megaklhs Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Καλημέρα σε όλους... έχω ενοικιάσει εδώ και περίπου 2μιση χρόνια ένα σπίτι εδώ στην Πάτρα που είναι ισόγειο και έχει αποχέτευση κανονικά. Το πρόβλημα είναι ότι εδώ και λίγους μήνες μυρίζει έντονα άσχημα η αποχέτευση. Στην αρχή ερχόταν από το σιφώνι το κεντρικό. Πήγαμε πήραμε μα μπίλια που έλειπε και όλα οκ. ώρα η μυρωδιά είτε θα έρθει από τον νιπτήρα ή από την μπανιέρα. Η λύση μου είναι να ταπώνω τις τρύπες. Μόνο έτσι σταματάει η μυρωδιά. Έχουμε ρίξει μέσα χλωρίνες...σόδες .. καυτά νερά turboflo αλλά το πρόβλημα συνεχίζει.... Τι μπορώ να κάνω ;
kostasbm Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 1 minute ago, megaklhs said: Καλημέρα σε όλους... έχω ενοικιάσει εδώ και περίπου 2μιση χρόνια ένα σπίτι εδώ στην Πάτρα που είναι ισόγειο και έχει αποχέτευση κανονικά. Το πρόβλημα είναι ότι εδώ και λίγους μήνες μυρίζει έντονα άσχημα η αποχέτευση. Στην αρχή ερχόταν από το σιφώνι το κεντρικό. Πήγαμε πήραμε μα μπίλια που έλειπε και όλα οκ. ώρα η μυρωδιά είτε θα έρθει από τον νιπτήρα ή από την μπανιέρα. Η λύση μου είναι να ταπώνω τις τρύπες. Μόνο έτσι σταματάει η μυρωδιά. Έχουμε ρίξει μέσα χλωρίνες...σόδες .. καυτά νερά turboflo αλλά το πρόβλημα συνεχίζει.... Τι μπορώ να κάνω ; φωναξε υδραυλικό που ασχολείται και με αποφραξεις γιατί δεν δικαιολογείται ενώ είσαι 2 χρόνια εκεί να μυρίζει τους τελευταίους μήνες......
pontez2 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Συνήθως αυτο συμβαίνει ειτε αν φράξει εσωτερικά κάποιος σωλήνας (αλλά εκει θα ειχες και άλλα προβλήματα), ειτε αν εχει γενικο προβλημα η αποχετευση του κτιρίου. Ρωτα τους γειτονες (αν εισαι σε πολυκατοικία), αν έχουν ανάλογο προβλημα. Αν ναι, φέρτε συνεργειο για αποφραξη. Αν ειναι μονοκατοικία το ίδιο.
xsterg Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1. ελεγχος σιφωνιων εαν κρατανε το νερο που πρεπει για να μην περνανε οι αναθυμιασεις. 2. ελεγχος στο σιφωνι του μπανιου οπου υπαρχει μια ταπα μεσα σε αυτο. πρεπει η ταπα να ειναι στην θεση της. εαν εχει φυγει η παιρνεις νεο σιφωνι και βαζεις την ταπα η βαζεις εναν φελο. εαν δεν ξερεις φωναξε υδραυλικο. 3. σπασμενη σωληνα αποχετευσης οπου και περνανε οι αναθυμιασεις.
giannnis122 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Βγάλε την σχάρα από το σιφωνι και καθάρισε εσωτερικά , σίγουρα θα έχει λάσπη από τα απορρυπαντικά και τρίχες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα