lordvec Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 5 hours ago, chris_gal said: Αχαχα. Για χωριό θα το έχω και πέρα δώθε. Αντε καμία ώρα δρόμο εθνική. Για πόλη και καθημερινό δε θα έπαιρνα το 1.8. Έχω Σμαρτακι γιαυτό χαχαχα. Πολύ κάρτα τα μερσεντικά, με σκουριές ή χωρίς 😃
PLACEBO_89 Δημοσ. Σάββατο στις 09:37 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:37 μμ Στις 10/1/2025 στις 2:53 ΠΜ, chris_gal είπε Καλησπέρα, ένας γνωστός πουλάει το παλιό αυτοκίνητο του σε καλή τιμή. Θα το ήθελα για πρόχειρο οπότε δεν με ενδιαφέρει τόσο το να φαίνεται όμορφο. Το αμάξι λειτουργεί κανονικά και δεν απαιτεί ιδιαίτερο σερβις. Το πρόβλημα είναι πως έχει πετάξει σκουριές εξωτερικά και θέλω να ρωτήσω ποιος είναι ο φθηνότερος τρόπος να τις βγάλω δίχως να εχω πρόβλημα στο μέλλον. Παραθετω Φωτογραφίες από τις σκουριες. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας! https://drive.google.com/drive/folders/1i6JTo99m6lYDXt5Lx2iY0IHtHLYYvVhn Αν το γουστάρεις και από μηχανικής μεριάς είναι σίγουρα ok κοιτα να σου βγει με την μεταβίβαση 2000€. Ξύσε τις σκουριες/σαπίλα τόσο όσο, πλάκωσε το μίνιο,σιδηρόστοκο. Το ειχα κάνει σε παλιό αυτοκίνητο. Πέρασαν 2 χρόνια μέχρι να το δώσω τα επισκευαστικά δεν έκαναν κίχ!
Klausx Δημοσ. Σάββατο στις 10:11 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:11 μμ Στις 10/1/2025 στις 2:53 ΠΜ, chris_gal είπε Καλησπέρα, ένας γνωστός πουλάει το παλιό αυτοκίνητο του σε καλή τιμή. Θα το ήθελα για πρόχειρο οπότε δεν με ενδιαφέρει τόσο το να φαίνεται όμορφο. Το αμάξι λειτουργεί κανονικά και δεν απαιτεί ιδιαίτερο σερβις. Το πρόβλημα είναι πως έχει πετάξει σκουριές εξωτερικά και θέλω να ρωτήσω ποιος είναι ο φθηνότερος τρόπος να τις βγάλω δίχως να εχω πρόβλημα στο μέλλον. Παραθετω Φωτογραφίες από τις σκουριες. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας! https://drive.google.com/drive/folders/1i6JTo99m6lYDXt5Lx2iY0IHtHLYYvVhn Στις 10/1/2025 στις 12:25 ΜΜ, chris_gal είπε Το αμάξι είναι ένα Mercedes c200 του 2000. Αυτά τα αυτοκίνητα είχαν θέμα με τις βαφές λόγω ότι είχαν βάση νερού. Σύντομα θα το ανεβάσω σε συνεργείο να δω αν έχει από κάτω. Εξωτερικά αυτές είναι οι πιο σοβαρές σκουριες. Μου το δίνει 3.000 ευρώ με 170.000 χλμ. Δεν το λες και καλή τιμή τα 3,000 για σκουριάρικο αυτοκίνητο.... 1
kalmik Δημοσ. Σάββατο στις 10:34 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:34 μμ (επεξεργασμένο) Από την εμφάνιση που έχουν οι σκουριές είναι σίγουρα σάπιο από μέσα Koιτάζοντας πιο προσεκτικά και με δεδομένο ότι οι σκουριές είναι σε διαφορετικά σημεία του αμαξώματος, το όχημα είναι τελείως σαπάκι... ΜΑΚΡΙΑΑΑ... Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:19 πμ από kalmik 1
chris_gal Δημοσ. Κυριακή στις 03:08 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 03:08 μμ 17 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε Αν το γουστάρεις και από μηχανικής μεριάς είναι σίγουρα ok κοιτα να σου βγει με την μεταβίβαση 2000€. Ξύσε τις σκουριες/σαπίλα τόσο όσο, πλάκωσε το μίνιο,σιδηρόστοκο. Το ειχα κάνει σε παλιό αυτοκίνητο. Πέρασαν 2 χρόνια μέχρι να το δώσω τα επισκευαστικά δεν έκαναν κίχ! Θα το κοιτάξω αυτό. Θα προσπαθήσω μήπως και το παζαρεψω. Είδα στα 3800 κάτι αλλά σε καλή κατάσταση με 220χιλ χιλιόμετρα και αν τα παζαρευα στα 3000 επίσης θα μπορούσα να τα σκεφτόμουν. Αλλά όσο ναναι μετράνε αρκετά οι σκουριες. Οπότε σκέφτομαι για τα άλλα. Απλά σκέφτομαι οως στα 220χιλ χιλιόμετρα θα βαρέσει ο κομπρεσορας. Δε γνωρίζω αν έχει κάποιος ίδιο αμάξι να μου πει γνώμη. Είδα επίσης ένα λίφτινγκ μοντέλο στα 3500 άλλα με 450χιλ χιλιόμετρα. Δε γνωρίζω πόσο αξιόπιστο μπορεί να είναι ένα αμάξι με τόσα χιλιόμετρα.
Nabuko Δημοσ. Κυριακή στις 03:20 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:20 μμ Στις 10/1/2025 στις 2:53 ΠΜ, chris_gal είπε ένας γνωστός πουλάει το παλιό αυτοκίνητο του σε καλή τιμή. Στις 10/1/2025 στις 12:25 ΜΜ, chris_gal είπε Μου το δίνει 3.000 ευρώ με 170.000 χλμ. 3 χιλιάρικα δεν είναι καλή τιμή. Στο car.gr βρίσκεις και πιο φθηνά και κάποια και πιο καινούρια. Το μόνο θετικό ότι τα χλμ είναι λίγα (αν είναι τα πραγματικά). Άμα όμως το θέλεις πολύ και δε θέλεις να ψάχνεις για άλλο, πες στον γνωστό σου ότι αν είναι αν το πάρεις να σου αφαιρέσει τα κόστη επισκευών και βαφής.
imr Δημοσ. Κυριακή στις 04:22 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:22 μμ Ακομα και ετσι να το αφησεις σκεψου οτι θα πληρωνεις 600ρια καθε χρονο για σκουριασμενο αυτοκινητο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα