Προς το περιεχόμενο

[Mini PC] ACEMAGIC AM18 AMD Ryzen 7 8845HS στα 569€ και AM08 Pro AMD Ryzen 7 8845HS στα 389€ @acemagic.eu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://acemagic.eu/products/am18-minipc

Το εχει στα 619 € και βαζοντας στο τελος της παραγγελιας το κωδικο AM18SAVE50 σας αφαιρει 50€ και προκυπτει η τελικη τιμη στα 569€

Ειναι αρκετα καλη τιμη γιατι δεν ειναι εκδοση barebone ειναι ετοιμο και εχει και καλη καρτα γραφικωνAMD Radeon™ 780M, 32ram DDR5 και 1TB SSD Win 11 Pro, AMD Ryzen 7 8845HS.

Πολλες θυρες και χωραει αρκετους σκληρους και εχει και RGB σε οσους αρεσει

(https://acemagic.eu/products/am08pro-minipc αυτο βγαινει στα 389€ barebone ιδια χαρακτηριστηκα με της προσφορας με κωδικο ACEAM08B)

Prozessor AMD Ryzen™ 7 8845HS Prozessor, 8 Kerne/16 Threads (Zen4-Architektur, 4-nm-Lithographieprozess, 16 MB L3-Cache, Basisfrequenz 3,8 GHz, Turbofrequenz bis zu 5,1 GHz)
Grafikkarte AMD Radeon™ 780M (Grafikfrequenz: 2700 MHz, RDNA 3-Architektur, Anzahl der Grafikkerne: 12)
NPU Eingebettet in die AMD Ryzen™ KI-Engine kann die Leistung der KI-Engine bis zu 16 TOPS erreichen, Die Gesamt-KI-Leistung von CPU+GPU+NPU kann bis zu 38 TOPS erreichen
RAM DDR5 5600 MHz Dual Channel, DDR5 SO-DIMM-Steckplätze*2, bis zu 64 GB
Speicherkonfiguration M.2 2280 1 TB PCIe 4.0 x4 NVMe SSD oder M.2 2280 512 GB PCIe 4.0 x4 NVMe SSD, M.2 2280 Steckplatz*2 (NVMe/SATA) adaptiv
Kabellose  Konnektivität WiFi 6, BT 5.2
Videoausgang HDMI 2.1 (4K@144Hz oder 8K@60Hz)
USB 4.0 Typ-C
DP 2.0 (4K@144Hz oder 8K@60Hz)
Audioausgang 3,5-mm-Telefonbuchse
HDMI 2.1
USB 4.0 Typ-C
DP 2.0
Anschlüsse & Tasten 2,5 G RJ45 Gigabit Ethernet*2
USB 3.2 Typ-A*2 Gen 2
USB 2.0 Typ-A*2
USB 4.0 Typ-C (8K@60Hz Audio- und Videoausgang)
Typ-C IN (100 W Eingang)
HDMI 2.1 (4K@144Hz oder 8K@60Hz)
DP 2.0 (4K@144Hz oder 8K@60Hz)

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-01-10 010306.png

Επεξ/σία από plr77
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε [Mini PC] ACEMAGIC AM18 AMD Ryzen 7 8845HS στα 569€ και AM08 Pro AMD Ryzen 7 8845HS στα 389€ @acemagic.eu
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Καλο φαινεται ναι.Απλα δε δινει καποια αλλα χαρακτηριστηκα αριθμος θυρων τη γενια ειναι ο σκληρος δισκος ,καρτα γραφικων...αν το παρεις απλα βεβαιωσου για τελωνειο

Επεξ/σία από plr77
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, plr77 είπε

Καλο φαινεται ναι.Απλα δε δινει καποια αλλα χαρακτηριστηκα αριθμος θυρων τη γενια ειναι ο σκληρος δισκος ,καρτα γραφικων...αν το παρεις απλα βεβαιωσου για τελωνειο

Ευρώπη είναι δεν έχει τελωνειο

Επίσης αυτό του τίτλου,είχε τον Οκτώβρη 479€

Επεξ/σία από Rattlehead
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Ευρώπη είναι δεν έχει τελωνειο

κοιταξε παντως το barebone που εχει 389 αν εχεις μνημη η σκληρο δισκο ενα απο τα 2 θα σου κοστισει ακομα 80 € .Αλλιως αν βαλεις εκει επιλογη 32ram kai 1TB βγαινει 549€ δηλαδη 87€ πανω απο bangood που πιστευω τα αξιζει.Ειναι καλο του bangood αλλα νομιζω σκληρο δισκο θα εχει pcie gen 3 ενω αυτα ειναι gen 4 συν οτι ο ryzen ειναι καλυτερος και με καλυτερη καρτα γραφικων.Επισης σιγουρεψου οτι εχει ddr5 του bangood και οχι 4

87 € αν μπορεις λοιπον δωσε τα αλλα οτι και να παρεις ελπιζω να το χαρεις

Επεξ/σία από plr77
Δημοσ.

Εψαχνα εδώ και μήνες να αγορασω mini pc και με το που αποφάσιζα κάτι,διάβαζα κριτικες/εμπειρίες/υποστήριξη και το μετανιωνα.

Τελικά πήρα το m4 με περίπου 570(αποφορολογηση) χωρίς να έχω καμμιά εμπειρία η όρεξη να μαθαίνω macOS.

Για 200 ευρώ οκ να πάρω το ρίσκο αλλά εχουν ξεφύγει οι τιμές των Κινέζων.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, theo11 είπε

Τελικά πήρα το m4 με περίπου 570(αποφορολογηση) χωρίς να έχω καμμιά εμπειρία η όρεξη να μαθαίνω macOS.

Την καλύτερη επιλογή έκανες. Πως όμως πέτυχες αποφορολόγηση σε προϊόν που δεν περιλαμβάνεται στο άρθρο 39Α; (θεωρείται Desktop και όχι Laptop)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zus είπε

Την καλύτερη επιλογή έκανες. Πως όμως πέτυχες αποφορολόγηση σε προϊόν που δεν περιλαμβάνεται στο άρθρο 39Α; (θεωρείται Desktop και όχι Laptop)

Κ εγώ είχα ακριβώς την ίδια απορία. Επειδή κ εγώ ψαχνομαι για mini pc και κλείνω προς το Μ4, αποφορολόγηση δεν παίζει. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το περάσεις σαν έξοδο...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, achilles_g_ είπε

Σαν το πρώτο βγαζει και η minisforum

https://minisforumpc.eu/products/em780

Τωρα ποιο ειναι καλύτερο δεν ξέρω!

εχει ενσωματωμενη μνημη της προσφορας παει μεχρι 64 αν θες.Επισης βλεπω περισσοτερες επιλογες για να βαλεις σκληρους δισκους στη προσφορα.Δε ξερω απο αερισμο θερμοκρασιες διαφορες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, plr77 είπε

εχει ενσωματωμενη μνημη της προσφορας παει μεχρι 64 αν θες.Επισης βλεπω περισσοτερες επιλογες για να βαλεις σκληρους δισκους στη προσφορα.Δε ξερω απο αερισμο θερμοκρασιες διαφορες

32 έχει το minisforum με 1 tb σκληρό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ παρήγγειλα το Beelink SER8 πριν 4 μέρες με -50ε (winter sales κωδικός) στα 359ε. Δεν το ανέβασα ως προσφορά (που θεωρώ ότι είναι) διότι δεν ήμουν σίγουρος για την αξιοπιστία του μαγαζιού και εγώ το ρίσκαρα. Θα ανεβάσω updates αν υπάρχει ενδιαφέρον από το πώς πήγε όλο αυτό.

Σήμερα ξεκίνησε από Γαλλία. Είχα πάρα πολλούς ενδοιασμούς, κυρίως γιατί είναι barebone ενώ ούτε στο επίσημο site αλλά ούτε και σε άλλα stores πουλάνε barebone version.

Επίσης, για κάποιο λόγο που ποτέ δε κατάλαβα, ακόμα και αν γράψεις ακριβώς τον τίτλο του προϊόντος στο search του aliexpress δεν το βρίσκει. Από τυχαία αναζήτηση μέσω google βρήκα τη σελίδα. Δε μου έχει ξανασυμβεί αυτό.

Αν τυχόν είναι όντως όλα legit και δεν υπάρχει τπτ περίεργο με το συγκεκριμένο μαγαζί, νομίζω το Beelink SER8 είναι η καλύτερη αγορά στην τιμή του, δεδομένων όλων (ποιότητα κατασκευής, θόρυβος, κατανάλωση idle/full, μέγεθος, επεξεργαστής, θερμοκρασίες, USB4 με PD). Υπάρχουν αρκετά reviews να διαβάσει κανείς. Ο μόνος αντίπαλος θα ήταν το Apple M4 mini, αλλά λόγω χρήσης που το θέλω δεν κάνει, σε άλλη περίπτωση μάλλον θα προτιμούσα τη σιγουριά του Apple (για 1η φορά).

Μόνο oculink port δεν έχει, αλλά δε σκοπεύω να χρησιμοποιήσω (αλλιώς θα προτιμούσα το GMKTec K8 Plus σε παρόμοια λεφτά).

Τέλος, θα μου άρεσε να είχα πάει σε κάποιον ΑΙ 9 ΗΧ 370, αλλά όλες οι αξιόπιστες επιλογές αυτή τη στιγμή είναι στα 800ε στην καλύτερη (χωρίς να βγάζουν barebone version στα 700ε π.χ.)

Επεξ/σία από Tetix
  • Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πήραμε το ΑΜ18 για έναν φίλο,  κάνουμε backup τους drivers, format, clean install αλλα o ελεγκτής πολυμέσων βγαζει θαυμαστικό.  Δεν περνάει τους drivers απο το back up. (AMD Audio CoProcessor)

Δημοσ.
45 minutes ago, achilles_g_ said:

Πήραμε το ΑΜ18 για έναν φίλο,  κάνουμε backup τους drivers, format, clean install αλλα o ελεγκτής πολυμέσων βγαζει θαυμαστικό.  Δεν περνάει τους drivers απο το back up. (AMD Audio CoProcessor)

Δοκίμασες να κατεβάσεις και να χρησιμοποιήσεις αυτό ;

https://www.amd.com/en/products/software/adrenalin.html

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...