zoranb Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Στο πρόγραμμα "Αναβαθμίζω το σπίτι μου" ή στο "Σπίτι μου 2" είναι απαραίτητη η ύπαρξη μηχανικού; Ποιός είναι ο ρόλος σου; 2
meletis_m Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, zoranb είπε Στο πρόγραμμα "Αναβαθμίζω το σπίτι μου" ή στο "Σπίτι μου 2" είναι απαραίτητη η ύπαρξη μηχανικού; Ποιός είναι ο ρόλος σου; Ναι ειναι . Να σου φτιαξει το φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικα . Εάν εχει εκκρεμότητεςτο ακίνητο να το μετρήσει το εμβαδον , να δει για αυθαιρεσίες εαν υπάρχουν , θέλει Ηλεκτρονικη Ταυτότητα Κτιρίου. Εαν το ψάξεις γράφει τη διαδικασια και τα απαραίτητα δικαιολογητικα που πρέπει να εχεις για να ξεκινησεις τη διαδικασία. 1
zoranb Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Φαντάζομαι πως κ μόνος του κάποιος μπορεί να μαζέψει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, έτσι δεν είναι; Ή μήπως πρέπει για να είναι έγκυρο ένα τέτοιο έγγραφο, να υπογραφτεί από έναν μηχανικό; 1 3
meletis_m Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 20 λεπτά πριν, zoranb είπε Φαντάζομαι πως κ μόνος του κάποιος μπορεί να μαζέψει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, έτσι δεν είναι; Ή μήπως πρέπει για να είναι έγκυρο ένα τέτοιο έγγραφο, να υπογραφτεί από έναν μηχανικό; Θέλει μια διαδικασια προετοιμασίας και έλεγχο απο πολιτικό μηχανικό . Θα χρειαστεί και υπογραφή του. Ρώτησε σε τεχνικό γραφείο ή στην τράπεζα που πρόκειται να κάνεις αίτηση . 1
zoranb Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Ποιά θα ήταν τα κριτήρια για την επιλογή ενός υποψήφιου μηχανικού από τον ιδιοκτήτη; Τί θα πρέπει να τον ρωτήσει ένας ιδιοκτήτης; Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου από zoranb 1
meletis_m Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 40 λεπτά πριν, zoranb είπε Ποιά θα ήταν τα κριτήρια για την επιλογή ενός υποψήφιου μηχανικού από τον ιδιοκτήτη; Τί θα πρέπει να τον ρωτήσει ένας ιδιοκτήτης; Για να ενταχθεις στο πρόγραμμα τι χαρτιά θες ; Από εκεί ξεκινάς . Έπειτα εάν θες εμβαδό μέτρηση , τοπογραφικό διάγραμμα, ΗΤΚ, θα κάνει αυτοψία και θα σου πει το κοστολογιο για όλα και να σου φτιάξει το φάκελο . Πάρε προσφορά από 2-3 μηχανικούς της περιοχής σου . 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Μπορώ να πληρώσω το δάνειο σε δολάρια Αυστραλίας; 3
andreas1gr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Μπορώ να πληρώσω το δάνειο σε δολάρια Αυστραλίας; Μωρέ πλήρωνε και σε ρούβλια Ρωσίας... Αρκεί να πληρώσεις και να μην βαρέσεις κανόνι όπως όλοι όσοι πήραν δάνειο σε ελβετικό νόμισμα και τώρα απαιτούν να πληρώσουν οι φορολογούμενοι την χασούρα τους... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα