPS. Θα πρέπει να κάνω upgrade CPU ή GPU, ή γενικά τι μπορώ να κάνω;

Επεξ/σία από Retrial
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε AMD GPU (6700XT) ή CPU Πρόβλημα; (Low FPS στο CS2)
Δημοσ.

Ο πυρήνας "0" είναι τεζαρισμένος και μάλλον εκεί τελειώνει η όλη ιστορία.

Δεν ξέρω τί μπορείς συγκεκριμένα να κάνεις. OC στον επεξεργαστή και mem tuning? Κάτι άλλο για boost?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...