zoranb Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Στο πρόγραμμα "Αναβαθμίζω το σπίτι μου" ή στο "Σπίτι μου 2" είναι απαραίτητη η ύπαρξη μηχανικού; Ποιός είναι ο ρόλος σου;
meletis_m Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 3 λεπτά πριν, zoranb είπε Στο πρόγραμμα "Αναβαθμίζω το σπίτι μου" ή στο "Σπίτι μου 2" είναι απαραίτητη η ύπαρξη μηχανικού; Ποιός είναι ο ρόλος σου; Ναι ειναι . Να σου φτιαξει το φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικα . Εάν εχει εκκρεμότητεςτο ακίνητο να το μετρήσει το εμβαδον , να δει για αυθαιρεσίες εαν υπάρχουν , θέλει Ηλεκτρονικη Ταυτότητα Κτιρίου. Εαν το ψάξεις γράφει τη διαδικασια και τα απαραίτητα δικαιολογητικα που πρέπει να εχεις για να ξεκινησεις τη διαδικασία. 1
zoranb Δημοσ. πριν από 11 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 11 ώρες Φαντάζομαι πως κ μόνος του κάποιος μπορεί να μαζέψει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, έτσι δεν είναι; Ή μήπως πρέπει για να είναι έγκυρο ένα τέτοιο έγγραφο, να υπογραφτεί από έναν μηχανικό; 1 2
meletis_m Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 20 λεπτά πριν, zoranb είπε Φαντάζομαι πως κ μόνος του κάποιος μπορεί να μαζέψει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, έτσι δεν είναι; Ή μήπως πρέπει για να είναι έγκυρο ένα τέτοιο έγγραφο, να υπογραφτεί από έναν μηχανικό; Θέλει μια διαδικασια προετοιμασίας και έλεγχο απο πολιτικό μηχανικό . Θα χρειαστεί και υπογραφή του. Ρώτησε σε τεχνικό γραφείο ή στην τράπεζα που πρόκειται να κάνεις αίτηση .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα